Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Na gafie kazali się śmiać?

Opublikowano

suabeee

Spencer jest raczej knurem a nie Lochą :reggie:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Wyciac to ja sobie moge np glowe kratosa ktory rozgniecie ten sprzet bez gier, o tak: http://i.imgur.com/7SqpKHt.gif

Opublikowano

Roziego jak zepiekło, aż musiał zacytować gifa z poprzedniej strony. Nie bój się God of TLOU da radę, będzie można się jarać do gameplaya. Będzie dużo przerywników filmowych, dużo emotions, może nawet jakieś QTE będzie na filmiku 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Pewnie ze da radę, tak da radę, ze żadna gra tego typu na x-smiecia nie osiągnie takiej średniej.

Opublikowano

Pewnie ze da radę, tak da radę, ze żadna gra tego typu na x-smiecia nie osiągnie takiej średniej.

3mgqo.jpg?a415776

jak bezpiecznie sformułowana opinia xD 

Opublikowano

W sumie na x-smieciu nie ma gier tego typu, bo tam mało co jest.

Opublikowano

asax, serio chcesz się bawić w średnie z metacritica?

xbox:

1.Forza Horizon 3 91

2.Ori 88

3. Forza 6 87

PlayStation :fsg:

1. Persona 5 95

2. Uncharted 4 93 GOTY2016

3. Bloodborne 92 GOTY2015

4. Horizon Zero Dawn 89 według blantmana i nie tylko prawdopodobny GOTY2017

5. Nier Automata 88

6. Nioh 88

7. Zero Escape Nonary Games 87

8. Guilty Gear 86

Dwie samochodówki plus indyk vs sztosy sztosiki i sztosiczki

Opublikowano

jak kogos nie interesuja chinskie gierki, kapiszony i klon ubigierki to sony nie ma nic

Opublikowano

Jak co roku pokażą nam zwiastuny i gameplaye tych samych gier co targi wcześniej. Czym tu się jarać...

Opublikowano

xbox:

1.Forza Horizon 3 91

2.Ori 88

3. Forza 6 87

i

Szcze xDDDDDDDDD

Co za spencerowska bieda, przez 4 lata dorobili się 3 gier, w tym dwa wyścigi i indyk, wszystko do ogrania na laptopie. Jakim trzeba być przegrywem aby mieć x-śmiecia, najgorszą konsole w historii.

Opublikowano

Wierzgajcie witkami klapy póki możecie. Zostało półtorej doby...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

...do śmierci xboxa :fsg:

Opublikowano

Pięknie Jakubu podsumował zielone szambo. Czarek już tak się nie podniecaj erą z HD ready na full HD. MS jak zawsze, Najpotężniejsza konsola ze wsteczną.

Opublikowano

Xbox będzie mieć najlepsze bebechy za to PlayStation ma najlepszych develeperów.

Szach mat zaślepione baranki :reggie:

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Taka prawda, dalej Ms będzie karmić padami, wsteczna. Zresztą i tak mają tyle $, że markę Xbox traktują jak zabawkę, a na forumku ludzie myślą że oni to robią dla graczy.. Tzn robią.. Ich w dupe

Opublikowano

jedno jest pewne :banderas: gierki jakie zapowiedzą to kwestia gustu, jedna osoba bedzie sie jarała gt sport, druga piratami, trzecia indykiem, czwarta kolejny codem, ale jest JEDNA RZECZ, która KAŻDY ODBIERA TAK SAMO.

TE WSZYSTKIE WPADKI I AKWARD MOMENTY <333333333333

uwielbiam jak ludzie nie klaszczą gdy mają klaskać, to jak na jakiś dopalaczach czy stresie devovie nie wiedzą co zrobić z rękoma podczas prezentacji, jak nie wiedzą jak sobie podać ręke, cormac w vr grający w minecrafta, konami z 2010, to jak battlefield 4 wy(pipi)ał się na cyce, zjarany snoop dogg, chce tego więcej <3 i to już dzisiaj zaczyna się ta parafiada <3

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Kolejne zwiastuny z okazji E3 - tym razem robiony już dość długo Kingdom Come. 

Wygląda nawet wporzo:

A Capcom rejestruje domenę znak towarowy Monster Hunter: World

http://imgur.com/nhANQ5Y

Edytowane przez Cedric

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.