Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Izi, jak tam Twój PC się ma? Będą ogrywane gierki z Xa, bo przecież jedyna konsola w Twoim sercu to PlayStation, na inne nie ma miejsca.

Jak nie ma, jest jeszcze Switch przecież. No i mi tez czasami szkoda, ze MS jest takim obsranym (pipi) w tej generacji.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

pieknie dupy pekaja w temacie gow, bluber jaki striggerowany bo yeti ma hype na gierke xddd jego chlopak juz przylecial do pomocy

Opublikowano

Już otwarte. 3 minutki na kibelek i można jechać dalej.

Opublikowano

Kyo, masz takiego duzego !

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

pieknie dupy pekaja w temacie gow, bluber jaki striggerowany bo yeti ma hype na gierke xddd jego chlopak juz przylecial do pomocy

ale przecież yeti w temacie god of war zachowuje sie jak jakis daun 

Opublikowano

milan: Perez coś pisał że będą też przerwy na reklamy.

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

ale przecież yeti w każdym temacie god of war zachowuje sie jak jakis daun 

fix 

Opublikowano
28 minut temu, easye napisał:

Prawie wszystkie gry z Xboxa tez masz na piecu.Dlatego teraz znowu czytamy, jak zielone przegrywy po raz 5 kupuja PS4, zeby ograc kolejne gry generacji, GOW, Yakuze 6, Spidermana.

Ciekawe kiedy MS w koncu zrobi jakiegos exa, dla ktorego ktokolwiek bedzie chcial kupic ich konsole.

Czemu grasz w far cry 5 w gorszej wersji na ps4 jak jest na piecu

Czemu grasz w mass effect andromeda w gorszej wersji jak jest na piecu?

Czemu grasz w dirt 4 w gorszej wersji jak jest na piecu?

Czemu grasz w origins w gorszej wersji jak jest na piecu? etc itd itp

Teraz czy potrafisz swoim umysłem ogarnąć że tak jak TY grasz w gorszej jakości w gry na ps4 bo lubisz trofea/ masz kolegów do gry(w mass effect xD)/wolisz na padzie pod tv , ktoś inny woli ogrywać multiplatformy i konsolowe exy xboxa w najlepszej jakości na koksie?

Ps4 nie trzeba kupować kilka razy wystarczy od premiery w szafie trzymać i wyciągać na premiere exa. jedyna osoba co się miotała i kupiła ps4 z 4 razy to creatinfreak a on sam przyznał że jest klapem :) Większośc botków ma ps4 w domu i ogrywa te exy jak wyjdą. Poza tym woli grać na xbox one/x i co w tym złego.

Opublikowano
11 minut temu, Ficuś napisał:

niesamowity tag team

Opublikowano

jak mcdrive i ryszard

Edytowane przez milan

Opublikowano

ja przestałem wchodzić do tematu bo milan i yeti potrafią grę obrzydzić. Zagram sam ocenie. Wklejanie twitterów w stylu figaro nie świaczy zbyt dobrze o userze.  Teddy ładnie zachęcił do grania to te dwa dzbany musiały przyjść i wszystko zepsuć

Opublikowano
14 minut temu, Ficuś napisał:

ja stigerowany? xd ch,uj ze bardzo fajnie się czyta opinie teddiego, gierka zaraz będzie do odbioru w sklepie w którym zamówilem :usmiech: kilka osób stwierdzilo, że przeklejanie twittów co 3 sekundy jest raczej po ch,uju potrzebne i poparłem xma, który jest klapem więc to nie tak, że tylko mi to przeszkadza

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

ja przestałem wchodzić do tematu bo milan i yeti potrafią grę obrzydzić. Zagram sam ocenie. Wklejanie twitterów w stylu figaro nie świaczy zbyt dobrze o userze.  Teddy ładnie zachęcił do grania to te dwa dzbany musiały przyjść i wszystko zepsuć

Lepszy idiota blantman który musi cale forum poinformować że zamiast na gow czeka na yakuze 6, dostaje w kazdym temacie laczka na morde jak jj, ale dalej wkleja zdjecia hdru  z balkonu.

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

niesamowity tag team

A co tam u Twojego kochasia słychać? Długo się nie odzywa, czyżby już tylko jeden warnik do bana :3?

Opublikowano

przez opinię teddiego w piątek jak najdalej od galerii żeby nie kusiło

Opublikowano
14 minut temu, suteq napisał:

ale przecież yeti w temacie god of war zachowuje sie jak jakis daun 

nie nie, ciii, ważne kto napisał posta i w jakiej odległości od drugiej osoby

Opublikowano

Asterkę jeszcze o 7 odpalisz

Opublikowano

raz wkleiłem do tematu gow obrazek pod głupiego posta yetiego. Ten tam na(pipi)ił kilka stron (pipi) postów. Ja tylko dałem głupią odpowiedź na poziomie yetiego.

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

raz wkleiłem do tematu gow obrazek pod głupiego posta yetiego. Ten tam na(pipi)ił kilka stron (pipi) postów. Ja tylko dałem głupią odpowiedź na poziomie yetiego.

Musisz mi to wyjaśnić dokładniej blantman.

Opublikowano
9 minut temu, _Be_ napisał:

ja stigerowany? xd ch,uj ze bardzo fajnie się czyta opinie teddiego, gierka zaraz będzie do odbioru w sklepie w którym zamówilem :usmiech: kilka osób stwierdzilo, że przeklejanie twittów co 3 sekundy jest raczej po ch,uju potrzebne i poparłem xma, który jest klapem więc to nie tak, że tylko mi to przeszkadza

Jednemu przeszkadza a innemu nie. Przykład - zdrowywariat napisał że takie coś mu pasuje. Ja zwyczajnie pomijam te twitty albo jakieś cytaty #chujwiekogo. Nie mniej nie mam zamiaru komuś zabraniać pisać w temacie gry - jak by nie było - o grze i rzeczami z nią związanych. Jak by tak było to taki Figaro by pewnie poleciał 30 razy z forum a nie 3.

Opublikowano
6 minut temu, Kyo napisał:

Jednemu przeszkadza a innemu nie. Przykład - zdrowywariat napisał że takie coś mu pasuje. Ja zwyczajnie pomijam te twitty albo jakieś cytaty #(pipi)wiekogo. Nie mniej nie mam zamiaru komuś zabraniać pisać w temacie gry - jak by nie było - o grze i rzeczami z nią związanych. Jak by tak było to taki Figaro by pewnie poleciał 30 razy z forum a nie 3.

No spoko, ale można komuś dać znać żeby przestał tak zasrywać bo tylko spoilery jakieś można trafić, już tam kolesie poprzechodzili gry i opisują że zakońćzenie bylo taki i srakie i wiesz wtedy niechcący okiem rzucisz i już wiesz czego mniej więcej sie spodziewać. 

Anyway wyraziłem tylko opinie, reszta niech robi co chce :lapka: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A Hey Hey* to dostał bana tak ogólnie czy tylko na temat GoW?

*hint:

giphy.gif

edit: Panie Admin, jak Ty mnie zaimponowałeś w tym momencie

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Ogólnie.

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Ogólnie.

Bana czy przerwe?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.