Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jak mogę udawać że nie ma Ori 2 :( No jak tak możesz żabciu mówić? Obok FH to najlepsze co mnie na Xone spotkało :lapka:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja sie zawsze ciesze jak jakis klap wspomni drivecluba, gdyby nie rzucane przeze mnie wyzwania polowa klapow olala by ta gre po tygodniu, druga polowa by jej nie kupila - taka brutalna prawda, tez wspominam super drivecluba ale to co bylo najcudowniejsze w tej grze to warunki pogodowe i forumkowe absolutnie genialne wyzwania z nagrodami, ktore nakrecily spolecznosc jak nic wczesniej i pozniej tutaj

model jazdy ale tez jest spoko, jak na arcadowke bardzo fajny, sztywnie sie prowadzilo te samochody, na pewno bardziej mi lezy niz to co defaultowo oferuja horizony

Opublikowano

kto tu hejtuje drivecluba? najlepsze wyscigi jakie gralem na ps4 :banderas:

Opublikowano
40 minut temu, Bzduras napisał:

2018, rok lootboksów, always online, pay2win i mikrotransakcji wpie.rdalanych gdzie się da. Stare gierki tego nie mają

God of War, Uncharted, Horizon, Nioh, Nier, Persona 5, Bloodborne plus kilkanaście innych świetnych gier plus nadchodzące nie mają tego badziewia. 

14 minut temu, kermit napisał:

kyo jak udaje ze state 2, horizon 4 i ori 2 nie istnieją :)

Gra ze smartfonów, kolejna Forza, indyk do ogrania na laptopie. 

Xbox w tej generacji :yao:

Oni tym walczą :pawel:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No i fajnie,  bo w złym kierunku to idzie imo. Ale co z tego, skoro Unchartedy ograne, Horizon mnie odrzucił ubisandboksowością, Nioh i Nier mam na piecu, P5 skończyłem raz i wystarczy, BB ograne raz i rzygam już soulsbornowymi grami? Wolę depnąć pedał w podłogę i śmignąć w dół zaśnieżonej góry w Lambo, postrzelać do piszczących kosmitów blasterkiem, pokroić ich piłą, a na zwieńczenie dnia odpalę SSX 3 i będę nakur.wiał triki jak zły <3

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Gra ze smartfonów,

to akurat pugb, gierka za którą yakubu placi golda spencerowi xddd

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

No i fajnie,  bo w złym kierunku to idzie imo. Ale co z tego, skoro Unchartedy ograne, Horizon mnie odrzucił ubisandboksowością, Nioh i Nier mam na piecu, P5 skończyłem raz i wystarczy, BB ograne raz i rzygam już soulsbornowymi grami? Wolę depnąć pedał w podłogę i śmignąć w dół zaśnieżonej góry w Lambo, postrzelać do piszczących kosmitów blasterkiem, pokroić ich piłą, a na zwieńczenie dnia odpalę SSX 3 i będę nakur.wiał triki jak zły <3

fuj, jaki rozsądny post.

Opublikowano

FH4 Japan Drift :fsg:

Opublikowano

8 minut temu, Bzduras napisał:

6 minut temu, milan napisał:

fuj, jaki rozsądny post.

Prawie wszystkie gry z Xboxa tez masz na piecu.Dlatego teraz znowu czytamy, jak zielone przegrywy po raz 5 kupuja PS4, zeby ograc kolejne gry generacji, GOW, Yakuze 6, Spidermana.

Ciekawe kiedy MS w koncu zrobi jakiegos exa, dla ktorego ktokolwiek bedzie chcial kupic ich konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no mam nadzieję, że dadzą japonię a gra będzie skoncentrowana głównie na driftach i krętych drogach

bo jak nie to chuy im w dupe, nie zamierzam grać w fh 3.5 :frog: 

Opublikowano

Gdybym miał tylko jedną konsolę, to może też bym się pocił 3 dni w temacie jednego ex'a 24h na dobę i dzwonił do NASA, by na swoich superkomputerach wyliczyli wzór na ważoną średnią na Metacritics.

Gracze:

- kwiecień :fsg:

- maj  :xboss:

- czerwiec-grudzień :banderas:

EDYTA: Nie zauważyłem, że to już kwiecień XD

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Prawie wszystkie gry z Xboxa tez masz na piecu.

Tak, ale nie wszystkie mają dobre porty. FM7 kupiłem z myślą o ogrywaniu na piecu, ale to co się działo przez pierwsze miesiące z tą grą na tej platformie to był dramat. Ba, do tej pory nie działa stabilnie na dobrym kompie :yao:

Gierki od MS lepiej ogrywać na Xklocku, przynajmniej jest pewność, że będą dobrze działać.

Opublikowano

Ta gra to u mnie w pracy na pamietnym AMD 8320 dziala w 1080p bez zarzutu, to nie bardzo rozumiem co dla Ciebie jest dobrym Pecetem. 

Jak Forza7 z taka optymalizacja Ci nie dziala, to nie wiem jak grasz w Nioh i Nier xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gowika sie klepnie w te 25h na easy dla fabuly, potem maj i state of decay 2 za ircem będziemy budować baze, lato to updaty do piratów może dodadzą jakieś nagrody dla każuali to ktoś znajdzie sens żeby w to grać, KU,RWA OBAMA HIT SPODERMON, RDR 2 i coś tam jeszcze 

no nie powiem piękny czas aby być graczem, ale jak to mejm mówil słaba generacja 

Opublikowano

Slaba generacja xD no jak ktos czeka na patch do wiaderka by dali nowe kolory ciuchow, na ktore i tak sie nie chce zbierac, a gry generacji macha byle szybko na easy, no to nie zadowolisz.

No ale to Just Bluber Things. :yao:

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Ta gra to u mnie w pracy na pamietnym AMD 8320 dziala w 1080p bez zarzutu, to nie bardzo rozumiem co dla Ciebie jest dobrym Pecetem. 

Ludzie z i7 i GTX1080Ti mają z tym problem, u mnie na i5 siódemj genery i GTX1060 gierka stabilna nie była. Pierwsze dwa miechy miała buga, który powodował zapychanie się RAMu podczas wybierania fur i przeglądaniu części do tuningu. Sam na oficjalnym forum Forzy wylewałem na to żale razem z całym fagowym community. Potem się wku.rwiłem i przypomniałem sobie, że gierka ma Play Anywhere i mogę ograć ją jak człowiek na konsoli.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

moze w takim razie szybciej spatchowali niz piszesz, ale fakt - akurat FM7 to jedyne dzielo na Korkim, ktore moze sie poszczycic naprawde niezlymi osiagami graficznymi. Szkoda ze to własnie jedna z tych gier, dla ktorych ludzi po konsole specjalnie nie siegaja. W sumie co by mieli robic po 3 okrazeniach :dunno:

Wszystkie pozostałe gry MS sam ogrywam na roznych sprzetach - gownianych w pracy, swoich w domu, wszystkie działają naprawdę solidnie. Tym bardziej sie dziwie ze wolisz np w Horizon grac w 30 fpsach, niz 60 na swojej 1060tce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja nie moge znieść ze taka petarda jak God of War wychodzi na tak zyebana konsole z beznadziejnym online i community. Poczekałbym aż trafi do PS Now ale nie będę kupował Bravii :yao: 

ehh i 3 raz trzeba będzie kupować konsole w 2019.

Opublikowano

Wlać paliwo do baku wiaderkiem?

Opublikowano

Naku.rwiać następne 3, a potem jeszcze? Ja tak robiłem :lapka:

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

No ale to Just Bluber Things

ty znów nie wziałeś tabletek? przeczytaj z zrozumieniem posta

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

Ja nie moge znieść ze taka petarda jak God of War wychodzi na tak zyebana konsole z beznadziejnym online i community. Poczekałbym aż trafi do PS Now ale nie będę kupował Bravii :yao: 

Zapraszam na party z Pawciem :D Tylko dyktafon włączę.

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

No własnie chyba kiepsko  z tym, bo to ps now przestaje dostawac exy.

Bracia Mroczkowie zatkali temat GOW.

Opublikowano

Wchodzę do tematu GOW, jak człowiek poczytać opinie ludzi, którzy już grają, a tam co? Klapom dupka pęka, spinają się jakby ich wątpliwej jakości życie od tych gier zależało. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.