Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Skakanie w Soulsach :sir: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

god of war xd beka, że ktoś tam pisał, że to lepsze niż bloodborne i jeszcze że myśłał o tej grze jak był w pracy xDDDD

Bluber myślący ze jego spaczony gust = inne gusta 

xDDDDDDDD

Opublikowano

Ty się lepiej nie odzywaj jeśli chodzi o gust xD

Opublikowano

I co z tego?

To moj gust i moje gierki, nie robię przynajmniej z siebie klauna narzucając innym co jest fajne na podstawie własnego gustu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ja mam beke z tej podniety klapow, ze niby walka z drugim bossem taka epicka, dragon ball itp xddddd nie dosc ze oni pewnie nigdy bayonetty2 na oczy nie widzieli, to chociazby skleroze maja co do poczatku gow3

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

I co z tego?

To moj gust i moje gierki, nie robię przynajmniej z siebie klauna narzucając innym co jest fajne na podstawie własnego doświadczenia xD.

Tabletek nie wziąłeś? A tak było dobrze jak siedziałeś cicho. 

Opublikowano

Przecież fajna była 

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

ja mam beke z tej podniety klapow, ze niby walka z drugim bossem taka epicka, dragon ball itp xddddd nie dosc ze oni pewnie nigdy bayonetty2 na oczy nie widzieli, to chociazby skleroze maja co do poczatku gow3

Najlepsze jest to, że jak stare GoWy miały jakaś tożsamość tak tutaj masz template sony - zmieszany z Batmanem i nowymi Tomb Raiderami. Papka. 

Teraz, Pupcio napisał:

Przecież fajna była 

no walka z byle mobem w Bayo wywołuje takie emocje jak u klapów walka z bossem :pawel: 

Opublikowano

ogram zobacze, u ciebie mam obawe ze znowu nie jestes obiektywny tylko kolejny raz z nudow nakrecasz spirale kontrowersji piszac negatywnie o gowie by forum planelo

jest spoko, jak na ex sony wrecz rewelacyjnie, praca kamery bez ciecia to yebane mistrzostwo ale co do gameplayu to wypowiem sie jak dluzej pogram, na razie jakos mnie nie porwalo

Opublikowano

bayonetta xD bluber Ja ciebie prosze

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

Tabletek nie wziąłeś? A tak było dobrze jak siedziałeś cicho. 

Ty za to powinieneś zacząć brać bo ju Ci dupa puchnie jeśli ktoś nie zgadza się z Twoim gustem.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Ostatni r z e t e l n i w tej branży.

EDGE Horizon Zero Dawn 9/10.

:lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Ty za to powinieneś zacząć brać bo ju Ci dupa puchnie jeśli ktoś nie zgadza się z Twoim gustem.

mi puchnie? to ty zachowujesz jak mała s u k a bo ktoś obraził gierke od sony xd

3 minuty temu, Ficuś napisał:

ogram zobacze, u ciebie mam obawe ze znowu nie jestes obiektywny tylko kolejny raz z nudow

dokładnie to, gra jest tak nudna że bardziej pasjonujące jest pisanie o niej brzydkich słów

Opublikowano

Bóg Wojny na PS4?

Gombrowiczowskie nie zachwyca jest wystarczającą krytyką.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

izi mówił ze po drugim bossie juz tylko gorzej wiec mozna sprzedawac

Opublikowano

58 minut temu, _Be_ napisał:

dokładnie to, gra jest tak nudna że bardziej pasjonujące jest pisanie o niej brzydkich słów

O wlasnie a propos nudnych gier to nie chce nikt kupic switcha z botw (dobra cena przy odbiorze osobistym w wawie)? Po poczatkowym zachwycie i odblokowaniu dwoch divine beastow nie mam sily zeby do tego wrocic, konsola nie odpalona od dwoch miechow.

Chociaz grajac w gowa zauwazam ze wraca chec do giercowania to moze pokoncze rozgrzebane tytuly z zeszlego roku jak persona, nier czy yakuza 0

Opublikowano
1 minutę temu, kermit napisał:

izi mówił ze po drugim bossie juz tylko gorzej wiec mozna sprzedawac

boy...

Opublikowano

chłopcze...

Opublikowano

Opublikowano
W dniu 20.04.2018 o 09:57, YETI napisał:

Prawdopodobnie miałem podobny wyraz twarzy, jak zobaczyłem ta grafe w Klejnocie Generacji. Sony to jest jednak Sony, pięknie ośmiesza te 6terafankow microsoftu. 

Tak w ogóle to Ficek z Rayosem pewnie już siedzą w oknie i wyczekuja kuriera. 

http://www.alphr.com/nintendo-switch/1009120/nintendo-labo-review-Toy-Con

LABO? Dziękuję, mam GoWa a niedługo Donkey Kong ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

mi puchnie? to ty zachowujesz jak mała s u k a bo ktoś obraził gierke od sony xd

Yhym xD

Chlopcze, przecież ja nawet PS4 w domu nie mam tylko Xboxa.

Opublikowano
Godzinę temu, Ficuś napisał:

no ja właśnie tak sie naczytałem o tej drugiej walce, ze epicka, ze goty, ze wow, a to nawet pierdniecie Kartosa z GoW 2 czy 3 nie było xD klapy mają bardzo obniżone wymagania po tylu latach posuchy zdecydowanie 

Opublikowano

Chłopcze...to wez PS4 i GoWa idealna gra dla ludzi bez gustu.

Teraz, Rayos napisał:

Kartosa

To jakiś GoW na Nintendolabo?

Opublikowano

Nawet fajnie ten gow wyglada, za miesiac bedzie za 100zl to sie ogra.

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:
3 minuty temu, Rayos napisał:

Kartosa

To jakiś GoW na Nintendolabo?

Edycja specjalna dołączona do zamówień przedpremierowych

kratos_cubee_by_inunokanojo.png (600Ã600)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.