Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

czy my jesteśmy mężczyznami?

jesteśmy czymś więcej :yeti: 

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Chłopcze, słyszysz? Czujesz chłopcze? :yeti:

Opublikowano
8 minut temu, Shagohad napisał:

Po co dawać info o wieku jak i dubbingu

żeby klapy się nie pogubiły 

już w temacie płaczą, że jak ktoś chce sobie wyłaczyć świecące okręgi to jest hurr durr xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

polaczek yebany kółka bedzie wyłączał, nie podoba sie to zrob lepsze

Opublikowano
Godzinę temu, Ocelot napisał:

pogralem z 3 godzinki w symulator chodzenia po korytarzu (GoW'no 4) i kiepsko, oj kiepsko. Chrupie czasami, graficznie troche rozczarowuje, walka dretwa jak symulator drabiny. Jakby wydali to na koksa x, to pewnie by bylo wystarczajaco duzo mocy aby na prawde zrobic dobra gre z tego. A tak, to wyszlo jak zawsze - przehypowany sredniaczek z graficzka aby gimbaza (95% jednoplatformowych posiadaczy ps plebs) mogla mowic hurr durrr.

Dalbym moze 7.5/10.

Aaa czyli chuyowe, bo na playstation, ale jakby dali na xboxa to ojenysiu...  Co za dzban xd

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Sea of Thieves to piaskownica, nikt nie prowadzi gracza za rękę tylko traktuje z szacunkiem jak wyjadacza. Te gry napędza community, a po jubileuszowym patchu średnia zamknie mordy wszystkim hejterom. :banderas: 

Sea of Thieves Zelda Xboxa!

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

:pawel: 

6 tysiecy osób ogladających na twitchu wczoraj, niesamowite comjunity

pacing gierki jest zbyt nierównomierny, interesujące momenty zdarzają się zbyt rzadko więc trudno grze rywalizować z tuzami streamingu gdzie nonstop coś się dzieje. Nic więc dziwnego że gierka po początkowym hype'ie spadła w rankingu. 

Z drugiej strony gra wciąż ma dużą bazę graczy, a przykłady innych gier rozwijanych po premierze pokazują jeżeli gra ma  solidną bazę (a taką ma bez wątpienia SoT) i jest dobrze rozwijana to jej popularność po premierze może tylko rosnąć  (przykład Rainbow Six Vegas które również miało średni start a niedawno dobiło do 30 milionów graczy).Także jeżeli ktoś sugeruje że gierka już umarła to też jest niezły trollink 

Opublikowano

oj raczej umarła

Opublikowano
Godzinę temu, Ocelot napisał:

pogralem z 3 godzinki w symulator chodzenia po korytarzu (GoW'no 4) i kiepsko, oj kiepsko. Chrupie czasami, graficznie troche rozczarowuje, walka dretwa jak symulator drabiny. Jakby wydali to na koksa x, to pewnie by bylo wystarczajaco duzo mocy aby na prawde zrobic dobra gre z tego. A tak, to wyszlo jak zawsze - przehypowany sredniaczek z graficzka aby gimbaza (95% jednoplatformowych posiadaczy ps plebs) mogla mowic hurr durrr.

Dalbym moze 7.5/10.

Boze jak ja gardzę tym gościem z PCLaba, typowy gimbus co leci na graficzke.

Opublikowano

jak dupsko peka jednoplatformowym amebom pokroju kebaba ze jednak gra nie mesjasz a kupal po prostu. Zabierz grafike a masz sredniaka jak siemasz. Ale jak pisze o grafice to hurr durr pclab xD

Nowa strona wiec prawda najprawdziwsza.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

:dynia:

Pęka to chyba Tobie bo bezbek wytarł Tobą podłogę, to jest najprawdziwsza prawda.

Opublikowano
55 minut temu, asax napisał:

Rainbow Six Vegas

Siege :potter: 

Opublikowano
12 minut temu, _Be_ napisał:

Siege :potter: 

pardon 

ostatnią grą z serii w którą grałem było Vegas stąd pomyłka 

Opublikowano

Siegyk fajny, bardzo swoją drogą 

Opublikowano
4 godziny temu, Ficuś napisał:

na laptopie moglbys tez sobie odpalic dark souls kupiony za grosze, a nie czekac za remaster w prawie pelnej cenie

Dark souls jest fatalnie zoptymalizowany na PC, chodzi w 30 fpsach, fani przerabiania configi by miał 60 (płynności tam nie uswiadczysz) , sam mam na steamie, a chyba kupię remaster. 

Opublikowano

Jest bardzo dobrze zoptymalizowany, na laptopie typowego klapa nawet by się uruchomił. Ma tylko locka na 30fps, którego możesz zdjąć jednym plikiem. Fakt, na konsolach jest to prostsze: czekasz 7 lat, płacisz kolejny raz 150 zł i też masz 60fps <ok>

Opublikowano

iziemu soulsy nie dzialaja na pc ale juz wszystkie exy na xboxa lataja w 4k i 60 fps xdddd

Opublikowano
49 minut temu, easye napisał:

Dark souls jest fatalnie zoptymalizowany na PC, chodzi w 30 fpsach, fani przerabiania configi by miał 60 (płynności tam nie uswiadczysz) , sam mam na steamie, a chyba kupię remaster. 

Granie na PC tak bardzo wygodne i bezproblemowe :potter:

Opublikowano

na kompach nawet spotify porzadnie nie chodzi, nie to co na pe-es-cztery

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.