Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no tylko szrot4 bez gier to sprzedajna ku.wa  :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

MS najlepszy. Jednym prostym trikiem zikwidował handel używkami i krytykę poziomu swoich dużych eksluzywnych IP. :banderas:

Opublikowano
48 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Na Xboxie trudno sprzedać usługę.

Wole grać i trzymać na dysku grę usługę przez kilka miesięcy/lat i do niej wracać niż pucować sie na forumku miesiącami do gry mesjasza którą przelecę na szybko żeby duzo na odsprzedaży nie stracić. Chyba o to w byciu graczem chodzi żeby grać a nie  przechodzić grę z zegarkiem w łapie żeby tylko mieć w sygnaturce zaznaczone że grało sie w mesjasza 97/100.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano
15 minut temu, kudlaty88 napisał:

Wole grać i trzymać na dysku grę usługę przez kilka miesięcy/lat i do niej wracać niż pucować sie na forumku miesiącami do gry mesjasza którą przelecę na szybko żeby duzo na odsprzedaży nie stracić. Chyba o to w byciu graczem chodzi żeby grać a nie  przechodzić grę z zegarkiem w łapie żeby tylko mieć w sygnaturce zaznaczone że grało sie w mesjasza 97/100.

Nie żeby to coś pomogło, bo widać że z głową masz ostro ,ale te osoby sprzedają gry w folii.

Opublikowano

Ty dzieki że mi powiedziałeś....tyle lat na forum a jeszcze sie nie nauczyłeś że CW to CW...XD

Opublikowano

Ten gow taki porywający, że dzisiaj chyba obejrze sobie gre o tron dalej  

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Ten gow taki porywający, że dzisiaj chyba obejrze sobie gre o tron dalej  

A jak pisalem, ze infantylny na poczatku, ze walka jest taka sama (nawet jak dorwiemy sie do HH), ze model przeciwnikow nie rozni sie przez cala gre (oprocz wilkolakow), ze bossowie sa glupi, a walka z nimi wyglada jak Dragon Ball, to sie ze mnie smialiscie na kanale. Wiecej niz 8/10 dawac jest glupota, tak jak wiecej niz 5/10 dawac SoT.

Jedyne, co dotej pory bylo cieakwe to [UWAGA WIELKI SPOILER]:

Spoiler

Walka ze smokiem, "world serpent" oraz gigant + mlot.
Nawet w Hellheim bossem byl ten sam yebany model mendrka z kawalkiem kebaba jako bron. ;/

Opublikowano

Got po pierwszym sezonie xDdddddd, chyba ze na pierwszym jesteś to przepraszam. Dobry bait z modelem przeciwnikow maus. 

Opublikowano

Szczerze to w tym tygodniu wyszło goty na ps4 ale nie jest nim gow. Wszyscy się podniecają kratosem a mnie na razie nie porwało. Rano 2 h polatalem i wolałem wrócić do yakuzy. Gow ma pecha że wyszedł zaraz obok tak znakomitej gry. Mam tylko nadzieję że przejdę gow (jak skończę yakuze) do premiery state of decay. Bo pillarsy 2, tw britannia i frostpunk mimo tego że kupię na premierę poczekają do lata.  Miał być sezon ogórkowy a tu cholera za dużo gier na raz wychodzi. 

Opublikowano

okej blant, przecież wiemy. Nie zapomnij wrzucić screena w temacie gowa i dopisaćże yakuza 46 zjada kratosa bez popity ;)

Opublikowano

Przygotowalem ci copy paste blant:

Gram juz 2 godziny i niestety nie rozumiem tych zbiorowych zachwytow. Owszem widoczki sa ladne ale gra jest po prostu nudna. Ziewam co chwila i mysle o yakuzie. Zmusze sie jeszcze do pogrania z godzine i jak nic nie zaskoczy to niestety gra laduje na pchli. Kolejny tytul po horizon nahypowany przez forumek ktory okazuje sie duzym rozczarowaniem. Nuda nuda i jeszcze raz nuda. W takim pillars of eternity 2 jest o wiele wiecej do roboty w menu konfiguracji czcionki nie wspominajac juz o yakuzie. Szkoda bo liczylem na naprawde solidny tytul a sie srogo zawiodlem. Sila mitycznych exow sony, heh

Opublikowano

O co ten ból dupy. Nie spamuje tematu gow. Napisałem w cw. Nie musicie tu wchodzić. I nie napisałem że gra jest słaba a jedynie że nie łapie za jajca od pierwszej minuty (a tak ją reklamowaliscie). Gdyby nie y6 to bym pewnie grał tylko w gow. W temacie się wypowiem jak skończę gow. Nie mylcie mojego trolowania przed premierą gow kiedy rozmowa w temacie była o pierdołach do normalnej dyskusji jaka na pewno teraz tam panuje. Nie wchodzę bo boje się spoilerow. 

Przypomina mi się sytuacja z horizon zero mesjasz i już nie może komuś się nie podobać bo od razu atak. Zabawny ból dupki szczególnie że na razie nawet nie skrytykowałem gow a i zachwalam innego exa sony. Czuje że może zrzucić kingdom z mojego szczytu listy top tego roku. 

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, że Blantman coś krytykuje (bo ma takie prawo), tylko o te, że w(pipi)ia ludzi z powodu (pipi)zki jaką złapał pisząc w prawie każdym temacie w kółko o tym samym.

BLANTMAN MODE ON

Kupiłem wspaniałą grę X, a za chwilę kupię kolejne cudowne gry. Nie miałem czasu na grę Y, którą wszyscy się zachwycają, ale ja mam dziwny gust. Na razie gra roku to X i nie wiem kiedy będę grać za dużo w Y bo jakoś słabo się rozkręca. 

BLANTMAN MODE OFF

To samo rok z temu z Horizonem, gdzie natworzył z pierdyliard postów o podobnej treści. 

Blant ogarnij się, bo to strasznie słaby foruming.

Opublikowano

chujowy to jest twój gust paolo, idź sobie z grublantim w jakuzę pograj albo jakieś gearsy :yao:

Opublikowano
Godzinę temu, Cedric napisał:

Tu nie chodzi o to, że Blantman coś krytykuje (bo ma takie prawo), tylko o te, że w(pipi)ia ludzi z powodu (pipi)zki jaką złapał pisząc w prawie każdym temacie w kółko o tym samym.

BLANTMAN MODE ON

Kupiłem wspaniałą grę X, a za chwilę kupię kolejne cudowne gry. Nie miałem czasu na grę Y, którą wszyscy się zachwycają, ale ja mam dziwny gust. Na razie gra roku to X i nie wiem kiedy będę grać za dużo w Y bo jakoś słabo się rozkręca. 

BLANTMAN MODE OFF

To samo rok z temu z Horizonem, gdzie natworzył z pierdyliard postów o podobnej treści. 

Blant ogarnij się, bo to strasznie słaby foruming.

Nie wiedzialem że temat yakuzy 6 i cw to całe forum ale ok. Poza jednym małym trolem ze zdjęciem przed premierą gow (chyba w poniedziałek) w temacie nie przypominam sobie innego tematu w którym mowie o yakuza 6. 

Rozumiem dla niektórych cw to jest jedyny temat. 

Opublikowano

Jesteś bardzo atencyjny blantman  z ta yakuzą, ale to dobrze, bo jesteś wspaniały.

Opublikowano
7 minut temu, milan napisał:

Jesteś bardzo atencyjny blantman  z ta yakuzą, ale to dobrze, bo jesteś wspaniały.

O wiele mniej o yakuzie pisałem niż ty o gowie. Rozumiem podniecać można się tylko oficjalnie zaaprobowanymi grami przez specjalną klaperska komisje. 

Opublikowano

Rób to dalej blanti bo robisz to bardzo dobrze

Opublikowano
14 godzin temu, teddy napisał:

Got po pierwszym sezonie xDdddddd, chyba ze na pierwszym jesteś to przepraszam. Dobry bait z modelem przeciwnikow maus. 

Piąty akurat leci :usmiech: akurat nawet wątek danerys jest ciekawszy niż god of war xD

Opublikowano

Musze kiedyś dosiąść, bo skończyłem na 3, trochę mnie zawiodła wiadoma scena żę niby łeb rozsadza.

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

Piąty akurat leci :usmiech: akurat nawet wątek danerys jest ciekawszy niż god of war xD

Już się nie dziwie ze  @Luk248 daje ci te minusy.

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

Musze kiedyś dosiąść, bo skończyłem na 3, trochę mnie zawiodła wiadoma scena żę niby łeb rozsadza.

ale to był 4 sezon, chyba że masz na mysłi ze ogladales ją na yt

a dobra łapie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd hahahaha no to w 4 sezonie doslownie rozsadza łeb

1 minutę temu, Kalel napisał:

Już się nie dziwie ze  @Luk248 daje ci te minusy.

Nie no ku,rwa odpaliłem te gre własnie i wole czytać forumek niż w to grać, emocje jak na grzybach 

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.