Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wchodzisz do tematu GoWa aby poczytać wrażenia i jeszcze bardziej się nakręcić na grę, a tam co drugi post to Yeti wrzucający twity jakoś randomow :pawel:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

oj no weź, zdrowywariat lubi sobie poczytać co tam @CaptionBarbosa, @Charalanahzard czy inne @Ruchampsajaksr,a ma ciekawego do powiedzenia

Opublikowano

jakby randomy sie jaraly tak wiaderkiem to asax tez by co chwile te twity dawal w dedykowanym temacie

Opublikowano

asax tam gada sam ze sobą ale ja już nic nie mówię bo zaraz kruk wpadnie i mnie opierdoli że się W WIELU MIEJSCACH usera czepiam że się jara xD

Spoiler

a zrobiłem to tylko raz w CW :dynia:

A co do Tweetów to asax wielokrotnie wklejał linki z twittera - tylko nie wiem czy #chujwiekogo czy jakieś konkretne bo ich nie czytam xD

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

jakby randomy sie jaraly tak wiaderkiem to asax tez by co chwile te twity dawal w dedykowanym temacie

pytanie co mnie k,urwa obchodzi sea of thieves xD

ale za peło!!1

@Kyo kiedyś ten ból przejdzie, rozmasuj może :usmiech: 

Opublikowano

No to że się tam nie czepiasz? A do GOW pisałeś wielokrotnie że nie wiesz czym się ludzie jarają (w tym na twitterze xD) a jak na kogoś kogo gra mało interesuje dużo postów Twoich i ragusa jest w temacie GOW i bardzo Cie interesuje jak ten temat wygląda ;)

No ale wiem - podwójne standardy muszą być.

2 minuty temu, raven_raven napisał:

@Kyo kiedyś ten ból przejdzie, rozmasuj może :usmiech:

Nie mam żadnego bólu - to Ty na mnie naskoczyłeś jak bym Ci matkę zabił. I przywaliłeś się do mnie o chuj wie co i jeszcze ten żałosny tekst że się W WIELU MIEJSCACH  usera czepiam :D Plus Twoja krucjata na twitterze przeciw GOW bo jak to Sony dobrą gierkę zrobiło ;(

Opublikowano

Be  i Kruku to jak bracia Karnowscy  forumka, jak coś ich dotyczy to leb  w piach jak strusie.

Ile to razy się dopier,dalają do innych  a sami później to robią, nieładnie, nieładnie, oj oj.

Opublikowano

wyjasniona dziewczyna blubera

Opublikowano

raven: A graj i daj grać jaraj się i daj jarać się innym a nie robisz "not fun allowed" bo Yeti wkleja jakieś linki.

Opublikowano

ale to mógłbyś chociaż nie stosować podwójnych standardów w tym samym poście xD

napisałeś raz o asaxie i przecież nic się nie stało

napisałem JEDNEGO twitta i jest krucjata :rotfl:

ok, staraj się dalej :lapka: 

4 minuty temu, Kyo napisał:

bardzo Cie interesuje jak ten temat wygląda

a to ja nie mogę się gierką i tematem interesować?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Niestety wnosisz do tematów tylko żółć raven :/ powaznie powinieneś się zrelaksować z jakąś Niemką.

Opublikowano

No napisałem raz o asaxie w CW. Ty wmawiałeś że się czepiam usera W WIELU MIEJSCACH. Już nie chciało mi się pytać gdzie niby. Nawet pawcio napisał że nikt się asaxa nie czepia w temacie o piratach. Ja zacytowałem Twój post z tematu GOW w którym sam się przypierdalasz do ludzi czym oni się tam jarają. To obrona częstochowy jak przy DMC że "pokaż mi jak się personalnie czepiam" Aha - czli niepersonalnie można XD No kurwa litości...

O tym mówię.

Opublikowano

Niestety to są tylko twoje urojenia, od kilku postów nie wypowiadam się inaczej jak pozytywnie, sam nawet przyznałem, że moje przekonania z dawniej były mylne.

2 minuty temu, milan napisał:

Niestety wnosisz do tematów tylko żółć raven :/ powaznie powinieneś się zrelaksować z jakąś Niemką.

kurde, to można się czepiać innych o to co piszą w temacie czy nie, bo przed chwilą była inna wersja

2 minuty temu, Kyo napisał:

O tym mówię.

Ale co mi przypominasz posty sprzed iluśtam tygodni, ja mówię o tym co jest tu i teraz :D. W tym samym poście "raz" to przecież spoko i krucjata. Oj oj, milan da korepetycję z matematyki za chwilę.

Opublikowano

Mówimy teraz o tym że się przywalasz do ludzi o tweety. Do asaxa jak milan zauważył się nie przywalałeś. i tak najlepiej odpowiedzieć - co mnie obchodzi Sot Xd

To jest właśnie problem który ja tu widzę - dam przykład:

Jak Ficek pisał niepochlebnie na forum Nintendo to mało forumek nie wybuchł. Dziesiątki PEmek, raportów itp. Miał konsolę i pisał o grze - sam mi o tym powiedział bo się bał że bana wyrwie znając tutejsze standardy które SAMI ROBICIE. Taki bluber pisze często nie na temat albo się czepia dosłownie wszystkich no ale znajomi to się nie będę czepiał - co nie? Ale jak taki jeti się jara grą i wkleja jakieś gówno linki to ło jezus maria - weźcie go wypierdolcie. A może komuś się to podoba? A może ktoś to czyta? Raven - powiem Ci co powiedziałem ragusowi na PM (mamn nadziej że się ragus nie obrazi) odnośnie Ficka i BotW - NIE BĘDĘ WPROWADZAĆ CENZURY NA FORUM BO SIĘ KOMUŚ COŚ NIE PODOBA ALBO MU GIERKĘ OBRAŻAJĄ. Spoko - mogę napisać do Yetiego żeby nie przesadzał ale też nie będę niczego nikomu zabraniać. Ja tak nie działam. Nie warnuje blubera (chociaż mógł bym i żaden moderator by nie miał nic przeciwko). Nie warnowałem Ficka. Ani nikogo kto jechał po Zero Dawn. Zwracam uwagę tylko na jedno - stosujecie podwójne standardy wmawiając innym że jest inaczej.

:lapka:

I tak kurwa - wynosicie to jebane CW poza CW. Sprytnie je ukrywając ale jednak wynosicie (i mówię tutaj o sporej większości botów, klapków, PCciarzy I panów od N). Kiedyś Ficek powiedział na discordzie że co mnie obchodzi że ktoś wynosi CW poza CW - ja nie wynoszę. No ale Ficek prowokował w CW i komuś psycha siadła i zaraz gównoburza. A kto musi sprzątać? No moderka - ta zła i niedobra moderka. Zreszą jeszcze trochę i sam będę na wylocie bo mi się niż po prostu nie chce użerać o gierki z ludźmi którzy się zachowują jak by nie wiem co to dla nich nie było.

Opublikowano

Ja pierdole - za długie i tak nikt nie przeczyta :(

Idę na 2 kawusię. Aloha! :lapka:

Opublikowano

czytałem jak wpis teddiego o  gowie

Opublikowano

Tez przeczytalem. Trzeba jakoś zająć myśli do czasu powrotu do gowa ehhh

Opublikowano
24 minuty temu, Kyo napisał:

asax tam gada sam ze sobą ale ja już nic nie mówię bo zaraz kruk wpadnie i mnie o(pipi)i że się W WIELU MIEJSCACH usera czepiam że się jara xD

Ukryj zawartość

a zrobiłem to tylko raz w CW :dynia:

od czasu do czasu wrzucam po prostu jakiś ciekawy artykuł z Eurogamera czy Polygonu, jakiś panel z GDC o warstwie artystycznej gry (bo jest zdecydowanie niedoceniona) czy sam staram się tłumaczyć i streszczać newsy,

nie wiedziałem że to coś śmiesznego/dziwnego/złego na forum dyskusyjnym ale o-ok 

Opublikowano

A Ty dalej odbiegasz od tematu. Jeden twitt (przypominam, twitter to nawet nie jest forum) = krucjata. Jeden post na asaxa = wszystko w porządku. Coś tu się nie zgadza. I w następnym zdaniu śmianie się z podwójnych standardów. <ok>. Jakie Breath of the Wild, jaki Ficuś, o czym my w ogóle rozmawiamy xd. No, ale dobra.

Ale przecież takie pisanie Ficusia o grach jest jak najbardziej spoko. Pisze negatywnie, pisze pozytywnie, jego prawo. Ma konsolę, gra, cokolwiek by nie sądził to jest jego opinia oparta o jego własne doświadczenie. Jak ktoś ma z tym problem to cóż, jego problem. O to chodzi. Ficuś to Ficuś, użytkownik tego forum, nie jakieś @Ch,ujwieco4125 z Twittera którego opinie mnie obchodzą tyle, co zeszłoroczny śnieg. przeklejane przez osobę, która grę wciąż widziała tylko na trailerach. Ch,uj z tym, że nic odkrywczego w tych twittach nie ma, nie jest to nikt ważny, wklejane jest po pięć razy to samo. @Chu,jozaur7613 uważa, że nowy God of War jest zaje,bisty. No wow, niesamowite, nie zauważyłem. Jest już piz,dylion pozytywnych recenzji dających średnią 95 i brakuje jeszcze 11 do średniej o oczko wyższej, każdy mógł przeoczyć, więc dobrze, że jest YETI i wypowiedź ch,uj wie kogo z jakiegoś innego serwisu.

BTW, to nie tylko ja się przyczepiłem do tego, no ale bluber i raven na tej samej stronie coś napisali, więc jest beka, jest bardzo śmiesznie..

Opublikowano

Kyo przeczytałem i szanuje. Zresztą ja nie pisałem, że macie zakazać twittów xD ale przesadne wciskanie jest (pipi) dosyć bolesne wręcz kąpiel dla oczu, to samo miałem w przypadku asaxa, ktory w ch,uj przesadzał. Magisterka z Sea of Thieves napisana, ale no z tym, że ta gra mnie nie interesowala więc mialem wyje.bane, nie zwracalem mu uwagi, do tematu GoWa wchodzę, chce poczytać froncza, teddiego, wszystko tylko nie wpisy z twittera xD które do tego spoilerują gdyby to jeti wrzucał do spoiler taga to byłoby duzo lepiej bo bym wiedzial ze nie otwierać i tyle :lapka: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

Tez przeczytalem. Trzeba jakoś zająć myśli do czasu powrotu do gowa ehhh