Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No niestety jesteś źle poinformowany, bo wesele było na końcu 3 sezonu.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

No niestety jesteś źle poinformowany, bo wesele było na końcu 3 sezonu.

nie, nie ja wiem, że wesele jest w trzecim sezonie ale tym rozsadzaniem czaszki mnie zmyliłeś, bo jest taka scena pózniej i myślałem, że do tego się odnosisz ale na chybił trafił walnąłeś i beka xd

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Twoje polecenia xD

Opublikowano

idz naniczyć gówniaka z kratosem lepiej 

Opublikowano

trm58hh.jpg

Opublikowano

dawaj blubi posta szkalującego gowa, bo aż ciekawy jestem

Opublikowano

Jeszcze lepiej rozprawkę "dlaczego  w assassina zrobiłem 100% a tutaj mi  się nie chce".

Opublikowano

Bo na plejstejszyn tylko jest ta gra więc nie można powiedzieć że jest fajna :(

Opublikowano
55 minut temu, Pupcio napisał:

Bo na plejstejszyn tylko jest ta gra więc nie można powiedzieć że jest fajna :(

wyjdzie spiderman i jak będzie dobry to nie będe miał oporów mówić, że jest goty

Godzinę temu, ragus napisał:

dawaj blubi posta szkalującego gowa, bo aż ciekawy jestem

no za mało grałem żeby poszkalować, ale póki co sony exclusive template mnie usypia, czekam na meksyk bo jestem w etapie gdzie bije jakieś latające chrabąszcze i mam nadzieje, że ta gra się kiedyś rozkręci 

Opublikowano

luk

Fotolia_113684991_Subscription_Monthly_M

3 minuty, nieźle

jeszcze raz

Opublikowano

Luk248

Nie zasługujemy na tak zacnego użytkownika :obama:

Opublikowano

skąd on mial 15 minusów xDDD

Opublikowano

No jest już przecież 1 zarzut, po zrzuceniu łancucha niepotrzebna animacja zejscia.

Opublikowano

Po pierwszych 2 godzinach z kratosem 12 no muszę przyznać że dobra gra się zapowiada. Świetny klimat, ładna oprawa graficzna, boli tylko ślamazarny system walki, wolne uniki, itd.

Wstępnie solidne 8/10,  na pewno jest lepiej niż ze średniakiem ascension :)

Opublikowano

God of War będzie miał najlepszą sprzedaż startową ze wszystkich eksów na PS4.:drinks:

NPD Group's Mat Piscatella said on Twitter he's confident that God of War will be the biggest exclusive debut in terms of sales on PlayStation 4, something which has never been a given when it came to previous entries in the franchise.

So, my confidence is high that God of War will be the biggest exclusive debut on the PS4. Only question I have left is how high is the sky for a primarily story driven, non service game. Haven't seen a game like this rated this highly in years, so this will set the benchmark.

https://www.gamepur.com/news/28860-god-war-2018-biggest-ps4-exclusive-debut.html

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

no nic dziwnego jak na marketing kratosa wydali znacznie więcej hajsu niż na inne swoje gry  :)

Opublikowano

God fo War,  Uncharted, Last of Us, Horizon, to już 4 marka Sony na PS4 której każda kolejna część ma potencjalną sprzedaż powyżej 10 milionów.

Opublikowano

Dziwię się że jeszcze nikt nie robi beki  z

PRESS X TO BOY

Opublikowano

Czyli co, nastał w końcu upragniony pokój? Znaczy jakieś zielone niedobitki wraz z blaszanymi wieśniakami stawiają partyzancki opór w górach, ale generalnie w miastach święto i flagi PlayStation w oknach. Cieszy mnie to, że każdy się zgadza co do zasadności posiadania PS4 w domu i że dziś to podstawa bycia hardkorowym graczem. Cieszy mnie to, że na zewnątrz można pogadać normalnie o grach bez pytania na jaką konsolę. Nie ma sporów, nie ma psucia atmosfery, fajna pogoda i czyste NIEBIESKIE NIEBO ;)

Opublikowano

No zupełnie niepotrzebne Press X to pay respect :D No i trochę beka, że Krejtos potrafi wskoczyć 7 metrowemu trollowi na ramię, ale 4 metrów na skałę już nie ;) Tak poza tymi "growizmami" nie ma za bardzo do czego się przyczepić.

Opublikowano
7 minut temu, Pacquiao napisał:

No zupełnie niepotrzebne Press X to pay respect :D No i trochę beka, że Krejtos potrafi wskoczyć 7 metrowemu trollowi na ramię, ale 4 metrów na skałę już nie ;) Tak poza tymi "growizmami" nie ma za bardzo do czego się przyczepić.

Ale nie ma gry bez baboli, od 1 części gościu biega czasami 10 plansz by otworzyć drewnianą kratę za którą jest wajcha. Nie wiem czy jest gra bez tych akcji, filmy to mają, książki, komiksy, musi być zapalnik mniej lub bardziej mądry by ruszyć akcję, powinna być opcja na początku: Chcesz wyruszyc nas przygodę, czy zostajesz z synem  w chacie i gracie w bierki, a gdy nieznajomy puka do drzwi, to sciszasz telewizor jak przed kolędą.

W zasadzie każda strzelanka jest śmieszna, bo w doomie  biegasz z BFG a potrzebujesz karty do otwarcia drzwi ;]

Edytowane przez milan

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę klapy szał macicy, o GoWie jak o zmarłym: dobrze albo wcale. 

Śmiesznie to czytać od osoby, ktora szuka byle jakich powodów aby zdyskredytować świetną grą wiedząc, że na xboxie nigdy takiej nie będzie. :smutas:

Opublikowano
8 minut temu, suteq napisał:

Śmiesznie to czytać od osoby, ktora szuka byle jakich powodów aby zdyskredytować świetną grą wiedząc, że na xboxie nigdy takiej nie będzie. :smutas:

I dzięki bogu. Klonów tlou już starczy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.