Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, nobody napisał:

najnowszy god - kompletna zmiana formuły i wychodzi na to że najlepsza część serii

najnowsze gerarsy - wystarczył 1 filmik z e3 i podczas animacji reloadu za murkiem wrócił 2006 xd

tylko bohaterowie jakies niemoty randomy

No juz nie udawaj nobody takiego ignoranta, doskonale wiesz jak wygladala produkcja

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

MS próbuje załadować od 2013 i jedyne co udało mu się wystrzelić to FH3. 

No do (pipi)a, ja wiem że to jest CW i każdy stara się być prześmiewczy i bić konkurenta który akurat słabuje, ale w 2013 - 2016 to MS jechał Sony jak dzi.kę.

Opublikowano

Gearsom przydało by się odświeżenie, ale w sumie nie mam pojęcia co by mogli zrobić, żeby gra nie pachniała 2006. Pólotwarte lokacje jak Uncharted? Poruszanie się tym ich czołgiem po lokacjach? Czy może powrót do korzeni i zrobienie z tego coś ala horror a nie bekowa strzelanka mariuszami?

Opublikowano

No własnie halo-gearsy-forza raczej są nie do odświeżenia.

Albo zamykamy albo tasma leci dalej.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

No do (pipi)a, ja wiem że to jest CW i każdy stara się być prześmiewczy i bić konkurenta który akurat słabuje, ale w 2013 - 2016 to MS jechał Sony jak dzi.kę.

Chyba na mózg upadłeś. 

Samo BB zjada wszystko na xboxie, a jeszcze wyszło U4 w tych latach. 

MS z tego okresu ma tylko Ori, które jest fantastyczne ale to nie jest gra AAA, o które mi chodzi. 

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Dziwne, Spencer ma taką dużą głowę,  a nic nie może wymyślić.

Wymyślił za(pipi)istego Game Passa, fantastyczną wstęczną kompatybilność i Skorpiona. Teraz tworzy na potęgę nowe studia i rekrutuje znane osoby z branży. To musi w końcu wypalić.

Opublikowano

Ja mam takie samo zdanie, gearsy musza sie zmienic.Problem w tym ze seria ze wzgledu na popularnosc muliplayera stala sie zakladnikien swojego ganeplayu co mocno utrudnia zmiany.

No ale to Spencer placi swoim ludziom wiec niech cos wymysla

Opublikowano

>MMO pokroju Division w świecie Gears of War

>action RPG a'la Mass Effect w świecie Gears of War

Tak, wiem że męczę z tym ME, ale taka formuła potencjalnie daje otwarty świat, side-questy, mocny nacisk na historię i postaci oraz długi czas gry. Wszystkie elementy którymi odświeżono ostatniego GoWa.

Suteq, ja to tu tylko zostawię. Argumentacja 1 kozacką grą na 3 lata życia to jest jakaś paranoja. Nie wiem co Ci się z forumingiem stało przez te lata, ale coś się s.erdoliło konkretnie po drodze.

Tutaj krok po kroku wyjaśniono, to taki refresher dla klapów którzy PS4 2013-2016 pamiętają równie owocny jak 2017.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nie kuma gdzie niby u4 był odświezony tak przy okazji, ktoś wspominał.

Opublikowano

ej kocham matematyke i tak policzyłem że skoro ludzie od killzona zrobiło takie horizon a gow wyszedł lepszy od bb a miała byc beka to ghost od fukushima moze byc naprawdę spoko

Opublikowano

No Uncharted zmieniło forumułe, stało się akcetpowalną grą wczesniej to była karykatura. 

Opublikowano

O, wracamy do pisania bzdur.

jeszcze 12 h.

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

>MMO pokroju Division w świecie Gears of War

>action RPG a'la Mass Effect w świecie Gears of War

Tak, wiem że męczę z tym ME, ale taka formuła potencjalnie daje otwarty świat, side-questy, mocny nacisk na historię i postaci oraz długi czas gry. Wszystkie elementy którymi odświeżono ostatniego GoWa.

Męczysz, Mas Efekty to słabe gry

Opublikowano

Uncharted 4 ma się tak do Uncharted 3 jak FH3 do The Crew

Opublikowano

7 minut temu, _Be_ napisał:

No Uncharted zmieniło forumułe, stało się akcetpowalną grą wczesniej to była karykatura. 

Uncharted 2 - jedna z najlepszych gier przygodowych w swoim czasie,  ktora wyznaczala nowe standardy audiowizualne z wciagajaca fabula dla brokula jest karykatura xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No tutaj cieżko nawet dyskutować.

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

O, wracamy do pisania bzdur.

jeszcze 12 h.

jak dla ciebie unchartedy stare to było coś dobrego to ronswanson.gif

1 minutę temu, easye napisał:

edna z najlepszych gier przygodowych w swoim czasie

a już nie w swoim czasie to krap? to słabo troche ze nieprzetrwalą próby czasu, bo taki HL 2 nadal się broni :usmiech: 

Opublikowano

u2 to wieczne 10/10.

Edytowane przez milan

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Gdy ludzie grali w u2 nikt złego słowa nie mówił, teraz ktoś może sobie pisać bzdury.

No nie wiem, odpaliłem to skończyłem oddalem tego smiecia ps3 koledze z zapytaniem czy to bylo to? To była ta najlepsza gra na PS3? Zawód generacji. 

Opublikowano

Wezwałbym mendrka, ale nie wiem czy już skończył.

Opublikowano

uncharted czy kebaba?

Opublikowano

Mundrak zdobył 1 trofeum w takiej pieknej grze o pani robot chyba już jest ekspertem w eksach na ps4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.