Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A najlepsze jest to ze następne co ich czeka to crapdałn na nie wiele więcej niż ta gra w której pływa się po łzach recenzentów.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

@YETI No co mam Ci powiedzieć? Jaki jest RPG w którym leżą dialogi i fabuła, eksploracja jest 3 klasy niżej od Rise of Tomb Raider? Chu.jowy. Psycholu, ogarnij w końcu że nie masz stycznia 2017 i nikogo nie oszukasz. Horizon okazał się przehypowanym ubisofciakiem z jednym dobrym twistem fabularnym. GUERILLAS TO PARTACZE OGARNIJ MORDĘ.

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

obecnie czekam na odbior god of wara, a na majoweczke donkey kong, w miedzy czasie ori

A po majóweczce State of Decay 2 :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Horizon okazał się przehypowanym ubisofciakiem z jednym dobrym twistem fabularnym

gdzie tam byl dobry twist? xD

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał:

to nie wiem jak to jest możliwe że ktoś zrobił 100% w 40h...

No to zrobiła osoba pracująca przy grze więc znała ją dość dobrze

NIE MA 96? 

f9vEFwS.png

KUREŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁA

6 minut temu, Kinoji napisał:

gdzie tam byl dobry twist? xD

też sie zastanawiam xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
15 minut temu, Ficuś napisał:

obecnie czekam na odbior god of wara, a na majoweczke donkey kong, w miedzy czasie ori

U mnie Dark Souls, Detroit i Spider-Man. 

Królestwo Niebieskie :banderas:

Opublikowano

Dlatego na luzaku mozna doliczyc parenascie godzin pewnie, samo szukanie skarbow, rozwiazywanie run, powrot do poprzednich lokacji gdy mamy ze soba przedmioty umozliwiajace odblokowanie innej ścieżki, przysługi, misje poboczne z szukaniem danych stworzen/rzeczy, odwiedzanie innych światów zajmuje naprawde sporo czasu.

Edytowane przez easye

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

U mnie Dark Souls, Detroit i Spider-Man. 

Królestwo Niebieskie :banderas:

teraz grasz w detroit i spidermana - zazdro

widzisz to jest roznica miedzy gnomem z belchatowa, a lordem multiplatformowcem - ja podalem liste w co gram i bede grac w ciagu najblizszych 14dni, a ty w to co zagrasz w tym roku (z daunem detroit)

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@YETI No co mam Ci powiedzieć? Jaki jest RPG w którym leżą dialogi i fabuła, eksploracja jest 3 klasy niżej od Rise of Tomb Raider? Chu.jowy. Psycholu, ogarnij w końcu że nie masz stycznia 2017 i nikogo nie oszukasz. Horizon okazał się przehypowanym ubisofciakiem z jednym dobrym twistem fabularnym. GUERILLAS TO PARTACZE OGARNIJ MORDĘ.

Już się nie oszukuj.

Te 5 gwiazdek od giant bomb :banderas:

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

teraz grasz w detroit i spidermana - zazdro

widzisz to jest roznica miedzy gnomem z belchatowa, a lordem multiplatformowcem - ja podalem liste w co gram i bede grac w ciagu najblizszych 14dni, a ty w to co zagrasz w tym roku (z daunem detroit)

Ale w co ty tam gracz, goryl mnie nie interesuje, a ori jakbym nie mial w co grać, to odpale sobie na laptopie. I po co mi ten Znicz i xsmiec? 

Taka generacja, wystarczy ps4 i wszystkie najlepsze gry można ograć. 

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Recenzje są pisane na gorąco, po roku nikt o tym śmieciu nie pamięta. Tylko ja katuję się jak niebieskie zwierzę i próbuje znaleźć w tej grze coś dobrego (poza grafiką).

Ciekawe jakie oceny dostałoby halo 4, Girsy 4 i wiaderko po roku od premiery. 

:dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale piratów za rok to już docenia.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Ciekawe jakie oceny dostało by halo 4, Girsy 4, wiaderko po roku od premiery. 

Czy ja mówię o Halo czy Gearsach? Tam przynajmniej jest dobry multiplayer, a w tym śmieciu od Guerrillas? Ani dobrego gameplayu, ani multika. Tylko graficzka.

Opublikowano

w gowie same menu jest na 5h a calak w fotomode 10h wiec cala gra spokojnie starczy do deth strending

Opublikowano
9 minut temu, Ficuś napisał:

a ty w to co zagrasz w tym roku (z daunem detroit)

yeti będzie w photomode gowa do sierpnia siedział

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

Ale w co ty tam gracz, goryl mnie nie interesuje, a ori jakbym nie mial w co grać, to odpale sobie na laptopie. I po co mi ten Znicz i xsmiec? 

Taka generacja, wystarczy ps4 i wszystkie najlepsze gry można ograć. 

na laptopie moglbys tez sobie odpalic dark souls kupiony za grosze, a nie czekac za remaster w prawie pelnej cenie

donkey nie interesuje ale juz crash z zyebanym skokiem przez pewien czas zaszczytnie wystepowal na liscie

detroit - gierka na max 80%

wszystko wartosciowego na co czekasz w tym roku ogranicza sie do pewnie dobrego spidermana

taka chuynia bycia jednoplatformowcem

Opublikowano
8 minut temu, kermit napisał:

w gowie same menu jest na 5h a calak w fotomode 10h wiec cala gra spokojnie starczy do jakieś dobrej gry na xboxa 

No raczej zabo. 

Opublikowano
38 minut temu, Pacquiao napisał:

Jak w cyatatach jest filmik to się wykrzacza (jakby wychodził poza cytat).

Dokładnie o to mi chodzi. Jakiś FIX?

Opublikowano
1 minutę temu, Mani napisał:

Dokładnie o to mi chodzi. Jakiś FIX?

kilkasz na rozwiń cytat i tyle (przenika przez filmik z yt) na chromie nie wystepuje mi za często ten bug ale czasem się zdarza

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Cytat

yeti lubi w dupe

No raczej zabo. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

na laptopie moglbys tez sobie odpalic dark souls kupiony za grosze, a nie czekac za remaster w prawie pelnej cenie

donkey nie interesuje ale juz crash z zyebanym skokiem przez pewien czas zaszczytnie wystepowal na liscie

detroit - gierka na max 80%

wszystko wartosciowego na co czekasz w tym roku ogranicza sie do pewnie dobrego spidermana

taka chuynia bycia jednoplatformowcem

Na laptopie, to tylko exy z śmieć boxa z podpięty ds4. 

Dobrze, że przypomniałem o Crash, jak będę chciał zagrać w platformowe, to kupię sobie 3 w cenie tańszej id goryla, a zaraz spyro. PS4 <333

Co wyjdzie w Detroit, to się okaże za miesiąc, GoW też miał mieć co najwyżej 85% według Rudego z Podlasia. :yao:

Spider Man? Oj zarzadzi, może coś na Znicza w tym roku mu dorówna. 

Kermit, to ty jesteś posiadaczem śmieć boxa, więc raczej to twoje ulubione hobby. 

:kaz:

Opublikowano

Grać w zyebanego crasha kiedy do wyboru jest wspaniały donkey kong. 

to tak jak grać w driveclub lub the crew kiedy jest forza horizon 3, no chore ludzie :pawel: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Crash i Spyro? To te multiplatformowe gry? W sumie można ograć dla pierwszego Crasha, jedynego dobrego w sumie.

Panie, przecież jedynka najgorsza. Do porzygu ciągle ten sam krajobraz albo jakieś osrane fabryki. 

Opublikowano

Pogodzę was, żaden crash nie jest fajny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.