Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby oba middle geny wyszły w podobnym okresie można byłoby zastanawiać się nad wyborem ale teraz imo nie warto pchać się w kolejny sprzęt prezentujący zgoła podobna wydajność i brak ciekawych gier ekskluzywnych.

No a dla mnie ma ciekawe gierki ekskluzywne i co teraz?
Coś czuje ze sea of thieves namiesza tym roku.

No niestety namiesza dopiero za rok ale Cuphead i Forza MS 7 :banderas:

Cuphead, Forza 7, CoD WWII, PCArs 2 :banderas:
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ps3 mialo do zaoferowania na starcie przeciez biblioteke z psx i ps2

i jakie niby cztery konsole ma XoX?

blagam nie samooraj sie znowu 

Opublikowano

Pierwszy xbox, xbox 360, xbox one i xbox one X.

Opublikowano

No jak to jakie

Xbox

Xbox 360

Xbox One

Xbox One S

XD

Opublikowano

to nawet i pięc

Opublikowano

A na ps4 nadal jeśli chcesz grać w starocie to musisz kupić gierke po zawyżonej cenie z ps stora (psx/2).

Gdyby nie remastery z ps3 to serio do 2017 roku nie opłacało się posiadać tej konsoli (dla jednego BB może).

Opublikowano

ps3 mialo do zaoferowania na starcie przeciez biblioteke z psx i ps2

i jakie niby cztery konsole ma XoX?

blagam nie samooraj sie znowu 

Prosiłem daj jakiś dowód tego samo zaorania, przyznam rację i skończymy temat Ficers, bo póki co majaczysz. 

Opublikowano

to nawet i pięc

Xbox

Xbox 360

Xbox 360 Slim

Xbox 360 Super Slim

Xbox One: Day One Edition

Xbox One: Black

Xbox One: White

Xbox One: Call of Duty Advanced Warfare Edition

Xbox One: Forza Motorsports 6 Edition

Xbox One: Halo 5 Edition

Xbox One: "I made this"

Xbox One: Bing REWARDS Edition

Xbox One: Assassin's Creed Unity Edition

Xbox One: Battlefield Hardline Edition

Xbox One: Dallas Cowboys

Xbox One: EA Edition

Xbox One: The Witcher 3

Xbox One: Fast & Furious 7

Xbox One: Fable Legends

Xbox One S Military Green

Xbox One S White

Xbox One S Deep Blue

Xbox One S Storm Grey

Xbox One S GOW4

Kto da więcej? xD

Opublikowano

Bezkitu, ps3 za 2399zł bez gier - bardzo proszę!

xox za 2099 bez gier - no (pipi) po(pipi)ało!

pamiętaj o inflacji, to 2399 zł w 2007 roku to dzisiaj tak pi razy drzwi ze 2800-3000 zł jest

na dodatek PS3 ch,uja a nie mocniejsze było, kiedy XoX wyraźnie ma przewagę już nad i tak mocnym PS4 Pro

nie zapominajmy o tym,  że ps3 na premierę było guw.nem ob.sranym bez gier. A XoX nie jest.

Opublikowano

Na Xbox bieda, na ps4 jakieś HD remastery dżakuzi która jaraja się tylko nieliczni, a switch dostał kolejnego solidnego exa w postaci Mario+rabbids kingdom battle :fsg: Który to już w ciągu niecalego półrocza od premiery? Ja już straciłem rachubę, tyle dobra :obama:

Cudowna konsola, niesamowity sprzęt :banderas:

Opublikowano

Jeśli dojdzie do sytuacji, w której gry na xox będą chodzić w 60 klatkach, a na pro w 30-40 to jestem ciekawy co będzie wtedy pisać Panda, Yeti i Fanek.

UP

Rayosie no cóż Nintendo znowu to zrobiło ;)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeśli dojdzie do sytuacji, w której gry na xox będą chodzić w 60 klatkach, a na pro w 30-40 to jestem ciekawy co będzie wtedy pisać Panda, Yeti i Fanek.

UP

beda pisac, ze co z tego, jak konsola jest do EKSOW, a potem wszyscy beda grali w battlefrony 2 i destiny 2 xddd

Opublikowano

będą pisać to co xboty przez ostatnie 4 lata

Opublikowano

UP

meh

UaOqtbagSwWFTKNwqUnAwQ.png

Opublikowano

No na pewno xd

Jesteś bardzo naiwny jeśli wierzysz w 60 klatek na konsolach. Nie licząc chlubnych wyjątków lwia większość gier jeszcze długo będzie chodzić w bieda 30 klatkach a cała moc będzie szła w rozdzielczość i graficzkę.

Opublikowano

UP

beda pisac, ze co z tego, jak konsola jest do EKSOW, a potem wszyscy beda grali w battlefrony 2 i destiny 2 xddd

no yeti juz zaciera rączki na te tytuły, PRZYPOMINAM battlefront 2 w 900p jak yebane zwierze :pawel:

Opublikowano

UP

No jak to co będę pisał

Bosze jak ta gra w 60fpsach się rusza :banderas: beka z was biedaki.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

UP

no yeti juz zaciera rączki na te tytuły, PRZYPOMINAM battlefront 2 w 900p jak yebane zwierze :pawel:

To on niebieski krzyzowiec w Nioh grał w 720p? :yao:
Opublikowano

Gdyby nie remastery z ps3 to serio do 2017 roku nie opłacało się posiadać tej konsoli (dla jednego BB może).

tak kurfa bo każdy gra w indyki i multiplatformy na pc w płynnej jakości :v

Opublikowano

No na pewno xd

Jesteś bardzo naiwny jeśli wierzysz w 60 klatek na konsolach. Nie licząc chlubnych wyjątków lwia większość gier jeszcze długo będzie chodzić w bieda 30 klatkach a cała moc będzie szła w rozdzielczość i graficzkę.

Ale jak naiwny przecież są gry, które śmigają w 60 fps na konsoli.

Opublikowano

tak kurfa bo każdy gra w indyki i multiplatformy na pc w płynnej jakości :v

Mowa była jedynie o exach. Jestem ciekawy jak wyglądała by ta generacja gdyby x1 miał te same parametry od samego początku co ps4. Ogólnie to te konsole były opóźnione o dobre 2 lata niestety.
Opublikowano

Ale o czym my tu rozmawiamy, każda branża się cieszy z rozwojem technologi i tylko nie gracze xD

Takie życie świat idzie do przodu albo idziesz z nim albo jesteś tam gdzie Mendrek i snujesz jakieś teorie z dupy :D

Opublikowano

czyli jak ktoś preferuje konsole (większość tutaj?) to jednak i tak się mu opłaca? ech te cw uproszczenia :/

Opublikowano

głupi  mazzeo od 10 lat uczestniczy jako lider w najgłupszym temacie dla jak sam twierdzi biedaków co sie musza kłocic,  i  nagle wyrosły  wlosy  na jajach, przyszła nadpłata za trzepanie dywanów i O JA PIE,RDOLE W TYM TEMACIE PISZA TYLKO  BIEDAKI.

Co za głupie stworzenie xD tyle milionów postów,  tyle walki o  to że białe g,o,w,n,o jest nawet zjadliwe, i  nagle rpzyszło  oświecenie, i  tylko  szkoda bo jeden plus xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.