Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

nie, to tylko debil

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Skończcie już jaranko tym gowem, ta gra ledwo dobiła do 95 na meta xD na dobrą produkcje musimy poczekać jeszcze 6 miesięcy ;)

Opublikowano

spiderman? Jak dobije do 90% to będzie dobrze

Opublikowano
7 godzin temu, YETI napisał:

Zamiast tak pluć na siebie, to lepiej odpalcie mesjasza Kratosa. Expert, jak tam GoW? 

8/10, to max co może z tego być. :smutas:  

Opublikowano

Ok, zamykamy powoli ten bar mleczny.

Opublikowano

zaraz kazdy skończy gowa, rare wrzuci patcha do sot i znowu xbox będzie orał :)

Opublikowano

Ten nowy GoW jest tak fajny ze niweluje mi obrzydzenie do PS4 wypracowane przez klapow

Opublikowano

No mysle ze wlasnie do e3 max, bo potem od stezenia autyzmu w odpowiednich tematach i fapowania do gifow wszystko wroci do normy i bede znowu przykrywac sciereczka ten chinski plastik

Opublikowano

a jak dla mnie to ten gow, to kolejny sik po horizonie ze nawet nie chce grac. kupilem limitke, doszedlem do jakiegos jeziora. nudne f h.ooy to wszystko. walka dretwa, dialogi i fabula jak w jakiejs telenoweli w polsacie. gdyby nie grafika, to by 95% gimbazjanow nawet nie splunela na ten tytul. ale sredni, jednoplatformowy posiadacz pssmiecia to wlasnie taki 'untermensch'. wracam do pc master race i do dobrych konsol (xbox one x + Switch). Pssmiech potrzebny bedzie znowu na zime jak bedzie trzeba ogrzac mi mieszkanie.

Opublikowano

To ty jestes jednym z tych oszolomow co zakladaja konta na mc by dac grze 0?

Opublikowano

tak

Opublikowano

Graj dalej. Dla mnie przez kilka godzin nowy GoW też był nudny, ale jak już w końcu siadło, to momentami ciarki przechodzą od zajebistości :obama:

Opublikowano

I przeczytaj artykuł o poprzednich częściach w PSX żeby poznać srol

Opublikowano

I graj na najtrudniejszym poziomie trudności bez nasłuchiwania i zgaszonym świetle

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

Najpierw weź się za książki - bez tego ani rusz.

Opublikowano

I graj tylko z dobrymi znajomymi!

Opublikowano

Potwierdzam. Na party non stop beka podczas grania w tego GoWa

Opublikowano

Mam nadzieje że xbox weźmie sobie na chociaz roczną wyłącznosć tego tomb raider spier,dolinę :sapek:

Spierdo,li nam średnią

Edytowane przez milan

Opublikowano

A mi się gow po meksyku bardzo podoba.  Dzisiaj znowu sesja 2,5 h z konsolą i tak od 3 dni codziennie minimum 2 h. Mesjasz to dla mnie nie jest ale bardzo dobra gra po drętwym początku. Zobacze co będzie dalej. Z minusów to co zwykle. Musiałem przestać grać o 12 w nocy bo konsola jest za glosnana na nocne granie i budzi tych co chcą już spać. Niestety moje ps4 odlatuje przy gow. O tyle to dziwne że najczęściej jest cichutka przy walkach i innych efektowynych scenach a przy spokojnych rozmowach  z synem nawala na makasa jak jumbo jet. Miałem podobnie w horizon i nioh. W sumie tylko mistrzowie z naughty dog spowodowali że przy uncharted 4 zapomniałem na jakim gównianym plastiku gram. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.