Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie nowy God of War to perełka. Prawie wszystko zagrało tak jak trzeba od samego początku. Byłem wręcz pewny, że będzie kolejna spyerdolina z ładną oprawą tak jak Horizon Dałn, a tu taka niespodzianka. Dla mnie zaraz za Nier Automata jeżeli chodzi o gry na PS4. 

Chyba po drugim albo trzecim updacie konsola przestała mi wyć jak pojebana. Na początku grać się nie dało bez słuchawek.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Na mojej slimce jest cichutko. Chyba, bo gram na tyle głośno, że raczej i tak bym konsoli nie słyszał. Audio w tej gierce robi tak dobrze uszom, że dopamina zalewa mi musk :banderi:

Opublikowano
12 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Nie mogę się doczekać postów asaxa.

Opublikowano
1 godzinę temu, kermit napisał:

w

t

f

czemu wtf? zwykły mod

Opublikowano
5 godzin temu, Welna napisał:

Driveclub najlepszym wyscigoeym doswiadczeniem ery PS4

no na ps4 w sumie jedynym hehe

Opublikowano
16 godzin temu, kermit napisał:

Na Xboxie nie ma żadnego nowego racera, tylko dwa kotlety które zaczynaja zjadać swój własny ogon.

Opublikowano
17 godzin temu, kermit napisał:

w królestwie ślepców jednooki jest królem 

Edytowane przez asax

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nowych nie; ale najlepszych w gatunku? Zdecydowanie.

Hehe nigdy mnie to nie przestanie śmieszyć :yao: To samo z gejlo i pudzianami. Mam nadzieję, że w niektórych przypadkach to tylko brak gustu, a nie na przykład niedojebanie mózgu :yao:

Opublikowano

niedocenianie girsow i halo? z cala pewnością niedoj.ebanie mózgu

Opublikowano
17 minut temu, Yakubu napisał:

Hehe nigdy mnie to nie przestanie śmieszyć :yao: To samo z gejlo i pudzianami. Mam nadzieję, że w niektórych przypadkach to tylko brak gustu, a nie na przykład niedo(pipi)anie mózgu :yao:

The Crew

Opublikowano

przeciez na xboxie jest the crew wiec o co chodzi :yakubu: 

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nowych nie; ale najlepszych w gatunku? Zdecydowanie.

W jakim gatunku?

Racera z największa ilościa opcji dla daunow?

Moze chodzi o gatunek samochodowki w której Tworcy są tak Pro amerykańscy ze Vipery w niej są szybsze od LaFerrari.

A może mowa o spłyconym modelu jazdy w którym samochody różnią się tylko prędkością przyspieszenia i prędkością maksymalna a nie tym jak się prowadzą.

No chyba ze nawiązujesz do tej drugiej P2W gierki o której tez można duzo pisać.

Opublikowano

wchodze do tematu gowa a tam dalej blantman o yakuzie

Opublikowano

Są dobre, ale mówienie ze sa najlepsze jest trochę na wyrost, chyba ze mówisz o ocenach Mc które tu w tym temacie zawsze nikogo?

Opublikowano

A o książkach nic nie było? Dziwne.

Opublikowano

kumpel się ostatnio pytał o jakieś wyścigi na PS4, no to jedyne co mogłem zaproponować to od biedy NFS’a Payback, jakaś tam namiastka Horizona jest :yakubu:

Opublikowano
6 minut temu, Kyo napisał:

A o książkach nic nie było? Dziwne.

też było

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.