Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No niedługo Xbox wraz z gamepassem to będzie złoto meanwhile Sony dalej będzie wydawać jakieś szpile raz na 3 lata do ogrania w weekend? SROTFL

odnosnie God of War to nie dziwne że przejście trwa 40h skoro na filmiku od easye walka z entem trwa 5 min xD klasyczny kratos by go przepołowił w jeden moment, a teraz drwal wali przeciwników cepem jakby rąbał drzewo

@ragus nie kupuj tego #hypekiller

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jak GP załapie, to Sony zrobi sobie swoje, tylko z tą różnicą, że tam będą gry, a nie te guwna od microsoftu że średnią 68%.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale mazzeo ma ps4?

Opublikowano
5 minut temu, milan napisał:

Ale mazzeo ma ps4?

Kupił dla Horizona Zero Dawn i po skończeniu gry sprzedał ją wraz z konsolą. Ku zaskoczeniu nikogo wyszło też, że gra jest wyhypowanym średniakiem z fajną graficzką.

Opublikowano

Tak cos czulem ze go piecze, bo jak ostatni frajer sprzedał sprzet by mieć na prąd.

Opublikowano

Średniak na 89%, ale wiaderko na 68% super tylko zostało nie zrozumiała, a sunset, panie Sunset mesjasz o oczko wyżej od crapa infamous. 

Boty i ten ich zielony Matrix :yao:

Opublikowano

W Sunseta fajnie się grało przynajmniej, czego nie można powiedzieć o Horizonie Je.banym Śmieciu. Mam krótkie momenty gdy udaje się pograć dłużej, niż 30 minut, ale jednak szybko wkrada się nuda postaci i samej fabuły. Kto wie, może kiedyś Guerrillasi stworzą w grę która dobrze wygląda w którą dobrze będzie się grało. Trzymam kciuki!

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Średniak na 89%, ale wiaderko na 68% super tylko zostało nie zrozumiała, a sunset, panie Sunset mesjasz o oczko wyżej od crapa infamous. 

Boty i ten ich zielony Matrix :yao:

A po polsku da radę?

Opublikowano

Paolo, niesamowicie mu odpisałeś!

Opublikowano
7 minut temu, Grabek napisał:

A po polsku da radę?

przetłumaczone z rdzennego suahili jakim sie yeti posluguje i z powrotem na pl, by odkryć o co mu chodziło:

Cytat

Oparte na 89%, w tempie 68% i wysokich temperaturach kolorów, słońca i zachodu słońca są bardzo złe.

Boty i kumi zielony Matrix :yao:

Opublikowano

Boty i kumi zielony Matrix :yao:

Opublikowano
21 minut temu, milan napisał:

Tak cos czulem ze go piecze, bo jak ostatni frajer sprzedał sprzet by mieć na prąd.

Bylbym frajerem gdybym nie sprzedał i trzymał ten złom przez rok.

jeszcze przeszedłem uncharted 4 - jedyne dobre uncharted

Opublikowano

Japończyk mazzeo-san ma za maly pokój by trzymać konsolę w szafie.

Teraz będzie nam brynczał.

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kupił dla Horizona Zero Dawn i po skończeniu gry sprzedał ją wraz z konsolą. Ku zaskoczeniu nikogo wyszło też, że gra jest wyhypowanym średniakiem z fajną graficzką.

Pewnie nie chciał stracić za dużo pieniążków.

Opublikowano

Jeśli ta lista w jakimś stopniu jest prawdziwa to będzie kolejne miażdżenie niebieskich robali pod butem  :banderas:

halo genesis, forza horizon japan, perfect dark, remake banjo, ori2,  last night, itd...do tego nowy tomb raider czy borderlands w GP? No grubo ale kogoś na gafie fantazja poniosła, opary z Bełchatowa doleciały do Hamburgerów. 

Opublikowano

Jeżeli ta lista jest prawdziwa to bida z nędza. Najgorzej nowy sam fisher open world.... nie (pipi)a nie! Ehh tego się obawiałem. Modlę się aby to była nieprawda. Oddam wszystkie exy ps4, switcha i xboxa za jednego splinter cella w starym dobrym stylu pierwszych 3 części. 

Opublikowano

Jedno jest pewne, kabareton jeszcze nigdy nie odbył się w tak super cool budynku. 

Opublikowano

a cygany z $ony już zapowiedzieli pod którym mostem w tym roku?  :)

Opublikowano

Ciekawe czy trzeba będzie płacić dużo pieniążków żeby tam wejść, skoro nie maja pieniędzy z gier to może chociaż z biletów coś będzie.

Opublikowano
2 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekawe czy trzeba będzie płacić dużo pieniążków żeby tam wejść, skoro nie maja pieniędzy z gier to może chociaż z biletów coś będzie.

dobre dobre 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.