Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

sot 7/10

gow 8/10

czyli po paczu piraci dogonią gowa, najs, brawo edge

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Zapewne redaktor z Edge grał wspólnie z Asaxem i resztą forumkowej ekipy - dlatego tak dobra ocena.

Opublikowano

Podobno recenzent sot podliczyl godziny do momentu, w ktorym juz nie bylo co robic i stad taka ocena.

Opublikowano
31 minut temu, blantman napisał:

Mam nadzieję że więcej niż asax za sea of thieves. Robisz hype lepiej od niego więc należy ci się większa stawka :D

w Microsofcie ostatnio cięcia kosztów więc to jest przyczyna chuyowego efektu, mogli zapłacić więcej. Poza tym miałem zdecydowanie trudniejsze zadanie niż teddy, więc zdecydowanie należała mi się większa stawka

Edytowane przez asax

Opublikowano

No hajpowanie gry z grafiką to zawsze easy mode 

Opublikowano

No hajpowanie spyerdoliny na 69 do łatwych raczej nie należy :)

Opublikowano

podoba mi się jak klapy są na bieżąco ze zmianami notowań gry która ich nie obchodzi. Jeszcze  niedawno było chyba 68 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kochają matematyke, ciekawe czy ocena egde wplynie na średnią gowa. Tata milan będzie płakał. 

Opublikowano

Byłem pewny że od zawsze ma 69 xD przykro mi asax ale tylko ty wchodzisz każdego ranka na meta licząc że sea of guwno zabłyśnie na zielono

Opublikowano

Edge jeszcze nie wliczony;(

Opublikowano

spadnie do 94 i milan znienawidzi matematyke :(

Opublikowano

Przeciwnien poznam wage :cool2:

Opublikowano
3 godziny temu, _Be_ napisał:

god of war xd beka, że ktoś tam pisał, że to lepsze niż bloodborne i jeszcze że myśłał o tej grze jak był w pracy xDDDD

Czyli jednak fałszywy mesjasz?

Opublikowano

Jak każdy tytuł na forum 

Opublikowano
Godzinę temu, asax napisał:

w Microsofcie ostatnio cięcia kosztów

chyba nie jest tak zle jak juz dostales nastepne zlecenie na obrone Crackdown 3 

Opublikowano

Crackdown 3 może być całkiem solidnym akcyjniakiem. Na mesjasza nikt nie liczy. 

Opublikowano

asaaaaaaaaaaaaaaaax

Opublikowano
29 minut temu, MaZZeo napisał:

Czyli jednak fałszywy mesjasz?

Zdecydowanie. 

Opublikowano

taki tomb rider ale z toporkiem

i bez skoku

Opublikowano

Skakanie w grach? Widzę że niektórzy dalej żyją przeszłością i skakaniem po grzybach ;)

Opublikowano

No ten brak skoku xD czułem się jak w jakiejś starej zeldzie czy innym batmanie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Skanie w grze AAA? Aż głupio napisać, ale chyba najlepsze jest teraz w... Uncharted. Nie kojarzę innego przykładu. :D

Edit: a fakt => Sunset Overdrive. Jedyna gra AAA (nie od Nintendo) z naprawdę dobrym skakaniem.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

skakanie w grze AAA? Tylko Sunset i miejmy nadzieje Człowiek Pajonk, a z gier FPP - Halo :potter: (nie grałem w Titanfalla)

Edytowane przez asax

Opublikowano

Po horizonie więcej się nie nabiorę na hajpowanie klapow. Wjedzie PROstak przy okazji TLOU2 to się ogra go z ciekawości, a tuż po tym prostak wyjedzie na pchli targ.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.