Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, raven_raven napisał:

Jest bardzo dobrze zoptymalizowany, na laptopie typowego klapa nawet by się uruchomił. Ma tylko locka na 30fps, którego możesz zdjąć jednym plikiem. Fakt, na konsolach jest to prostsze: czekasz 7 lat, płacisz kolejny raz 150 zł i też masz 60fps <ok>

Ten 1 plik nadal daje mega niestabilny framerate. W 30 pewnie działa bez zajekniecia, ale nie po to człowiek peceta składał by grać jak na PS3.

Kermit zdarzają się takie porty co poradzisz, na konsolach są gry co chodzą w 15 fpsach... 

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pograłem z godzinkę w nowego God of Wara ... Mazzeo zapyerdalaj lepiej szybciutko po konsole :banderas:

Jak MS nie wstyd było wydać takiego kupsztala jak Sea of Thieves gdy w obozie konkurencji taka peterda.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Yeti jaki wygraniec, jego partia rządzi, firma konsolkowa rządzi, niesamowity facet.

Opublikowano

Mazzeo ostatnia ostoja zielonych xD

Opublikowano
W dniu 23.01.2018 o 18:53, Kyo napisał:

Oczywiście że kupię. Może nawet dwie sztuki na premierę wpadną xD 

UQM4YHc.jpg

Opublikowano

Panie jezusku ,dziękuje za grę

Opublikowano

z xboxem nigdy nie było tak dobrze, król spencer - właściwy człowiek na właściwym miejscu. Wystarczył dać mu tylko 5 lat:rofl:

Opublikowano

Dzisiaj było info że microsoft sprzedał ostatni egz. telefonu windows mobile  z magazynu, o tyle dziwne ze ktoś kupil telefon który nie jest od roku wspierany.

Z xboxem są bardziej bezczelni, wspieranie się skończyło a oni nadal produkują.

Opublikowano

:yeti: :xboss:

pizza mi się robi, patch się sciągnał, kończe life is strange i gram, a w ty @milan jakie masz wytlumaczenie, że siedzisz w cw? liczysz dalej średnią?

Opublikowano

Chwilę pograłem w gowa. Grafa miażdży. Taki gears of war z XOX wygląda o jakieś pół generacji gorzej. Ciekawe czy XOX dostanie kiedykolwiek taką grafe.

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

:yeti: :xboss:

pizza mi się robi, patch się sciągnał, kończe life is strange i gram, a w ty @milan jakie masz wytlumaczenie, że siedzisz w cw? liczysz dalej średnią?

Wróciłem z dworu  z dzieciakami, własnie skończyłem czytać ksiażki, teraz spac 2h i  nocka.

z wiadomo czym

a średnia nadal 95, ale lada moment podskoczy poniewaz ostatnie 5 dodanych to 100.

Widzę że nawet i czasami biorą 115 recek, więc jest malutka szansa na 97.

Ciesze się z Barlogiem.

Opublikowano

No jeżeli reszta gry jest tak dobra jak to co do tej pory widziałem to gra zasługuje na jak najwyższe noty.

Opublikowano

Jak zobaczylem 1 kadr komiksu który dodają to prawie zjechałem na zawał, jakby ktoś sie wyrzygał w 3 kolorach.

Opublikowano

milan miałeś teraz spać

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał:

Pograłem z godzinkę w nowego God of Wara ... Mazzeo zapyerdalaj lepiej szybciutko po konsole :banderas:

Jak MS nie wstyd było wydać takiego kupsztala jak Sea of Thieves gdy w obozie konkurencji taka peterda.

giphy.gif

Opublikowano

Na Ps4 wychodzi kolejny niszczyciel gamingowych światów a w tym czasie boty grają w gry 6/10. Pamiętam jak jakieś 5 lat temu Donsterydo twierdził że xbox ma lepsze studia first party a do tego jest ich więcej. :rofl:

Opublikowano
2 godziny temu, Andrew21 napisał:

Na Ps4 wychodzi kolejny niszczyciel gamingowych światów a w tym czasie boty grają w gry 6/10. Pamiętam jak jakieś 5 lat temu Donsterydo twierdził że xbox ma lepsze studia first party a do tego jest ich więcej. :rofl:

5 LAT później nie ma Dona, MS nie ma studiów. Nie ma niczego :konon:

Opublikowano
8 godzin temu, MaZZeo napisał:

NHL 17 to nie jest gra na 6/10!

Co racja to racja. Takie 4/10 się należy. 

Jedyny dobry NHL ever to 2K z Dreamcasta. Reszte zaorać. Tak jak Kratos konkurencję.

Wow. Nigdy nie sądziłem, że będę jarać się godofłorem. Dodam tylko, że poprzednie części to dla mnie takie max 7/10 i łysy debil jako główna postać. 

Opublikowano

Nie no jedynka god of wara to poezja. Jak ta gra robiła na ps2. God of war 2 wyszło za późno na ps2 i już miałem x360. Po latach wróciłem do tej gry na ps3 ale to nie było to. God of war 3 miał epickie walki ale fabularnie kulał a gamplay już się troche zestarzal. Tutaj mam nadzieję będzie tak jak ludzie mówią nowy start dla kratosa. Tak aby pawcio z dumą wrócił do swojego nicka. 

Nie nie grałem jeszcze bo chapter 5 yakuzy mnie wczoraj tak zainteresował podczas ściągania 6 gb patcha do gow'a że wygrał już na cały wieczór :D

Opublikowano

Poezja jak się miało chyba tylko PS2.

Opublikowano

God pf War 2 był zaje,bisty przecież jak na swoje czasy, pierwsza część też mocno robiła. Jedynkę chyba z 5 razy przeszedłem, ostatnie przejścia robiłem dosłownie na jedno kilkugodzinne posiedzenie. Good times. 

Opublikowano

Jak na swoje czasy to Ninja Gaiden był zayebisty. Sorry ale przygody idioty ze srednim systemem walki nie robily wtedy na mnie zadnego wrazenia.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tak  z ciekawosci się dopytam dlaczego idiota, bo prawde mówiąc pomijając że może oczytany jako wojownik nie był, to kierowanie ogromnymi wojskami wymagało startegii i jednak inteligencji, do tego pomimo  gniewu i szału, to często kratos byl ukazywany jako bystrzacha, potrafił czasami przewidziec prawdziwe zamiary innych. Chyba ze idiota bo zabił przypadkowo żonę  dziecko xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.