Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Bana.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kyo? Zawsze szanowałem. 

Opublikowano

A jeszcze chcialem z nim zagrać w pesa :pawel: 

Opublikowano
29 minut temu, blantman napisał:

Czemu grasz w far cry 5 w gorszej wersji na ps4 jak jest na piecu

Czemu grasz w mass effect andromeda w gorszej wersji jak jest na piecu?

Czemu grasz w dirt 4 w gorszej wersji jak jest na piecu?

Czemu grasz w origins w gorszej wersji jak jest na piecu? etc itd itp

Teraz czy potrafisz swoim umysłem ogarnąć że tak jak TY grasz w gorszej jakości w gry na ps4 bo lubisz trofea/ masz kolegów do gry(w mass effect xD)/wolisz na padzie pod tv , ktoś inny woli ogrywać multiplatformy i konsolowe exy xboxa w najlepszej jakości na koksie?

No nie (pipi) bo na PC (mowie tu nadal o Horizon, czy kazdym innym exie MS) tez ma tych samych kolegow, te same grupy, te same osiągnięcia, ta samą aplikację - (pipi) nawet nagrywanie filmów z gry dziala pod przyciskiem X. PC z aplikacja Xbox to taki lepszy Xbox!  No i nie raz tlumaczylem, jedyne czego na piecu nie znosze to tych wsyztskich odzielnych aplikacji: Origin, UbiClub, Blizzard - Je(pipi)ac na 10, dlatego jak widzisz u mnie jak PC to tylko steam i windows store.

Dirt 4 mialem pozyczony, sama gra byla (pipi)owa, poprzedniego Dirta ogrywalem np na piecu  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano
11 minut temu, raven_raven napisał:

A co tam u Twojego kochasia słychać? Długo się nie odzywa, czyżby już tylko jeden warnik do bana :3?

widzę, że wiesz więcej ode mnie :reggie: to jakieś nowe hobby, śledzenie rozaliusza?

Opublikowano

rozaliusz od razu pojawil sie w przegladajacych temat xddd pewnie mu rolada pysk zatkala na widok tego co robi jego kochana legia

Opublikowano

Ten ból dupy zielonych robaków, bo ludzie, gracze, zazwyczaj recenzenci, którzy dostali od Sony grę wcześniej, którzy ukończyli tytuł i piszą, w dwóch zdaniach, trzech zdaniach, że to kolejny mesjasz Sony. 

Nie, jeszcze raz nie, proszę nie wkleić tych twittow. Co za banda przegrywow. 

Piękna generacja :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No nie zlozysz, ale Bzduras ma sprzet minimum 1200 zl drozszy, lepszy, gdzie wszystkie gry ze wstecznej (te z 360tki), czy Horizon dziala zdecydowanie lepiej

Edytowane przez easye

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

rozaliusz od razu pojawil sie w przegladajacych temat xddd pewnie mu rolada pysk zatkala na widok tego co robi jego kochana legia

no wlasnie wczoraj rozdał minusa a dupy nie otworzył wiec chyba po prostu blokada hihi 

Opublikowano
11 minut temu, Kyo napisał:

Bana.

za co kukuryku poszedł na rosół?

Edytowane przez Hum

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

gdzie wsyztskie gry ze wstecznej

Wiadomo ten RDR czy Gears of War 3 na PC chodzą w 120 fpsach i natywnym 4K na pc!

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No nie zlozysz, ale Bzduras ma sprzet minimum 1200 zl drozszy, gdzie wsyztskie gry ze wstecznej, czy Horizon dziala zdecydowanie lepiej

Yup, ale z pozycji osoby z 950M nie widzę sensu wydawać pieniędzy na komputer, który w tym segmencie cenowym nie dorównuje Xboxowi One X.

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Ten ból dupy zielonych robaków

Mówisz, ze pawcio to zielony robak?  xd

Pupcio

yeti i jego wklejanie twittów to najgorsze co spotkało tentemat :|
Teraz, easye napisał:

Ktos w ogole gra jeszcze w Gears Of War 3? xD

osoby odkopujące takie perły jak Halo Wars 1 czy Dragon's Dogma powinna coś o tym wiedzieć xD!

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

No nie zlozysz, ale Bzduras ma sprzet minimum 1200 zl drozszy, lepszy, gdzie wszystkie gry ze wstecznej (te z 360tki), czy Horizon dziala zdecydowanie lepiej

Duża część gier ze wstecznej z X360 nie pokazała się na PC, już nie mówiąc o gierkach z pierwszego Xa. Jak wczoraj Conker wszedł do usługi to płaciłem Spencerowi za cyfrową wersję z pocałowaniem ręki ;)

Opublikowano

No racja - szczerze, z pozycji czlowieka, ktory wiele tytulow przegapił w swoim życiu, naprawdę wole dac te 160 zl za taki Remaster jak The Last Guardian, ktory nie ma sie czego wstydzić względem najnowszych tytułów, niż ogrywac go ze wstecznej z podbita rozdzielczoscia. 

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Ktos w ogole gra jeszcze w Gears Of War 3? xD

Jak byś miał xboxa, to niby w co bys grał?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Przecież już dawno mogłeś dostać go w Rare Replay. :potter: 

Live & Reloaded? Srogi pacz musiał wczoraj wjechać do RR, bo jak przedwczoraj odpalałem to był tam jeszcze oryginał z N64 :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

naprawdę wole dac te 160 zl za taki Remaster jak The Last Guardian

To już to zremasterowali? Ku,rwa szybkie te sony, ale w sumie to jak gównianie ta gra chodzi to przydał się ten remaster

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

No racja - szczerze, z pozycji czlowieka, ktory wiele tytulow przegapił w swoim życiu, naprawdę wole dac te 160 zl za taki Remaster jak The Last Guardian, ktory nie ma sie czego wstydzić względem najnowszych tytułów, niż ogrywac go ze wstecznej z podbita rozdzielczoscia. 

1. The Last Guardian nie jest remasterem. Tobie chodziło pewnie o remake Shadow of The Colossus, ale to remake, a ja o remasterach.

2. Serio wolisz wydać 160zł za grę, niż dostać ZA DARMO tak odpicowany produkt jak Gearsy 3? xddd

Widzę, że starasz się mocno zdyskredytować MS, ale jednocześnie szukasz KAŻDEJ opcji prócz Xboxa żeby ograć gierki, które oferuje.

Opublikowano

A tak poza tym grasz w remake więc to nie jest to samo co oryginalna gra i jak dla mnie to czasem się mija z celem, jak na przykład Ratchet & Clank, który był obcięty z zawartości i jeszcze miał fabułe zmiksowaną z filmem xd 

Opublikowano

izi ty masz taka chcice by doyebac bluberowi ze sam siebie osmieszasz - tu postu jego nie doczytasz i nieudolnie przekrecisz, tu znowu tytul pomieszasz xddd

take it izi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.