Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

czezky przekupil teddyego :/

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

@nobodyniczego nie dissuje stwierdzam fakt :D. Btw jak komuś się nie śpieszy z gow to niech poczeka ze 3 tygodnie a będzie ultra cebulka tańsza niż wszystko wcześniej na pchlim. Obiecuje dodatkowe -25 zł do zwykłej cebuli dla każdego posiadacza xboxa. Koneserzy muszą trzymać się razem  

Tak swoją drogą dzisiaj znowu więcej osób ok 22 na xbox niż na ps4. Co jest z wami? Chociaż tu taki @kermit troszkę oszukuje bo jest jednocześnie w aplikacji xboxa a gra w watch dogs 2 na ps4. 

Opublikowano
1 godzinę temu, nobody napisał:

blantman próbujący dissować dużego exa ps4 innymi exami ps4 :pawel: takie domowe wojenki tylko w królestwie niebieskim  :banderas:

Czym ma dissowac ps4? Showmaxem i serialem allo allo? Ta generacja, to jak wyścig blantmana z Boltem na setkę. 

Opublikowano

Skończyłem własnie paru godzinna sesje przy God Of War i mi sie przypomniało, jak zielone przerywy wmawiały sobie, ze to będzie słaba odpowiedz na Ryse: Syn Roma... :dynia:

Teraz czytam post Blantmana, ktory walczacy Yakuza 6 i Spiderman'em, a innym pozostaje umawianie sie z Asaxem, by ktos mu potrzymał wiadro jak będzie zygał na łajbie po odkopaniu 155 skrzynki z (pipi)a wartym skarbem! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grałeś do 3 w środku tygodnia? Urlop na god of war wzięty czy następny bezrobotny w rodzinie playstation:)?

Tak czy siak zazdroszcze ja o 12 grę wyłączyć musiałem bo do pracy rano:(

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No śpieszy się chłopak bo w czwartek trzeba wysłać gierkę. 

Opublikowano

akurat gdyby zależało mu na cenie to by do piatku jak ja na wersje z innego sklepu poczekał. Tutaj będę bronił kolegi prawdziwy pasjonat.

Opublikowano

Jako członek rodzin zarówno botów jak i fagów powiem krótko i wprost.

Pierwsza gra, której tak naprawdę, naprawdę Wam klapeczki zazdroszczę :/

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

Grałeś do 3 w środku tygodnia? Urlop na god of war wzięty czy następny bezrobotny w rodzinie playstation:)?

Tak czy siak zazdroszcze ja o 12 grę wyłączyć musiałem bo do pracy rano:(

No niestety, mało jestem dzisiaj przytomny ale też pracuje w IT, więc jakoś wytrzymają bez mojego zaangazowania-nie żałuję ani chwili! ^^

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał:

Jako członek rodzin zarówno botów jak i fagów powiem krótko i wprost.

Pierwsza gra, której tak naprawdę, naprawdę Wam klapeczki zazdroszczę :/

Ale Gow, DETROIT, spiderman, spyro, czy  lou2 ?:sir:

Opublikowano

GoW. Detroit mnie ryra po słabym Beyondzie z ładną grafiką, Spiderman nie dla mnie, TLoU2 to będzie druga petarda na PS4, ale do tego czasu jeszcze ze dwa lata miną.

Opublikowano

Spoko bzduras, peggle 3 4k na e3 nas zayebie.

Opublikowano

Nadal lepiej niż androidy od Cage'a. Fahrenheit mu się przypadkiem udał, potem bardzo dobry Heavy Rain, by następnie wysrać Beyond, no nie wierzę w typa już

Opublikowano

Z 2 strony nie ma wiekszego hejtera beyond niż ja, więc jak wierzę w detroit trochę to coś musi być na rzeczy ;]

Pierwszy złamię płytę, nawet w cyfrze, jak znowu będę musiał oglądac cringe.

Opublikowano
15 minut temu, milan napisał:

Z 2 strony nie ma wiekszego hejtera beyond niż ja, więc jak wierzę w detroit trochę to coś musi być na rzeczy ;]

Pierwszy złamię płytę, nawet w cyfrze, jak znowu będę musiał oglądac cringe.

akurat obecnie jesteś jednym z czołowych rycerzy klapów więc musisz wierzyć. To tak jak asax który wierzy we wszystko od ms nawet crackdown 3 :D

Spiderman czy god of war chętnie ogram prędzej czy później ale detroit kompletnie mi nie leży z powodu kiepskiego poprzednika. Beyond też miał gwiazdy w obsadzie ale nawet jeden z moich ulubionych aktorów nie był w stanie uratować tego (pipi)owego spektaklu. Zagram kiedyś na wyprzedaży za 50 zł dla Lance Henriksena:)

Opublikowano
14 minut temu, blantman napisał:

To tak jak asax który wierzy we wszystko od ms nawet crackdown 3 :D

co

cytat albo zm 

Edytowane przez asax

Opublikowano

@blantman jak coś to :ogor:

Opublikowano

boty szmaciarze kiedy jakas gra na xone czy juz po przejsciu ori chowac magnetowid do szafy w oczekiwaniu na horizon4?

Opublikowano

Pozbywać się balastu z chaty zanim wybuchnie we śnie.

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

boty szmaciarze kiedy jakas gra na xone czy juz po przejsciu ori chowac magnetowid do szafy w oczekiwaniu na horizon4?

Chować.

Można wyjąć na premierę Ori 2.

Opublikowano

Ja wyjąłem ps4 z szafy po prawie roku (ostatnie odpalenie ps4 wrzesień 2017) no i nie schowam do przejścia god of war (ale to po wiadomo jakiej grze).

@Kyo ale po co ci god of war druga kopia jak już będziesz w piatek miał :) Chyba że mi detroit chcesz za 50 zł sprzedać kiedyś to tak :ogor:

Opublikowano

ori2 pójdzie na ecobubble więc sprzedawać.

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

@Kyo ale po co ci god of war druga kopia jak już będziesz w piatek miał :) Chyba że mi detroit chcesz za 50 zł sprzedać kiedyś to tak :ogor:

Mi chodziło o post asaxa xD

27 minut temu, asax napisał:
34 minuty temu, blantman napisał:

To tak jak asax który wierzy we wszystko od ms nawet crackdown 3 :D

co

cytat albo zm 

Opublikowano
Teraz, Kyo napisał:

Mi chodziło o post asaxa xD

a to wklejaj jak masz mi szukać się nie chce :D

@milan możesz zmienić avatar bo mi się cały czas mylisz z innym użytkownikiem.

Opublikowano
22 minuty temu, Ficuś napisał:

pokaż mi swój gamertag, to powiem ci w co zagrać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.