Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

w te crapy na 8 albo remastery z psxa będziesz grał? no niezla bieda na tej plejbece

Nie zawsze wychodzą mesjasze ze średnią o której boty mogą pomarzyć, czasami trzeba sie zadowolić grami ze średnią dorównująca najlepiej ocenianym produkcją na x-smieciu.
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja gram w gre z +90 na xboxie :usmiech:

Opublikowano

pierwszy predator> pierwszy obcy

Opublikowano

Ale po co grać na xboxie jak jest Playstation ?

Opublikowano

fd2.gif

Opublikowano

Ale po co grać na xboxie jak jest Playstation ?

bo playstation kur.wom jest

Opublikowano

Obczajcie jakie sony jest dobre xD

J8rhGcg.png

Oczywiscie po zakupach od razu odpinam karte na psstore zeby uniknac takich zlodziejskich praktyk a tu okazuje sie za jak bym mial te 200zl na portfelu to i tak by mi to zezarli xD no niesamowici sa

Opublikowano

Z góry założyli ze przy nawale zblizajacych się gier tylko frajer może być bez Plusa.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

przeciez to normalne ze jak nie anulujesz sobie przedluania suba to Ci sciagnie hajsy czy to z portfela czy z konta, microsoft tez tak robi :dog: 

Opublikowano

Zastanawiam się jaki geniusz wpadł na pomysł żeby wysyłać zdechłe skorpiony, czy to ma oznaczać ze konsola jest już zdechła zanim wyszła?

Marketingowcy widać ze się w MS nie zmienili po słynnej konfie TVTVTVTVTVTVTVTVTVTVT

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nom, nienormalne jest to ze pomimo recznego anulowania sony to przywraca przy updatach regulaminu :ragus:

Opublikowano

Lepiej nie mieć przypiętej karty, w(pipi)iająca praktyka. Tylko czy zamiast 200 nie pobrali by 136 zł?

Opublikowano

Lepiej nie mieć przypiętej karty, w(pipi)iająca praktyka. Tylko czy zamiast 200 nie pobrali by 136 zł?

No to wiadomo, ale teraz pomysl ze anulowales subskrypcje, odpiales karte, wszedl update i zapomniales ze miales 200zl w portfelu na psn i dostajesz maila ze roczna subskrypcja sie odnowila xD

Opublikowano

Ni (pipi)a, reklamacja, zwrot kasy na konto PSN :D

Tylko że to się zmienia nie przy updejtach systemu tylko aktualizacji regulaminu itp.

Edit: proponuję w ciemno nie klikać tylko czasem przeczytać, przy major update bardzo często zmienia się regulamin. Ostatni update jakiś tydzień temu nic mi nie zmienił, przed chwilą sprawdzałem i mam odznaczone.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

ku,rwa co te sony ja prdl 

Opublikowano

fajne właśnie, pomocne takie.

Opublikowano

Czy Scorpio bedzie mialo gry?

Opublikowano

Jak sobie je namalujesz.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wyciac to ja sobie moge np glowe kratosa ktory rozgniecie ten sprzet bez gier, o tak: http://i.imgur.com/7SqpKHt.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.