Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, Ficuś napisał:

wchodze do tematu gowa a tam dalej blantman o yakuzie

gdzie? napisałem jeden post dzisiaj i chyba nie napisałem nic w nim o yakuzie czy kingdom.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mniej cpaj

4 godziny temu, blantman napisał:

U mnie z god of war istna sinusoida. Nie porwało mnie tak jak większość i cały czas inne gierki odpalałem albo wolałem np książkę poczytać niż pograc (co przy takiej yakuzie 6 nie miało miejsca). W końcu jednak zaskoczyło i to mocno w momencie kiedy kratos

Pokaż ukrytą zawartość

dostał swoją starą broń. Wreszcie walka mi się podoba.

Teraz to jest GOD of WAR

Opublikowano

Wchodzę to tematu, a tu ktoś jeszcze posiada i gra na Xśmieciu, ja pierdolę.

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

mniej cpaj

aaa ok  to napisałem dwa posty dzisiaj :D Ten ranny zapomniałem. Mój błąd

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

kumpel się ostatnio pytał o jakieś wyścigi na PS4, no to jedyne co mogłem zaproponować to od biedy NFS’a Payback, jakaś tam namiastka Horizona jest :yakubu:

Musisz za nim chyba nie przepadać, bo ja swojemu koledze poleciłbym PCars 2 lub Assetto Corse, jeśli lubi grać online to Gran Turismo Sport które jest najlepsze do ścigania online.

Opublikowano

szukał czegoś bardziej zręcznościowego 

GT Sport to największemu wrogowi bym nie polecił

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Pieścić to ty se możesz byka.

Opublikowano
3 minuty temu, MYSZa7 napisał:

szukał czegoś bardziej zręcznościowego 

GT Sport to największemu wrogowi bym nie polecił

GT Sport jest fajnie zręcznościowe, można się zawieźć contentem gry ale do ścigania online nie ma aktualnie lepszej gry na rynku.

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

W jakim gatunku?

Racera z największa ilościa opcji dla daunow?

No to w sam raz dla osoby, która myślała, że w DC nie ma soundtracku, by nie odciągać uwagi gracza od dźwięku silnika :reggie:

Opublikowano

Lepiej niech jest domyślnie wyłączony niż ma być taki jak w FH3 xD.

Opublikowano

Exact to ten typ którego przerosło wyłączenie radia w Horizonie? 

Opublikowano

A gdzie napisałem ze nie wiem jak je wyłączyć?

Nie wtrącaj się jak dorośli rozmawiają.

Opublikowano

dorosly ktoremu przeszkadza wlaczone radio w grze o samochodach :rotfl: 

Opublikowano

By wywołać złośliwą zjawę eX4cT_PL wystarczy udać się do ciemnego pomieszczenia z lustrem i świecą. Kolejny krok polega na spojrzeniu w zwierciadło i wypowiedzeniu przynajmniej trzy razy słów "Driveclub".

Przyznać się który to bawił się w taką czarną magię? Biłbym po nerkach. 

Opublikowano

wystarczyło wspomnieć o wyścigach i expert wyszedł na pierwszy plan :kaz:

Opublikowano

z jednej strony beczunia, a z drugiej na takim vhsie nie ma nawet czego sprzedawać, nawet jakby chciał to gry z abonamentu nie sprzedaż :reggie:

Opublikowano

Chciałem tylko napisać, że warto posiadać PC za 1500 funtów, bo jakbym miał grać na tym ścierwie konsolowym w FAR CRY 5 to rzygnąłbym chyba. NIestabilne 30fps i tylko na najmocniejszej wersji Xboxa, wszystko prawie na medium xd Wybaczyłbym każdej innej grze tą degrengoladę. ale nie FC5... Konsolowcy - xboxowcy bardziej - myślą, że w końcu mają grafikę jak na PC. No niestety... Wyszło jak zwykle...

Opublikowano

Wydać 1500 funtów, by grać w Ubigierkę. Można być większym przegrywem?

Opublikowano

Sorry Royal, spóźniłeś się na imprezę. Tu już dawno nie ma wojny. Wojska xbotów i blaszek zostały ostatecznie zmuszone do kapitulacji poprzez zmasowany atak ex'ów na PS4 z powyżej 80 i 90 na Metacritic. Twoja śmieszna platforma jaką jest pc do grania popełnił samobójstwo popsutymi portami, cheaterstwem online i brakiem ex'ów. Nintendo zostało wyznaczone do dobijania rannych. Obecnie konflikt przeniósł się do TV Wars, więc możesz tam wpaść i np. powiedzieć że monitory są lepsze od telewizorów ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.