Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tylko, że pro trochę się minęło z middle genem, a MS z czasem, jakby pro kosztowało nawet trochę więcej niż XOX i wyszło kiedy wyszło, to MS mógłby się już pożegnać z grami.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

trzeba bylo sobie kupic w 2013 pcta albo nowa karta graczina i nie trzeba by bylo teraz pisac rozprawek na temat prosiakow i xoxow.

no i blaszcze mozna zagrac w sea of thieves

Opublikowano

A apple się mineło z logicznym myśleniem.

Co z tego jak doją kasę co roku bo MOGĄ? Sony załapało nowy plan biznesowy i nowe konsoli będą co 2 lata (slimy, slimo prosiaki etc). Xkloc pewnie też będzie próbował, tylko jak to zrobić BEZ GIER? :dynia:

Opublikowano

dopoki bedzie tak jak jest, mocniejsze wersje konsol których slabsze odpowiedniki odpalą te same gierki to dla mnie nie ma tragedii

Opublikowano

Jest coś innego co martwi mnie zdecydowanie bardziej, mnogość konsol i ich specyfikacji nie pomaga w optymalizacji gier i ich dopracowaniu, będziemy wiec mieli jeszcze więcej DLC, spadków animacji, glitchow itd. itd.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Póki jeszcze podstawowych wersji na świecie jest najwięcej powinny stanowić one priorytet dla wydawcy.

A "ulepszone " wersje konsol tylko lekko podciągniętą grafikę i 4K, i te 4-5 klatek więcej 

Opublikowano

Ty to jednak jestes (pipi) głupi.

Ale moze wytłumacze bo twoj mozg nie moze przerobić pewnych danych, które otrzymuje wiec zrobię to za Ciebie.

Widzisz, Twoje myslenie jest całkowicie zero-jedynkowe. Dlatego jestes głupi. 

Samochód. Skoda Octavia 2015 rok, czy Skoda Octavia 2017 rok? WIesz czym sie róznia? ta 2017 jest po lifcie, takim własnie lifcie jaki zaserwowali nam tworcy Playstation i Xboxa w tej generacji. 

Jeśli przykładowo , posiadam Skode Octavie 2015 rok , w okreslonej konfiguracji, ktora sie nie psuje, czy powinienem je sprzedac i kupic skode octavie 2017 po face liftingu , z takim samym wyposazeniem, z tylko ze zmienionym ryjem i dołozyc do tego 40% wartosci samochodu? 

Mowie o ludziach , którzy wykorzystuja sprzet w sposob "bazowy" ale pucuja sie, ze kupuja nowy "bo moga"

Jesli potrzeba wynika z realnych wskazan , które ułatwia , przyspiesza , cos ci dodatkow dadza to ja to rozumiem ( tv4k posiadasz wiec ps pro da mi rozdziałke etc) ale jesli wynika to tylko z tego ze nowy model inaczej wyglada i spala 0,1l/100km mniej jak sie robi 1000 km miesiecznie to jest to (pipi) jakas głupota.

Ja bym tak nie zrobił, Ale rozumiem , ze ty, chca pokazac jaki to jestes za(pipi)isty , i jak to mozsz bo cie stac pewnie bys to zrobił. 

Twoje porównania natomiast pokazuja , ze albo nie czytałes co napisałem , albo nie potrafisz tego zrozumiec. Poruszajac sie za wskazówkami które pozostawił twoj orzeszek wytłumacze dalej.

Telefon , czy ja mowie o jakimś archaicznym urządzeniu jak nokia 3310? Mowie o Xperia Z2 - czyli topowym telefonie 3-4 lata temu. Owszem wydajnosc telefonów poszła do przodu , ale był to raczej mały skok patrzac na te telefony. Wraz z aktualizacja oprogramowania Xperia Z2 przez długi czas pozostawała swietnym telefonem, z bardzo dobra wydajnoscia, oferujaca wszystkie obecne funkcje telefonow. Owszem moze troszke wolniej , ale róznica ta nie była na tyle istotna aby przekreslac istnienie tego telefonu w 2 czy 3 lata po jego premierze. Wrzucanie to nokii 3310 jest totalnym idiotyzmem.

Takze wracajac do meritum

PS4 pro (bez posiadania tv4k) nie jest moim zdaniem, wystarczajaco duza róznica aby inwestowac w nia pieniadze. Posiadajac tv Full HD róznice miedzy konsolami moim zdaniem , sa na tyle mało istotne , ze nie warto tego zmieniac (posiadajac PS4). Uprzedajac pytanie, Tak grałem na pro, moj brat je ma.

A i jeszcze jedno tak na koncu. Sadze , ze moj status majatkowy jest bardziej niz zadowalajacy i takie epitety bardziej swiadcza o tym ,ze to tobie prawdopodobnie brakuje na twoje wymarzone zycie. Jak chcesz to wyslij mi CV, jesli cos soba reprezentujesz to Cie zatrudnie. Moze Ci sie poprawi

czy ty właśnie je,bnąłeś pięć stron A4 w console wars w odpowiedzi na jakiegoś (pipi)posta? chyba nie myślisz, że będę czytał te pierdoły

no ja nie wiem kto tu jest "k,urwa głupi" xDDDDD

ciekawe czy dałoby się ciebie jeszcze trochę podkręcić, żebyś pod warna się załapał, ale to może kiedy indziej, bo dzisiaj mi się nie chce :lapka:

Opublikowano

11083614_893915930672568_172970029160122

Edytowane przez asax

Opublikowano

mialem kolege ktory tez zawsze mowil ze woli chinskie zupki niz isc do knajpy na dobrego steka

a tak naprawdę byl po prostu kur.wa biedny

Opublikowano

Przecież zawsze będą narzekać ci, którzy nie mają. Inaczej niż by biegli po 4k i Pro/X.

Opublikowano

Ten sam płacz kilku sonybotów był przy premierze prostaka rok temu, tak to jest jak brało się providenta. 

Czasy już dawno się zmieniły i nie będzie dla mnie zaskoczeniem jak wystartuje nowa generacja z dwiema konfiguracjami konsol na premierę....bieda edyszyn i z lepszym gpu/większą ilością RAMu.

Opublikowano

Gamescome 2017

Najlepsza gra z PlayStation 4:
Assassin's Creed Origins, Ubisoft

Najlepsza gra z Xbox One:
Śródziemie: Cień Wojny, Warner Bros.

skislem xdddddddddddddddddd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Przenieśli Ni No Kuni i Red Dead Redemption na przyszły rok, więc na jesień zostały same guwna

Opublikowano

no jak sie nie ma switcha to zostały guwna

Opublikowano

Dobra, zrobiłem mały rekonesans (na ppe xd) i jednak coś tam wyjdzie, south park, wolfenstein, cuphead i może te lucky's tale też będzie ok. Za to jak się grudzień prezentuje to o panie yao:

Y6nMD8N.png

Opublikowano

W sam raz niektórzy dokończą Zelde.

Wątpię, przecież Destiny wychodzi...

Opublikowano

Yakubu, przecież będziesz się cieszył Frozen Wilds w październiku.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pillarsy, Mario i Kórwiki, prequel Life is Strange, Redout, Knack 2, Divinity 2, Dishonored 2 dlc, Danganronpa v3, Cuphead, FM7, Evil Within 2, GT Sport, South Park, Super Mario Odyssey, Wolf New Order 2, 

kurcze nadal nie będe miał w co rąk włożyć

Opublikowano

Pillarsy, Mario i Kórwiki, prequel Life is Strange, Redout, Knack 2, Divinity 2, Dishonored 2 dlc, Danganronpa v3, Cuphead, FM7, Evil Within 2, GT Sport, South Park, Super Mario Odyssey, Wolf New Order 2,

XC2
Opublikowano

slaba generacja bo gta 6 nie ma

Opublikowano

XC2

Nie podoba mi się.

Redout ograj już dzisiaj, nie C Z E K A J :lapka:

Wole poczekać tak jak niektórzy na Stardew Valley :cool:

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.