Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jutro będzie powtórka z rozrywki, czy dadzą ludzką cenę? Nie mogę się doczekać jutrzejszej konfy :D

> 6 terafanków

> 12GB GDDR5

>  326GB/s Memory Bandwidth

> 2.3GHz Custom CPU

a wszystko to w cenie 399$ 

nie ma lepszej oferty dla G R A C Z A

crkkOXg.gif

prosiak traci rację bytu  [uwaga drastyczne obraz]

525bee7b2a0e8_o.jpg?1401067248

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

A sony na swojej konfie wjezdza z zapowiedzią ps5 i zainteresowanie Rakiem spada do poziomu zerowego

Opublikowano

A sony na swojej konfie wjezdza z zapowiedzią ps5 i zainteresowanie Rakiem spada do poziomu zerowego

no zapowiadać co roku nową konsolę to niezły rak, przyznaje. Ale Sony zawsze umiało G O L I Ć graczy

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jutro będzie powtórka z rozrywki, czy dadzą ludzką cenę? Nie mogę się doczekać jutrzejszej konfy :D

> 6 terafanków

> 12GB GDDR5

> 326GB/s Memory Bandwidth

> 2.3GHz Custom CPU

a wszystko to w cenie 399$

nie ma lepszej oferty dla G R A C Z A

crkkOXg.gif

prosiak traci rację bytu [uwaga drastyczne obraz]

525bee7b2a0e8_o.jpg?1401067248

I FIFA 18 w zestawie lub Assasyn Egipt edyszyn, może blubera by to zainteresowało ale nie GRACZY.

Opublikowano

no zapowiadać co roku nową konsolę to niezły rak, przyznaje. Ale Sony zawsze umiało G O L I Ć graczy

I tak niedługo trzeba się przenieść na PC z padem od PS4 więc :reggie:

Opublikowano

exact przykro mi, Sony zaklepało w tym roku wszystkie januszowe bundle. Więc to plejstejszyn będzie sprzedawane w zestawie z fifką, battlefrontem, far cry 4 i destiny 

Opublikowano

exact przykro mi, Sony zaklepało w tym roku wszystkie januszowe bundle. Więc to plejstejszyn będzie sprzedawane w zestawie z fifką, battlefrontem, far cry 4 i destiny

Bo to konsola dla graczy, od Janusza po degustanta dobrych gierek.

To jak połączenie McDonalda i restauracji z 5 gwiazdkami michelin, i dziecko zje i rodzice będą szczęśliwi.

To jak jedzenie dobrego obiadu, można zjeść krwistego steka z podsmażania cebulka i dodatkiem śmietany lub sosem pieprzowym, albo zjeść sałatkę i... tez się najeść.

Można tez pojechać na wesołe miasteczko na festynie, albo udać się do Disnaylandu.

Opublikowano

Najwczesniej to PSX 2017 ale i w to watpie. Raczej konfa w marcu 2018 a pelna zpaowiedz na E3 2018 , premiera koniec 2018 poczatek 2019.

Opublikowano

Pamiętacie tą notkę Bungie o wsparciu Destiny 2, było Pro i next PS4. Dziś pojawił się taki trailer.

0:21 PS4 PRO PRO.

Boty tak zacieszały do tych 6tfl, a tu może się okazać, że nadal najgorsze multiplatformy. Chyba bym się udusił z beki z tych nieudaczników z microsoftu, a spencer chyba by się targną na linę. Nawet nie zdążyliby zrobić reklamy do tv, most powerful console :rotfl:

SONY WAS ZAP.IE.RDOLI, SONY WAS ZAJ.EBIEI!!!!!!!!!!!!1111111111111

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Mam nadzieje ze pro pro istnieje, zesralbym sie z beki na mysl o obecnych pro-smieciach.

oczywiscie mowa tylko o tych co wymieniali specjalnie

Opublikowano

wyobraźcie sobie co będzie czuł Mendrek jak zapowiedzą PS4 propro. Sony miej litość!

Opublikowano

Już odkładam pieniążki na PRO PRO :banderas:

Opublikowano

Wymieniłbym za 50€ na Pro Pro jak na kraj cywilizowany przystało.

Opublikowano

Już odkładam pieniążki na PRO PRO :banderas:

Zamow tez dla mnie :kiss::lapka:

Opublikowano

(pipi)a Sony dopiero w wtorek ? Myslalem ze te konfy po kolei sa.

Nie wierze w kolejny upgrade PS4. Kazdy widzi ze devi sraja na patche do lepszych wersji.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ja tam poczekam na pro pro pro, to dopiero bedzie moc, klapy z pro pro gorszy sort bede sie z nich śmiał

Opublikowano

PS4 Puyo Puyo

Opublikowano

I gral w te guwna swoje

Opublikowano

Ja wierze w Pro Pro, pamiętajcie ze Pro ma zwykły odtwarzacz BR.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja wierze w Pro Pro, pamiętajcie ze Pro ma zwykły odtwarzacz BR.

Jesli juz to moga pokazac PS4 Pro Slim, wrzucic 4k odtwarzacz i obnizyc cene na 350, wtedy Skorpion po 449-499 nie bedzie juz taka dobra opcja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.