Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Kyo napisał:

No to że się tam nie czepiasz? A do GOW pisałeś wielokrotnie że nie wiesz czym się ludzie jarają (w tym na twitterze xD) a jak na kogoś kogo gra mało interesuje dużo postów Twoich i ragusa jest w temacie GOW i bardzo Cie interesuje jak ten temat wygląda ;)

No ale wiem - podwójne standardy muszą być.

Nie mam żadnego bólu - to Ty na mnie naskoczyłeś jak bym Ci matkę zabił. I przywaliłeś się do mnie o (pipi) wie co i jeszcze ten żałosny tekst że się W WIELU MIEJSCACH  usera czepiam :D Plus Twoja krucjata na twitterze przeciw GOW bo jak to Sony dobrą gierkę zrobiło ;(

Murzyn_murzyn pięknie wyjasniony. 

Ten jego ból dupy jest cudowny, nie wkleić twittow, nie hajpowac. 

1 godzinę temu, Kyo napisał:

Mówimy teraz o tym że się przywalasz do ludzi o tweety. Do asaxa jak milan zauważył się nie przywalałeś. i tak najlepiej odpowiedzieć - co mnie obchodzi Sot Xd

To jest właśnie problem który ja tu widzę - dam przykład:

Jak Ficek pisał niepochlebnie na forum Nintendo to mało forumek nie wybuchł. Dziesiątki PEmek, raportów itp. Miał konsolę i pisał o grze - sam mi o tym powiedział bo się bał że bana wyrwie znając tutejsze standardy które SAMI ROBICIE. Taki bluber pisze często nie na temat albo się czepia dosłownie wszystkich no ale znajomi to się nie będę czepiał - co nie? Ale jak taki jeti się jara grą i wkleja jakieś (pipi) linki to ło jezus maria - weźcie go wy(pipi)cie. A może komuś się to podoba? A może ktoś to czyta? Raven - powiem Ci co powiedziałem ragusowi na PM (mamn nadziej że się ragus nie obrazi) odnośnie Ficka i BotW - NIE BĘDĘ WPROWADZAĆ CENZURY NA FORUM BO SIĘ KOMUŚ COŚ NIE PODOBA ALBO MU GIERKĘ OBRAŻAJĄ. Spoko - mogę napisać do Yetiego żeby nie przesadzał ale też nie będę niczego nikomu zabraniać. Ja tak nie działam. Nie warnuje blubera (chociaż mógł bym i żaden moderator by nie miał nic przeciwko). Nie warnowałem Ficka. Ani nikogo kto jechał po Zero Dawn. Zwracam uwagę tylko na jedno - stosujecie podwójne standardy wmawiając innym że jest inaczej.

:lapka:

I tak (pipi)a - wynosicie to (pipi)ane CW poza CW. Sprytnie je ukrywając ale jednak wynosicie (i mówię tutaj o sporej większości botów, klapków, PCciarzy I panów od N). Kiedyś Ficek powiedział na discordzie że co mnie obchodzi że ktoś wynosi CW poza CW - ja nie wynoszę. No ale Ficek prowokował w CW i komuś psycha siadła i zaraz (pipi)burza. A kto musi sprzątać? No moderka - ta zła i niedobra moderka. Zreszą jeszcze trochę i sam będę na wylocie bo mi się niż po prostu nie chce użerać o gierki z ludźmi którzy się zachowują jak by nie wiem co to dla nich nie było.

:walec:

Az zaraz zobaczę czy na twitterze nie ma jakiś nowych wpisów, że GoW to mesjasz, a zielone robaki co najwyżej mogą kratosowi jajka wylizac. 

PIĘKNA BOMBA PRADY O GRUPIE ROBIACEI SOBIE DOBRZE, SZAMBO WYBIŁO, ZIELONE SZAMBO. 

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

z tempem yetiego to gre przejdzie około 2021 

Opublikowano

Jak będzie musiał  rownolegle grac a te 15 exów zapowiedzianych na kolejne 2 lata to może mu sie wydłużyć.

Opublikowano
Teraz, milan napisał:

Jak będzie musiał  rownolegle grac a te 15 exów zapowiedzianych na kolejne 2 lata to może mu sie wydłużyć.

Sony, jak ja was (pipi) nienawidzę. 

Opublikowano

Śmieszne bo taki następca bloodborne'a chyba zapowiedziany jakimś jpgiem nawet nie ma tematu, taki dobrobyt.

Takie dreams to pewnie będzie miał  tylk o wzmianke że wyszedł, jak mendrek nie będzie ogrywał i  asaxował  tematu to pewnie zatonie na 4 stronie.

Opublikowano

ale to będą jakieś dobre gierki? nikt nie wątpi w Spider-mana, The Last of Us II czy Death Stranding, ale co dużego im zostało? bo przecież nie ta gra od Bend czy wielka niewiadoma o samurajach.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Rzuciłem tylko 15, faktem jest że detroit może zaskoczyć, to ghost of ... może byc ok,  a moze podzielic los Horizona, następa bloodborna to chyba wiadomo ze bedzie hit, dreams wiadomo, spyro chyba juz multi bez roku exa tak?, medievil moze byc kolos. Tak z głowy.

No i Shenmue 3, oraz kolejny kotlet  po SOTC.

Edytowane przez milan

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ale to będą jakieś dobre gierki? nikt nie wątpi w Spider-mana, The Last of Us II czy Death Stranding, ale co dużego im zostało? bo przecież nie ta gra od Bend czy wielka niewiadoma o samurajach.

Te posty posiadaczy xboxa są PRZEZABAWNE.

Opublikowano

Troche niesmaczne wręcz jest to że z  tymi gierkami już sony na E3 jest bezpieczne, jak dorzuci 2-3 zapowiedzi to ja nie wiem jak MICROSOFT z tym swoim barakiem dla 1000 piratów sobie poradzi. Przeciez jak beda pokazywac forza-halo-gearsy to ludzie ich  zjedza.

Opublikowano

>Microsoft zapowie kontynuacje jednych z najlepiej ocenianych, najbardziej popularnych i najbardziej wyczekiwanych gier 

> ludzie ich zjedzą

milan na forum psxeextreme.info 

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

Przeciez jak beda pokazywac forza-halo-gearsy to ludzie ich  zjedza.

Ja się nie obrażę, bo to wypasione gierki. Niby trzy serie, ale ile tytułów w każdej z nich?

Motorsporty - 7

Horizony - 3 (i 4 w drodze)

Gearsy - 5

Halo - 5, dwa dodatki, dwie strategie

Trzy marki, w sumie 24 (25 jeśli liczyć FH4) pozycje. Nie nazywają się inaczej i dlatego nie ma w co grać? Ok.

Opublikowano

>Microsoft zapowie kontynuacje jednych z najlepiej ocenianych, najbardziej popularnych i najbardziej wyczekiwanych gier 

> ludzie ich zjedzą

milan na forum psxeextreme.info 

XDDDDDD
Poziom myszy na VR, to jedne z lepiej ocenianych gier na xsmiecia. Pięknie asax, doskonale podsumowanie tego czegos. Czysta, brudna prawda.
Opublikowano
17 minut temu, YETI napisał:

Te posty posiadaczy xboxa są PRZEZABAWNE.

Prawdę napisałem. Sony wystrzelało się ze swoich najlepszych marek i zostały same niewiadome + Spider-Man. Z Bloodborne 2 też nie wiadomo czy nie wyjdzie na inne sprzęty.

Swoją drogą, wystarczy że MS zapowie action RPG na modłe Mass Effect w świecie Gears of War, pokaże nowe Ori i konkurencja dla mnie nie istnieje.

Opublikowano

Jest coraz zabawniej, widać że nowa porcja psychotropow dotarła do Choroszczy.

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Ja się nie obrażę, bo to wypasione gierki. Niby trzy serie, ale ile tytułów w każdej z nich?

Motorsporty - 7

Horizony - 3 (i 4 w drodze)

Gearsy - 5

Halo - 5, dwa dodatki, dwie strategie

Trzy marki, w sumie 24 (25 jeśli liczyć FH4) pozycje. Nie nazywają się inaczej i dlatego nie ma w co grać? Ok.

Gran Turismo - 15, no, 13 może

God of War - 7

Uncharted - 6

trzy marki, w sumie 28(26 nie licząc 2 randomowych GT) pozycji :yao: 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

wystarczy że MS zapowie action RPG na modłe Mass Effect w świecie Gears of War

Chyba Cię pogięło, żadnych takich pomysłów mi tutaj proszę nie wypisywać, bo Spencer zobaczy i pomyśli, żeby zrobić z Gearsów gierkę tak słabą jak ME

Cytat

trzy marki, w sumie 28 pozycji :yao: 

Ale od Sony to lepsze!

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Chyba fajnie mieć tyle niewiadomych, sam jestem ciekaw czy DS bedzie miał 97 czy 57 średnią.

Opublikowano
17 minut temu, milan napisał:

jak dorzuci 2-3 zapowiedzi

tylko zapowiedzi czego? ND robi tlou 2, ghost of sushi robią ci od infamosa, dreams od lbp, guerilla może robić horizona 2 ale to za wczesnie na zapowiedz, bend robi days gone, zostaje im kto? Kaz i nowe Gran Turismo albo jakieś 3rd party

Opublikowano
25 minut temu, milan napisał:

ghost of ... może byc ok,  a moze podzielic los Horizona

ojj bardzo bym sobie tego życzył :banderas:

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

tylko zapowiedzi czego? ND robi tlou 2, ghost of sushi robią ci od infamosa, dreams od lbp, guerilla może robić horizona 2 ale to za wczesnie na zapowiedz, bend robi days gone, zostaje im kto? Kaz i nowe Gran Turismo albo jakieś 3rd party

kotleciarze od SOTC np.

ND całe robi  LOU2?

Opublikowano

Do tej pory wyszlo 6 części God of War i 5 części Gears of War, ale to ta druga jest wyśmiewana jako tasiemiec. Po prostu klapy :reggie:

Opublikowano

Mhm, widzę kolega ominął  wieczną bekę kw,kw, trójkat.

@_Be_ i bloodborne 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.