Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Blant po prostu nie kupuj gier od wewnetrznych studiów sony. Oszczedzisz wszystkim cierpień 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

horizon zd - ehh guwno 6h wiecej nie dalem rady

Świadomy gracz o dojrzałym i zdrowym guście. Szanuję.

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

blant:

ac origins - skonczyl i sie super bawil

fc 5 - skonczyl i sie super bawil

ac syndicate - skonczyl i sie super bawil

gow - ehh cos nie moge zaskoczyc wszystko mnie wkurza

xdddddddd

Blant to najglupszy gracz na swiecie. 

Opublikowano
2 minuty temu, raven_raven napisał:

Świadomy gracz o dojrzałym i zdrowym guście. Szanuję.

ja szanuje tych co wbili platynke w tym klejnocie :*

Opublikowano

Kermit raczy wypominać gust blantmana samemu chwaląc Watch_Doges II, hold me, please.

Opublikowano

Ale pomówienia, to że kermit nie pisał wierszy o  Celeste nie znaczy od razu że biega hakerem po mieście.

Opublikowano

ale ja nie hejtuje gustu poprzez lubienie ubigierek, sam je czesto lubie ograc 

widac nie zrozumiales posta, nie szkodzi, nikt tego nie oczekiwał

Opublikowano
27 minut temu, kermit napisał:

ja szanuje tych co wbili platynke w tym klejnocie :*

cóż mogę powiedzieć, nikt mi przynajmniej nie zarzuci, że nie dotarłem do meksyku czy coś :[ 

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

blant:

ac origins - skonczyl i sie super bawil

fc 5 - skonczyl i sie super bawil

ac syndicate - skonczyl i sie super bawil

gow - ehh cos nie moge zaskoczyc wszystko mnie wkurza

xdddddddd

Jak już mnie atakujesz to przynajmniej nie kłam. Ac syndicate to średniak i nigdzie nie chwaliłem. Ac origins i fc5 to gry na 8/10 jak god of war teraz dla mnie. Liczę że to się zmieni. Gow to bardzo dobra gra ale reklamowano mi go jako mesjasza i tyle. Na razie nie czuje tego. A i na pewno jest lepszy od horizona. Horison to przereklamowana kupa i bawiłem się lepiej w ac origins. Btw. Watch dogs 2 co mi reklamowales mnie znudził. Gusta i guściki. W tym roku tylko kingdom i yakuza 6 nie pozwalały mi oderwać się od konsoli. Reszta to gry w które chętnie grałem ale równie dobrze mogłem robić co innego. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ostatni FC w jakiego grałem to 3. Bawiłem się dobrze, fajnie się polowalo na zwierzęta. Ogólnie było okej. Zapowiedź 4 mnie nie porwała bo widziałem to samo, później Primal i znów to samo. FC5 to już 3 od tamtej pory odsłona. @blantman Tak szczerze to coś tam jest takiego super? Czym poza oczywistą otoczka, różni się ta część od części 3?

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Kermit raczy wypominać gust blantmana samemu chwaląc Watch_Doges II, hold me, please.

Grałeś? No to zm. Koneserze BFa. 

Blant spoko, GoW się rozkręca, tak samo Horizon się rozkręcił. Ocenianie gier po ~6h to troche głupota.

40 minut temu, blantman napisał:

ale równie dobrze mogłem robić co innego

To to zrób a nie ciągle pier.dolisz ;/

Opublikowano

Może Blantowi będzie łatwiej jak Sony do wszystkich swoich gier wrzuci "Yakuza"

God of Yakuza

Horizon: Zero Yakuza

Yakuza: Second Son

Detroit: Become Yakuza

To mogłoby zadziałać.

Opublikowano
32 minuty temu, _Be_ napisał:

tak samo Horizon się rozkręcił.

ten jak kłamie blatmanowi :/

Opublikowano

A bloodborne też był bardzo fajny, nioh nier i persona 5 zresztą też ale to nie exy ps4. 

@_Be_dobrze obiecam wypowiedzieć się jak polecą napisy końcowe. 

Opublikowano

Ale w spoilerze.

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

ten jak kłamie blatmanowi :/

A nie mów, że walka z tym wielkim robotem ci sie nie podobała. 

Opublikowano
7 minut temu, balon napisał:

Szkoda bo z drugiej strony chciałbym aby się sprzedała i żeby nie płakać potem w konsolowej tęczy, że kolejny FPS albo "wspaniałe" płatne doświadczenie online.

2 godziny temu, balon napisał:

No faktycznie trochę smutno się robi jak człowiek widzi że przez "wspaniałe doświadczenia online" jeden z najlepszych devów w branży zmienia swoje działania na dużo gorsze.

Co do najlepszego Gta to oczywiście się zgadzam

Godzinę temu, balon napisał:

Tak czy owak mega martwi mnie kierunek R*. Dobrze, że kilka dni temu wyszła gierka, która pokazuje, że można jeszcze zrobić olbrzymią gierkę AAA bez multi, płatnego shitu i do tego sprzedać się świetnie. Za to duży szacunek dla Sony.

59 minut temu, balon napisał:

Ja ogólnie też nie lubię sandboxów ale te od R* zawsze brałem z otwartymi ramionami (rdr2 też zapewne wejdzie day one). No i R* maczał palce w gierkach nie tylko z otwartym światem. "Korytarzyków" to już w ogóle nie robią przez swój nowy model biznesowy:(

mieliście tak kiedyś, że w każdym posćie, w każdym temacie musicie podkreślać jak bardzo nie lubicie pewnego rodzaju gier? to chyba jakaś obsesja

(wszystkie posty z dzisiejszego poranka) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Wstępnie blantmania, wczesniej wykryta może być uleczona.

Opublikowano

wydaje mi się, że uczulenie na online to taki kryzys wieku średniego, nie mam czasu na multi więc wszystko (pipi)!

Opublikowano

balon prawdziwy gracz to nie lubi multi. Takie rare też mogło zrobić spoko gre o piratach dla pojedynczego gracza a wyszła sraka sea of thieves

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

balon prawdziwy gracz to nie lubi multi. Takie rare też mogło zrobić spoko gre o piratach dla pojedynczego gracza a wyszła sraka sea of thieves

tak jak mówisz Pupcio, miejmy nadzieje że Rare wyciągnie wnioski z tej porażki 

oh wait...

Opublikowano

Multi to ja lubiłem jak się grało z kolegami w Vigilante  8, tekkena i  dead or alive i był kontakt cielesny.

Opublikowano

oddawaj moje 29zl za miesiac gamepassu asax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Co jest asax? rare już zamknięte? Bo nie wierze że to "oh wait" oznacza coś innego :)

Opublikowano

Pawcio weź nie pytaj bo zaraz będziesz miał poemat jaka to sprzedaż i sukces, ile to patchy zapowiedziane więc wnioski wyciągnięte i ogólnie wszystko jest ok a recenzenci po prostu nie zrozumieli gry :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.