Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

boki zerwane

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
7 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Podobno nowy Xbox zadebiutuje na rynku w przeciągu 3 lat, ktoś wie na który rok planują gry?

Przez te 3 lata wystarczająco się nacieszę swoim Koxem i potem day one nowa konsola z PEŁNĄ kompatybilnością w dół :banderas:. A o gierki się nie martw, już tam miliardy $ ze skarbca MS lecą do wykorzystania, więc start będzie na bogato :kaz:.

Opublikowano

@_Be_

Super, widzę ze zapieklo, o to chodziło.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

@_Be_

Super, widzę ze zapieklo, o to chodziło.

Zapiekło? Ty się slyszysz w ogole xD Siostro, leeeeeeeeeeeeeeeeki 

Opublikowano

siostro łeeeeeeeeeee

Opublikowano

wygląda jak oryginalna, innowacyjna gra o niewykorzystanym potencjale

ale jeszcze się policzymy po jubileuszowym patchu, szczury lądowe 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Ogólnie jestem 190% positive, że MS na najbliższym E3 ostatecznie rozwiąże sprawę klaperską i zaje,ie w 4K niebieskich niedobitków. Tak będzie, no.

Wstaj wezyr, zesrałeś się 

Opublikowano
40 minut temu, milan napisał:

800

no-answer.gif

Opublikowano

Ciekawe czy ta gra sie kiedykolwiek podniesie ze zgliszczy? Ten pierwszy update powinien byc naprawde solidny zeby przyciagnac ludzi do grania, jak wrzuca troche skorek i powodny model krakena to [*] Z drugiej strony ta gierka to prawie f2p to ludzie moga wracac na nowe update'y.

Ostatnio sie nawet zastanawialem co mogliby zrobic i myslalem np. o sezonach/ligach jak w poe czy diablo. Wrzucaja jakis kontent + moze nowe mechaniki dostepne tylko w lidze i ludzie graja pvp/pve zeby nazdobywac jak najwiecej przedmiotow  w trakcie trwania eventu.

Kiedy ma byc ten pierwszy jubileuszowy patch?

Opublikowano

Patch? za miesiąc zamykają serwery.

Ta gra nadaje się na temat przewodni na podkład do śmiejacego się meksykanina.

Opublikowano
28 minut temu, teddy napisał:

Ostatnio sie nawet zastanawialem co mogliby zrobic i myslalem np. o sezonach/ligach jak w poe czy diablo. Wrzucaja jakis kontent + moze nowe mechaniki dostepne tylko w lidze i ludzie graja pvp/pve zeby nazdobywac jak najwiecej przedmiotow  w trakcie trwania eventu.

Kiedy ma byc ten pierwszy jubileuszowy patch?

mają zapowiedziane Weekly Eventy które zaczną się w maju, i czasowo mają wprowadzać małe zmiany do świata (podawali przykład z zwiększeniem ilości rekinów albo niedziałającym kompasem który zmusi do ręcznego nawigowania względem np pozycji słońca lub gwiazd) i związane z nimi nagrody 

Pierwszy patch ma być maju, a do końca roku planowane jest 5 innych. 

A co do zawartości w dodatkach, to moim zdaniem nie potrzeba drastycznych zmian, wystarczy dodawanie więcej ilości mechanik/zagrożeń/aktywności typu nowa amunicja, harpun, system flag, krótko mówiąc tych zmiennych i interakcji dzięki któremu gra sama pisze oryginalne scenariusze, a niekoniecznie więcej rodzajów questów i skomplikowanych zadań fabularnych.  To jest największa zaleta tej gry i wzbogacenie tej strony to chyba najlepsza droga jaką może obrać gierka. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

asax znów nie ten temat coś ci chyba juz wypuscili update i kompas nie działa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nowy humble bundle za PIĘTNASTAKA dla posiadaczy KONSOLI, a jak tam na microsoftowym pececiku? Wiaderko w gamepassie?

HRRRR PTFU

Opublikowano
8 godzin temu, ping napisał:

Nowy humble bundle za PIĘTNASTAKA dla posiadaczy KONSOLI, a jak tam na microsoftowym pececiku? Wiaderko w gamepassie?

HRRRR PTFU

widzisz panie ja lubię humble bundle za zestawy z zacnymi w miare nowymi indykami w które jeszcze nie grałem. A tutaj widze szrot oraz gry dawno ograne (binary domain czy alien isolation). Nadal pozostane przy bundlach na pc gdzie moge zaopatrzyć się w perełki ale nie stary szrot który ograłem i zapomniałem dawno temu. Myslę że 99 % posiadaczy ps4 zamieniłoby ten humble bundle na ea access z game passem w combo. 

A teraz do spraw bierzących. Pograłem w tego god of wara znowu wczoraj i jakoś nie chce zaskoczyć. Na razie było kilka gier dla mnie lepszych w tym roku. Powoli zaczynam myslec że u mnie jednak znaczek sony odgrywa duża rolę podczas grania ale w takim razie czemu yakuza 6 to dla mnie goty:). Dam szanse może dojdę do mitycznego meksyku. Na razie w(pipi)ia mnie kratos ze swoim BOY co chwile. Wkurza mnie ilość znajdziek a jako osoba z growym adhd biegam po mapie i zbieram wszystko. Wkurza mnie ulepszanie i zmiana ekwipunku wolałbym stary system z levelowaniem umiejętności tylko. Szczególnie że kratos w nowej zbroi jaką mu zrobiłem wygląda śmiesznie a nie jak bóg wojny. Wkurza mnie gówniak.

Podoba mi się świat i klimat (czekam jeszcze na ciekawą fabułę) . Chcę go dalej zwiedzać więc może w końcu zaskoczy i będę się bawił tak jak osoby w temacie gow. No i szapoba dla ludzi co tak ładnie zoptymalizowali grę pod ps4 amateur. Gra działa lepiej niż wiele gier na koksie. Wygląda obłędnie i mało która gra wyglądała dla mnie lepiej czy na pc czy na koksie. Jak pomyślę że to wszystko na kawałku chińskiego plastiku o mocy 6 letniego lapka. Nie wiem jak oni to robią w tych studiach sony.

Opublikowano

@milan, te skróty się nie przeszczepiają, cringometr wypie.rdala poza skalę :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

blant:

ac origins - skonczyl i sie super bawil

fc 5 - skonczyl i sie super bawil

ac syndicate - skonczyl i sie super bawil

horizon zd - ehh guwno 6h wiecej nie dalem rady

gow - ehh cos nie moge zaskoczyc wszystko mnie wkurza

xdddddddd

Opublikowano
36 minut temu, blantman napisał:

Powoli zaczynam myslec że u mnie jednak znaczek sony odgrywa duża rolę podczas grania

A jak Ci to kiedyś powiedziałem to było że nie, to nie prawda :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.