Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

kebab w czym lumines z plusa jest lepsze od god of war?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 godziny temu, Royal napisał:

Chciałem tylko napisać, że warto posiadać PC za 1500 funtów, bo jakbym miał grać na tym ścierwie konsolowym w FAR CRY 5 to rzygnąłbym chyba. NIestabilne 30fps i tylko na najmocniejszej wersji Xboxa, wszystko prawie na medium xd Wybaczyłbym każdej innej grze tą degrengoladę. ale nie FC5... Konsolowcy - xboxowcy bardziej - myślą, że w końcu mają grafikę jak na PC. No niestety... Wyszło jak zwykle...

skoro pecet jest 3x droższy od One X to znaczy że Far Cry 5 powinien wyglądać przynajmniej 3x lepiej. A tak nie jest.

Blacharskie przegrywy jak zawsze dymane.

Opublikowano

ale na takim pc musi wygladac rdr, gow czy spiderman :O

oh wait maja tylko fc5 xddd

Opublikowano

Tak a najładniejsze wyścigi to Forza Motorsport z Xboxa. Beka. 

Opublikowano
5 godzin temu, Ficuś napisał:

kebab w czym lumines z plusa jest lepsze od god of war?

W tym, że mogę sobie w nie pograć na kiblu. I są z Plusa. A GoW-a nie kupiłem, bo i tak bym nie grał, staram się ograć dobre gry, które jak dotąd kupiłem. Mocno się do tego zdeterminowałem, bo inaczej nawet 10 % kupionych gier nie przejdę. W takich chwilach wolałbym być botem, mieć 3 gry na krzyż na ruski rok i potem już tylko kampienie w CW i ślinienie się do konkurencji...

Opublikowano

Taaa (pipi)a a dangany chcesz zaczynac od dwojki lub trojki z ominieciem jedynki xdd

Smieciowy jednoplatformowiec co nawet exow od devow wewnetrznych sony nie wspiera tfuuu

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

Taaa (pipi)a a dangany chcesz zaczynac od dwojki lub trojki z ominieciem jedynki xdd

Smieciowy jednoplatformowiec co nawet exow od devow wewnetrznych sony nie wspiera tfuuu

Myślałem, że jedynki nie ma na PSS, potem się zorientowałem że jednak jest i jest w cebuli za 30 PLN.

A wsparłem nie raz. Kupowałem ex'y na premierę, by grać w nie później. No ale wszystko ma swoje granice, nie można pchać do gardła więcej niż się jest w stanie przełknąć. GoW-a mam w planach niedaleko. Najpierw Yakuza 4 i 5, potem kupię 6 i przejdę, jeszcze jak się uda to równolegle Nier i potem dopiero GoW ;)

Opublikowano
16 minut temu, Mendrek napisał:

Myślałem, że jedynki nie ma na PSS, potem się zorientowałem że jednak jest i jest w cebuli za 30 PLN.

A wsparłem nie raz. Kupowałem ex'y na premierę, by grać w nie później. No ale wszystko ma swoje granice, nie można pchać do gardła więcej niż się jest w stanie przełknąć. GoW-a mam w planach niedaleko. Najpierw muszę wysłać  śmiecia do serwisu i modlić się tygodniami aby nie wrócił w gorszym stanie niż przed wysyłką 

poprawiłem ;) 

Opublikowano

Grać na kiblu? Coś jak na Switchu?

Opublikowano

Kebab jakie exy devow sony kupiles na premiere?

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

W tym, że mogę sobie w nie pograć na kiblu. I są z Plusa. A GoW-a nie kupiłem, bo i tak bym nie grał, staram się ograć dobre gry, które jak dotąd kupiłem. Mocno się do tego zdeterminowałem, bo inaczej nawet 10 % kupionych gier nie przejdę. W takich chwilach wolałbym być botem, mieć 3 gry na krzyż na ruski rok i potem już tylko kampienie w CW i ślinienie się do konkurencji...

Boty ograja god of wara szybciej od ciebie. xD

Opublikowano

nie ma czasu bo gra w jakies (pipi) na kiblu xd

Pewnie miedzy partyjkami w Overwatcha.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Kupowałem ex'y na premierę

By potem sprzedać, super wsparcie xD

Opublikowano

Chuya kupil na premiere z exow od samego sony, ani knack, ani driveclub, ani infamous, ani u4, ani gow itp

Chyba tylko praktycznie nieruszonego horizona kupil ale to tez chyba po premierze

Cale jego wspieranie matki to wspieranie third party jak segi dla yakuz ktore poznal dopiero na ps4 a na ps3 gardzil choc mial w plusie

Opublikowano

no tak wspiera sege, że kupił yakuze i sprzedał pawciowi xd

Opublikowano

Masorzowi xd

Opublikowano

Dobra. Dajcie lepsza gre od gowa. Bo gorszych juz nie ruszam.

Aha. Be nie dzieki. Assasinow nie ruszam

Kermit? Nie watch dogs nie dla mnie.

Mendrek daj spokoj z saint row.

Opublikowano

Może zabrzmię trochę kontrowersyjnie, ale dla mnie Hellblade jest lepszy od GoW.

Opublikowano

Hie hie hie.

Ale sprawdze.

Opublikowano

Zależy co rozumiecie "na premierę", czy to tylko w dniu premiery, czy już dwa dni po się nie liczy? ;) Istotne jest chyba bardziej to, że kupowałem nówki sztuki, a że nie kolekcjonuję gier, to często puszczam dalej. Z nówek co kupiłem z ex'ów, to m. in. Horizon, kolekcja Uncharted, Yakuza 0 i Kiwami, na premierę kupiłem też m. in. remaster kolekcję Wipeouta. No cóż, wspieram jak wspieram, ale nie jestem fanbojem Sony żeby ich sponsorować, ja po prostu lubię bardzo grać na PlayStation ;)

1 godzinę temu, suteq napisał:

Boty ograja god of wara szybciej od ciebie. xD

To dobrze, cieszy mnie to. Im więcej osób dostąpi splendoru PS4 w tej generacji, tym bardziej moje serduszko będzie uradowane :)

@asax Zapewne pierwszy poleciałeś do tematu o gwarze na PS4 z jęzorem na wierzchu, myśląc że padła mi konsola, że dostaniesz choć ten jeden pyci pyci argument do walki w tym temacie, ale jak zwykle na miejscu usłyszałeś odgłos mojego porannego bengala, bowiem chodzi tylko o profilaktyczne wyczyszczenie konsoli. Wiadomo, konsola jest często na chodzie, bo wiele więcej od xboxa oferuje, trzeba więc o nią dbać żeby żyła jak najdłużej, jeśli ma te wszystkie dobrocie odpalić kiedyś ;)

Opublikowano

nie bardzo wiem o czy piszesz, ja osobiście na lepiej wykonanej konsoli  nie mam takich rozterek żeby zastanawiać się czy wysłać konsole do serwisu 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Mendrek właśnie gra w PlayStation All Star Battle Royale, to są te super gry brane na premierę?

Opublikowano
2 godziny temu, milan napisał:

Dobra. Dajcie lepsza gre od gowa. Bo gorszych juz nie ruszam.

Bloodborne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.