Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

spacja mi sie klikła ku,rwo jesteś łamany w berlinie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Gamescome 2017

Najlepsza gra z PlayStation 4:

Assassin's Creed Origins, Ubisoft

Najlepsza gra z Xbox One:

Śródziemie: Cień Wojny, Warner Bros.

skislem xdddddddddddddddddd

Mimo hejtu to nie zdziwie się jeśli te dwie gry będą całkiem dobre.
Opublikowano

:pawel: 

Opublikowano

asasyna to można chociaż potraktować jako wycieczkę po starożytnym egipcie, ale cień mordoru? :yao:

Opublikowano

Pierwsza z problemami technicznymi na targach, a druga odpalana z PC bo jeszcze konsoli nie ogarneli, na bank to będą dobre, dopracowane gry xD

Opublikowano

Ja dzięki przesiadce ze zwykłego PS4 i telewizora full HD na PROsiaka i TV 4K wiem mniej więcej czego mogę spodziewać się po nowy XBOXie, pisałem nie raz, dopóki sam tego nie zobaczysz na własne oczy w domu nie będziesz wstanie szczerze się na ten temat wypowiedzieć.

Głupie U4 to ogromna różnica w rozdzielczości w ostrości obrazu i kolorystyce a dzięki HDRowi oświetlenie i ilość detali zrywa gacie, grając teraz w zaginione dziedzictwo po wyłączeniu HDRa robi się smuto, gra wygląda ślicznie ale to co robi z nią HDR jest nie do opisania. 

Rozumiem, że w przypadku nowego boxa różnica może być mniejsza, bo już wiem jak wygląda HDR na żywo, ale patrząc i czytając DF, bez problemu wychwycę różnicę w jakości obrazu, zresztą sam w domu wykonam kilka porównań a Rise TR idzie na pierwszy ogień i nowy AC pewno.

ps. tak sobie przypomniałem, że w sumie Nioha po 60h też nie skończyłem, Yakuzę po jakiś 15, więc PRO też pewno kupiłem dla plusów zamiast napisać, że te gry wcale nie są fajne :D

Opublikowano

odpalanie slabych gier zeby zobaczyc lepsza graficzkę, brzmi jak pc

Opublikowano

Soul po prostu masz plebejski gust i jarasz się graficzką w zaginionym ci,pstwie zamiast grać w dobre gry.

btw przyszlośc gejming VR chyba sie znów rozpyerdala, htc obniża ceny vive i ogolnie zastanawia się na sprzedażą gałęzi odpowiedzialnej za technologie VR 

https://www.engadget.com/2017/08/24/htc-vive-business-sale-rumor/

:rotfl: 

NO ALE PRZYSZLOSC GEJMINGU

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zresztą o czym my mówimy - za 2 tysie to można kupić samo gpu o mocy xox... Cena tej konsoli naprawdę jest dobra, ale rozumiem narzekanie osób mających 1 sprzęt. Problem w tym, że wszystko idzie do przodu. Pamietam jak na forum za czasów ps3/x360 narzekano na przestarzałe konsole. Teraz dostaliscie możliwość gry w jak najlepszej jakości i nadal krwa narzekacie :yao: Wydajecie co 2-3 lata na głupi telefon 2/3 kafle od ręki, ale żeby zainwestować w hobby, któremu poswiecacie większość swojego czasu to już zydzicie xD Polska mentalność i tyle. Jedźcie na zachód, zobaczcie jak żyją tam ludzie i skończcie mówić o tym, że sprzęt jest zbyt drogi. No krwa prosiaka za 2 kafle to lykaliscie bez popity kiedy Sony miało nasz rynek w (pipi)e i brakowało towaru.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Bezkitu, ps3 za 2399zł bez gier - bardzo proszę!

xox za 2099 bez gier - no (pipi) po(pipi)ało!

Opublikowano

Soul po prostu masz plebejski gust i jarasz się graficzką w zaginionym ci,pstwie zamiast grać w dobre gry.

Gdzie tam, takiego Horajzona nawet grafika nie uratowała ten nowy Uncharted też nie wiem czy skończę, bo mi się nie chce tym jeepem jeździć :P

Za to takie Dishonored 2 mogę grać bez końca, zawsze znajdę czas i ochotę na kilka kreatywnych zabójstw :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

oprócz blantmana nikt nie kupił ps3 na premiere

Opublikowano

Problem w tym ze posiadając mocnego PC albo ps4 pro (najlepiej jedno i drugie) nie widzę sensu kupowania xox nie ważne w jakiej cenie.
Opublikowano

pamiętaj o inflacji, to 2399 zł w 2007 roku to dzisiaj tak pi razy drzwi ze 2800-3000 zł jest

na dodatek PS3 ch,uja a nie mocniejsze było, kiedy XoX wyraźnie ma przewagę już nad i tak mocnym PS4 Pro

Opublikowano

oprócz blantmana nikt nie kupił ps3 na premiere

ale motorstorm odpalony pierwszy raz na premierowej ps3 robił. Ehh wspaniałe czasy po xbox 360 w grudniu jechałem specjalnie do media markt w niemczech (dla gyrosów i kameo :D) a potem w lutym czy marcu w polskim mm ps3 zakupione. Obie konsole były pierwszymi jakie kupiłem za własnoręcznie zarobione pieniądze.   Xbox 360 biały fat 20 gb i jednym padzikiem i zestawem słuchawkowym oraz pgr i kameo na płycie w zestawie (no i fajna gierka hexic na dysku) a ps3 w zestawie z dwoma padami sixsasis (ale to były gówna) i motorstormem oraz Resistance ((pipi) jakich mało a doczekało się serii zupełnie jak gówniany killzone).

Nie pamiętam ile zapłaciłem za te 2 konsole ale obie nadal działają :D Xbox po rod wymieniony nadal u kolegi działa nieprzerobiony a  ps3 u rodziców jako odtwarzacz do filmów :)

P.S. Tak wtedy wierzyłem w moc cella. Sony jak co generacje mnie w (pipi)a zrobiło dlatego pro już nie kupie poczekam na ps5 i przecene tejże :D

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Problem w tym ze posiadając mocnego PC albo ps4 pro (najlepiej jedno i drugie) nie widzę sensu kupowania xox nie ważne w jakiej cenie.

Nie mam ps4 pro ani pc, na uj mnie to? Wszystko z ps4 ogram na amatorze, na pc to i tak ogrywam czasem rpgi, które chodza mi na lapku więc nie kumam tej argumentacji.

Ale skoro mnie to nie interesuje to nie chodze po całym forum i cw i nie próbuje wmówić ludziom, że nie potrzebują xoxa bo to ruchanie przez korporacje (na kawałku plastiku za 2 patyki lol)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gdyby oba middle geny wyszły w podobnym okresie można byłoby zastanawiać się nad wyborem ale teraz imo nie warto pchać się w kolejny sprzęt prezentujący zgoła podobna wydajność i brak ciekawych gier ekskluzywnych.

Opublikowano

Czytam temat i czytam, i wychodzi na to ze wszyscy lecą w Listopadzie po XoX bo to konsolowe spełnienie w cenie za darmo, a PS3 i PS4 to były beka nie konsole bo nie było gier, za to XoX <3 i bogata biblioteka.

To takie wnioski z paru ostatnich stron.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gdyby oba middle geny wyszły w podobnym okresie można byłoby zastanawiać się nad wyborem ale teraz imo nie warto pchać się w kolejny sprzęt prezentujący zgoła podobna wydajność i brak ciekawych gier ekskluzywnych.

No a dla mnie ma ciekawe gierki ekskluzywne i co teraz?

Opublikowano

Coś czuje ze sea of thieves namiesza tym roku.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

no właśnie nie bo przełożyli na 2018 :(

Opublikowano

Coś czuje ze sea of thieves namiesza tym roku.

No niestety namiesza dopiero za rok ale Cuphead i Forza MS 7 :banderas:

Opublikowano

Ja kupiłem PS3 na premierę od razu z TV Sony KDL V2500 czy jakoś tak :P

Czytam temat i czytam, i wychodzi na to ze wszyscy lecą w Listopadzie po XoX bo to konsolowe spełnienie w cenie za darmo, a PS3 i PS4 to były beka nie konsole bo nie było gier, za to XoX <3 i bogata biblioteka.
To takie wnioski z paru ostatnich stron.

Cena jak za taki sprzęt jest bardzo dobra, pamiętam jak ludzie kupowali w PL PROSIAKI po 2200 i nikt nie płakał.

Nie uważasz Expert, że premiera PS3/4 to istna bieda software'owa? XoX różni się tym, że ma sobie 4 konsole, więc tak bibliotek gier jest znacznie większa niż to co miało do zaoferowania na starcie PS3/4.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.