Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Forzunia Horizon 3 prawilnie 91 na MC :lapka: 

w przypadku ms jest -10 do oceny za konfe z 2013 wiec mamy exa na 101 na mc :U

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ten raport z kwatery botów na początku tak prawdziwy.

Opublikowano

14min filmik beda ludzie w cw ogladali - yup, juz to widze.

Swoja droga nakrecic 14min i pyer.dolic na podstawie ocen (fake newsowych gazetek), to tez niezle naye.bane trzeba miec. Swoja kopie kupie i tak pewnie na premiere i sie sam przekonam o co 'cmon, ale jak to bedzie jakosc horizone'a albo taki super szpil jak GOW3 czy LBP2, to ja wysiadam. + w 2018 roku bedzie trzeba oczy mruzyc troche zeby te 1080 w niestabilnych 40'tkach albo nawet visual mode w niestabilnej 30 (!!!!! KUR.WA, jak nisko mozna jeszcze spasc?!).

Opublikowano

moc xboxa one x

HW7kc9U.png

Opublikowano

Moc ps4 pro 

maxresdefault.jpg

Opublikowano

tlg? pamietam klapow: "no chrupnelo może raz czy dwa przez cala gre ale poza tym calkiem stabilny framerate"

co za dzbany xdddddddd

Opublikowano

na pro ponoć wyciąga mityczne 30 fpsów xd

Opublikowano

tlg? wspaniała przygoda :banderas: 

Opublikowano

TLG? Z ogromnej chmury niewielka mrzawka...

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Moc ps4 pro 

maxresdefault.jpg

TLG ps4 pro - 1800p, mleko

Quantum break xbox one x - 1440p, odbicia w 480p?

Opublikowano

Jakby ci kukusedes ustawił TV, to odbicia byłyby w 1080 z HDR

Opublikowano

U niektórych chodzi bardziej o ustawienia mózgu, a nie telewizora.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
9 godzin temu, Ocelot napisał:

+ w 2018 roku bedzie trzeba oczy mruzyc troche zeby te 1080 w niestabilnych 40'tkach albo nawet visual mode w niestabilnej 30 (!!!!! KUR.WA, jak nisko mozna jeszcze spasc?!).

>2018

>narzekanie że gierka z topową oprawą nie posiada stabilnych 60 fps

>na sprzęcie z zamknietą architekturą :yao:

no rzeczywiście fhuj niestabilne te 30 fps przy 4K :potter:

jak ty sobie radziłeś w VII gen. gdzie framerate w takich Gearsach spadał czasem i do 18 fps w dodatku jeszcze w czasie cut scenek?

Opublikowano

W dodatku w czasie cutscenek xd. No cutscenki to najbardziej wymagający moment każdej gry, to kluczowe by wtedy framerate ani drgnął. 

Opublikowano

@raven_raven

słaby tryhard, obaj wiemy że stać cię na więcej

e: w sumie w jedynce, na cutcenkach spadał jeszcze niżej xddd

te dropy do 18-20, były ofkors w czasie gameplayu. żeby jednak oddać sprawiedliwość, wiekszośc czasu było płynniutkie rock solid 25-30 fps

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Ale masz rację, framerate jest ważny, szczególnie w czasie cutscenek :usmiech:. Dlatego gratulacje dla Sony i ich studiów, że w 2018 roku (po 5 latach obecności platformy na rynku) osiągnęły progres względem gry z 2006 roku (po roku obecności swojej platformy na rynku). Taki postęp zasługuje na uznanie.

Opublikowano

Mi te dropy w okolicach 20 mocno nie przeszkadzały, bo grało się i tak osom. Tych z cutscenek, dla komfortu dzisiejszych graczy już jednak matematycznie ujmować nie chciałem. No ale jak można było w sumie tak grać, jak ludziom przeszkadzają dziś nawet sporadyczne spadki do 28? :smutas:

Opublikowano

I tak nic nie przebije 10-12 fps w Dark Souls na pastgenach :D

Opublikowano

Polecam odpalić "Guns of the Patriots", tam momentami było też pewnie z 15fps, jak nie mniej, ale kto się tym przejmował? Dzisiaj w gierce spadnie do 29, to jest drama. 

Opublikowano

A kto robi dramy o 29 fps? Tak płynność jak ma Horizon ZD chociażby jest zaje,bista, w połączeniu z dobrym motion blurem gra się już naprawdę OK.

Opublikowano

Odpaliłem ze trzy tygodnie temu MGS4. Ciężko było mi w to grać. Tej grze przydałby się remaster. Pewnie bym się przyzwyczaił ale lepsza rozdzialka i klatkami to bym nie pogardził. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano
2 godziny temu, Nemesis napisał:

Odpaliłem ze trzy tygodnie temu MGS4. Ciężko było mi w to grać. Tej grze przydałby się remaster. Pewnie bym się przyzwyczaił ale lepsza rozdzialka i klatkami to bym nie pogardził. 

Tytuł ukończyłem kilkadziesiąt razy.

Nie sądziłem, że aż takie spore dropy były.

Mogliby zrobić remaster, no ale wiadomo Konami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.