Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oby do Japonii :fsg:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ta lista to g.owno

Opublikowano

źródło: 4Chan 

xD 

Opublikowano

Gruszczyk jest tak wiarygodny jak babka w biedrze co mówi, że nie ma grosika wydać. A pod stołem hyc do kieszeni i tak się miliony trzepie

Opublikowano

ScreamRide 2 xD troll na 4chanie miał dobry dzień, a ludzie to łykają 

Opublikowano

small_1422222115.jpg

Taki ładny, amerykański

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ludzie, do chooya, nie linkować tu ppe.pl.

Oj tam, na standardy CW może być :kaz:

Opublikowano
42 minuty temu, _Be_ napisał:

9 dla tlou to się zgadza nadal (no może 8+ ale niech strace) 

u3 > u2 to jasna sprawa, a czy nie można wystawić 8/10 zawodowi generacji? no nie wiem spodziewalem się wiecej po grze 96 na meta, helloł, zresztą autyzmax traktować opinie w cw = co realnie myśle ale wiem, że w twoim przypadku jest inaczej :usmiech:

nie wiesz. w moim przypadku chodzi o łapanie za słówka, bezczelne używanie wszystkiego co może posłużyć jako hak i ogólnie o szampańską, antyspołeczną zabawę, dzięki której obaj wciąż się tu udzielamy :usmiech:

na marginesie 8 zawsze znaczyło bdb grę, 7 - dobrą, 6 - średnio ok

Opublikowano

kto ku,rwa pozwala temu gruszczykowi cokolwiek publikować?

2 minuty temu, nobody napisał:

nie wiesz. w moim przypadku chodzi o łapanie za słówka, bezczelne używanie wszystkiego co może posłużyć jako hak i ogólnie o szampańską, antyspołeczną zabawę,

no moze jakbyś miał taką pamięc do wzorów to byś pokochał matematyke i zostalbyś inżynierem a tak zostaje praca na cieciówie :usmiech:

2 minuty temu, nobody napisał:

na marginesie 8 zawsze znaczyło bdb grę

walory produkcyjne uncharted nie pozwalają mi ocenić tej gry nizej bo to by było nieetyczne, standardy trzeba zachować 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kto?

Jego tata podejrzewam

Opublikowano

Wszystkie gry legitne z tego zestawienia a Borderlands 3 czy Tomb Raider nowy w ramach Xbox Game Pass :banderas: cudownie jest być graczem zielonego obozu :xboss: 

Opublikowano

No w sumie jak spojrzeć na te liste to pojawiają się prawdziwe informacje jak marketingowy deal na Cyberpunka czy nowego BFa, Splinter Cell był w przeszlości exem na x360 więc sytuacja nie wygląda jakoś na super nieprawodpodobną. No jak oni chcą cały teatr dla takiej listy mieć to :reggie: 

Opublikowano

Below xD

szybciej drugi raz będziemy karmic psa beczkami niż to dostaniecie, gra od początku startowała na xbox2, zbyt dobrze to wygląda.

Opublikowano

kermit pytał devów na twitterze, premiera w tym roku 

Opublikowano

Jeżeli ta lista to prawda, to Microsoft musi trzepać niezły hajs na tym XGP, skoro mają się pojawić premierowo gry od studiów zewnętrznych. Czekam na raport kwartalny MS.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano
14 minut temu, _Be_ napisał:

kermit pytał devów na twitterze, premiera w tym roku 

who the fuck is @kermit

Opublikowano

to nie jest kermit

Opublikowano
19 minut temu, _Be_ napisał:

kto ku,rwa pozwala temu gruszczykowi cokolwiek publikować?

no moze jakbyś miał taką pamięc do wzorów to byś pokochał matematyke i zostalbyś inżynierem a tak zostaje praca na cieciówie :usmiech:

ty c0rwa gnoju recepcja to nie cieciówka :[ plus jest nieograniczony dostęp do forumka oraz memów z kotkami

Opublikowano
3 minuty temu, nobody napisał:

ty c0rwa gnoju recepcja to nie cieciówka :[ plus jest nieograniczony dostęp do forumka oraz memów z kotkami

jest dobrze, ważne że do przodu

Opublikowano

ja pytalem o ashen :/

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

ja pytalem o ashen :/

a to jest inna gra? 

Opublikowano

tyle exow na xboxa ze sie mozna pogubić :cool:

Opublikowano

przekaz dnia nie doszedł chyba

i-dont-understand-gif-10.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.