Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ty no ale ja bym zrozumiał jak by blant obniżył ocenę bo miał ramki wokół ekranu (czaicie tak przejść CAŁEGO GOWa? xD) ale on tam nic takiego nie napisał, ot po prostu wyraził swoją opinię o grze i o odczuciach. Napisał co i dlaczego mu się nie podobało i tyle. Dał 8+ a Ty się zagotowałeś :) 

Tak troszeczkę ale jednak.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

i jeszcze ta próba cw w postaci wbicia szpili z xboxem i grami 7/10. :)

Opublikowano

oczywiscie, ze sie zagotowal xddd jak to gra na 8+ to kazdy ex na xone to max 7 !!!!!!!!!!!

Opublikowano

klapy w temacie gowa porównują poboczne w stylu znajdz i przynieść 3 kamyki z questami pobocznymi trzeciego wieska

ich niedo.(pipi)anie w bronieniu wszystkiego w ich exach jest absurdalne

Opublikowano

pobronilbym jakiegos exa na xone ale nic nie ma

Opublikowano

a kiedy premiera CrackDałn?

Edytowane przez easye

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

oczywiscie, ze sie zagotowal xddd jak to gra na 8+ to kazdy ex na xone to max 7 !!!!!!!!!!!

tak szczerze to akurat prawda bo i halo 5 i gow 4 to dla mnie gry maks na 7/10. Jedynie forza horizon 3 to takie 8  na 10 :D   Akurat exami xboxa ja nigdy nie wojowałem bo nie ma czym od kilku lat xD

gow 4 zasługuje tylko na 8/10 w kategorii coopa z @Figuś bez niego to bym pewnie sam nawet 6 nie dał

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Bo to nie trzeba patrzeć na opinie osób tylko osoby które ta opinie dają.

Opublikowano

8+ to przeciez poziom bloodborne i tlou, wiec calkiem dobra gierka. Nie ma co dramy robic

Opublikowano
30 minut temu, kermit napisał:

klapy w temacie gowa porównują poboczne w stylu znajdz i przynieść 3 kamyki z questami pobocznymi trzeciego wieska

ich niedo.(pipi)anie w bronieniu wszystkiego w ich exach jest absurdalne

Tryb batmana w każdym zadaniu rzeczywiście lepszy :)

Opublikowano

"zbierz 3 kamienie i przynieś mi to moja dusza bedzie uratowana"

ooo jakie głębokie, lubie takie, moze bedzie jakas znajdzka, ale mam emocje jak otwieram skrzynie juz rozpinam rozporek, czuc to napięcie ojciec syn i te ich dialogi dzieki nimi zyskuje poznawanie ich relacji :obama:

- tata na chuy nam te kamienie

- musimy je zbierac to nasz obowiązek moze duch da nam nowy pasek na biodro

96/100

Opublikowano
37 minut temu, blantman napisał:

gow 4 zasługuje tylko na 8/10 w kategorii coopa z @Figuś bez niego to bym pewnie sam nawet 6 nie dał

Ano jedyne co dobre w Exach M$ że można je przejść od deski do deski w coopie, bo samemu to męczarnie :cool: 

Opublikowano

Jak się odpalają na te zadania poboczne XDD harrr tfu gracze

Opublikowano

Kto nigdy nie zbierał kamieni dla jakiegoś sprzętu, niech pierwszy rzuci pudełkiem z Zeldą...

Cover.0.jpg

Opublikowano

Zrobienie tych wszystkich misji dla duchów to jakieś 20-30 opcjonalnych minut z calej 40-godzinnej zróżnicowanej przygody, ale będą sie pieklić bo 3 takie same przedmioty trzeba zebrać, wiec małe urozmaicenie...

...ale napierdalanie 400 godzin w Gearsy w kółko tej samej misji albo 3 różnych na krzyż w Sea of Thieves to już super rozrywka bo w słuchawce słychać aksamitny głos kolegi z forum więc to wszystko zmienia xd

Opublikowano

kebab (pipi) a botw czy nowego gowa nawet nie widzial na oczy xd

ogrywaj tam te swoje multiplatformy berlinka

Opublikowano
14 minut temu, Observer napisał:

ale napierdalanie 400 godzin w Gearsy w kółko tej samej misji

Multiplayer nie polega na tym, ale co ty możesz o tym wiedzieć. Pewnie jesteś aspołecznym klapem becet jak 3/4 całego community sony.

Opublikowano
7 minut temu, Ficuś napisał:

kebab (pipi) a botw czy nowego gowa nawet nie widzial na oczy xd

ogrywaj tam te swoje multiplatformy berlinka

Czekałem aż to napiszesz. Celowo nawiązałem do Zeldy.  Bo patrz, a czy wezyr zagrał w GoW-a że go stronę temu jechał? No właśnie, ale czepiasz się mnie. Hipokryta z ciebie, ale to normalne dla chorągiewek, które nie umieją się określić...

Opublikowano
2 minuty temu, Mendrek napisał:

Bo patrz, a czy wezyr zagrał w GoW-a że go stronę temu jechał?

Przecież gra, dzbanie. 

Opublikowano

A no to zwracam honor. A myślałem, że te Sea of Thieves go na dłużej wciągnęło...

Opublikowano

raz ze vezyr gra, dwa do jakiego sprzetu sie farmi kamienie w botw? xddd

berlinka zrozum, ze najwieksza (pipi)na jednoplatformowa to jestes ty, jeszcze jakbys ogrywal te mityczne exy, ale ty grasz w multiplatformy i nawet boty szybciej od ciebie ogrywaja dobre gierki na ps4 xddd

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Multiplayer nie polega na tym, ale co ty możesz o tym wiedzieć. Pewnie jesteś aspołecznym klapem becet jak 3/4 całego community sony.

Coś w tym jest, bo na pewno nie mam tak rozbudowanego życia towarzyskiego jak bartosz a.k.a. średnio 78 postów dziennie na forum o gierkach dzień w dzień od 14 lat .

Opublikowano
1 minutę temu, Observer napisał:

Coś w tym jest, bo na pewno nie mam tak rozbudowanego życia towarzyskiego jak bartosz a.k.a. średnio 78 postów dziennie na forum o gierkach dzień w dzień od 14 lat .

Ale mnie zniszczyłeś, teraz się nie podniose! 

Zawsze lepiej napisać jednolinijkowca w pracy przy kawie, niż grać w My name is Mayo dla platyny xD

Opublikowano
1 minutę temu, Observer napisał:

78 postow na psxe

38 postow na nikogo

pierdylnion wiadomosci na ircu i massengerze i chyu wie gdzie jeszcze xddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.