Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

taa z twoim gustem do gier to predzej idz z klakierem szukac smerfow :yakubu:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja mogę ci pokazać @Yakubu w co zagrać na playstation. Gry ukończone wg mojego psn id w tamtym roku Yakuza 5, Yakuza zero, Yakuza kiwami, Persona 5, Nier, Nioh . Gry które próbowałem ukończyć ale nie dałem rady crash remasterek, kingdom hearts remasterek, star ocean (chyba największe (pipi) z tego co grałem nie polecam nawet fanom jrpg), horizon. 

Nie musisz dziękować. Szczególnie mocno polecam ci Yakuze i Persone 5

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Na dniach będę brał prosiaka. Można już się zapisać w kolejkę po gowa?

Opublikowano

Milan śmiał się z Assax'a, a siedzi od rana i liczy ile recenzji 10/10 musi jeszcze być, by GOW do 96/100 dobił, jak sam tłumaczy - bo taki z niego pasjonat matematyki :D

Opublikowano

On tylko chciał sobie policzyć

Opublikowano

milan ewidentnie nie powinien wychodzic z wkp

Opublikowano

gierki to nie jest hobby dla starych ludzi, w tym fachu trzeba miec mocna psyche

Opublikowano

Nie chce mi  się pracować nawet, może poczytam jakieś lore.

Opublikowano

Ja czytałem wywiady, oglądałem panele developerskie i oglądałem serial Black Sails i Piratów z Karaibów, możesz pójść tą samą drogą milan :D 

Opublikowano

No własnie liczyłem ze wyślesz mi  jakąś instrukcje psychofana.

Opublikowano

jak się xbot albo pececiarz zabierze do gierki Sony to je,bnie posta takiego, że przeglądam już oferty przedpremierowe i jadę w weekend do Polski żeby koniecznie dostać okładkę z POLSKIE NAPISY, a sobie sprzed paru miesięcy mam ochotę napluć do mordy za szkalowanie pana Kratosa

klapy to nawet w obliczu najlepiej ocenianej gry na PS4 potrafią dostarczyć beki

kocham matematykę xddd

Opublikowano
Teraz, raven_raven napisał:

jak się xbot albo pececiarz zabierze do gierki Sony to je,bnie posta takiego, że przeglądam już oferty przedpremierowe i jadę w weekend do Polski żeby koniecznie dostać okładkę z POLSKIE NAPISY, a sobie sprzed paru miesięcy mam ochotę napluć do mordy za szkalowanie pana Kratosa

klapy to nawet w obliczu najlepiej ocenianej gry na PS4 potrafią dostarczyć beki

kocham matematykę xddd

smiechy chichy, ale ciekawe który tutaj potrafiłby napisac wzór na obliczenie ile musi być recek na 100 by była średnia 96 xD

Dla kogos kto lubi matme napisanie tego wzoru to przyjemna sprawa.

Opublikowano

milan a jest jakis wzor na obliczenie kiedy wyjdzie jakas dobra gra na xsmiecia?

Opublikowano

zbyt duża zmienna - e3.

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Ale Gow, DETROIT, spiderman, spyro, czy  lou2

z tym detroit to miej ty godność człowieka xd, spyro to multiplatforma możesz przestać się jarać

Opublikowano

No ale po co burzyc koncepcje posta

Opublikowano

nie masz czegoś do policzenia?

Opublikowano

licze krzesła w chacie i  psie kupy na ogródku sąsiada

Opublikowano

Wszystkiego razem jest 96?

Opublikowano

>Kiedy jesteś fanem piratów i taktycznie obserwujesz temat God of War

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał:

Pierwsza gra, której tak naprawdę, naprawdę Wam klapeczki zazdroszczę :/

Bloodborne? 

Napisz przy okazji dla jakich gier kupiłeś ten emulator x360. 

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Bloodborne?

Ograne :lapka: PS4 miałem dwa lata czy tam trzy, nie chce mi się liczyć.

2 minuty temu, YETI napisał:

Napisz przy okazji dla jakich gier kupiłeś ten emulator x360. 

Sunset, Forzy, Gearsy, Halo, wsteczna i gierki z pierwszego Xa - grania od zayebania. W tym momencie mam 34 szpile zainstalowane na konsolce, kolejnych 15 leży w pudełeczkach, a dojdzie jeszcze więcej :fsg:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Forzy, Gearsy, Halo

To mnie rozpyerdala najbardziej - boty smieja sie, ze na konsole sony nie ma gier albo sa same klony tlou, potem zazdroszcza bo sie okazuje, ze to prawdziwe sztosy na miare top 5  generacji a sami graja w te same 3 gry przez 10 lat xD

Opublikowano

ale gry najlepsze w swojej klasie....klasie specjalnej xddd

Opublikowano

No zayebiste gierki to mam nie grać?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.