Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

78 postow na psxe

38 postow na nikogo

pierdylnion wiadomosci na ircu i massengerze i chyu wie gdzie jeszcze xddd

ficuś latający miedzy gameonly, fpe 20k, discord no rzeczywiście jest co wypominać 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
56 minut temu, kermit napisał:

"zbierz 3 kamienie i przynieś mi to moja dusza bedzie uratowana"

ooo jakie głębokie, lubie takie, moze bedzie jakas znajdzka, ale mam emocje jak otwieram skrzynie juz rozpinam rozporek, czuc to napięcie ojciec syn i te ich dialogi dzieki nimi zyskuje poznawanie ich relacji :obama:

- tata na chuy nam te kamienie

- musimy je zbierac to nasz obowiązek moze duch da nam nowy pasek na biodro

96/100

Pamiętam nawet dialog w którym boy się pyta na (pipi) zbieramy te kosci jak nic z tego nie bedziemy mieli wielkiego, to papa mu odpowiedział że ma rację, ale chodzi o  trening.

ZATKAO KAKAO

Opublikowano

Akurat jeśli chodzi o God of War, to gra bardzo łatwo może się nie podobać osobom, które grały w poprzednie części - chociażby z tego powodu, że cała struktura gry (eksploracja) jest kuriozalna jeśli weźmiemy pod uwagę, że Krejtos jest bogiem, który przez 3 części jeździł na garbach tytanów wielkości góry, a po tych wszystkich przygodach syn musi mu łańcuch z 5 metrowej skarpy zrzucać, bo papcio nie przeskoczy nawet gałęzi leżącej na ziemi ;) Ale taki urok rebootu :)

Opublikowano
8 minut temu, Observer napisał:

Coś w tym jest, bo na pewno nie mam tak rozbudowanego życia towarzyskiego jak bartosz a.k.a. średnio 78 postów dziennie na forum o gierkach dzień w dzień od 14 lat .

Powiedzial typ który jedyne co robi w wolnych chwilach to truje dupę na forum pod alterem na temat xboxa i czyści berło na widok znaczka Sony xd

won na gejonly pajacu

Opublikowano
3 minuty temu, Pacquiao napisał:

Ale taki urok rebootu

A gdzie tam jest reboot? Dla mnie to zwykły sequel z odświeżoną mechaniką. 

Opublikowano
6 minut temu, milan napisał:

zbieramy te kosci jak nic z tego nie bedziemy mieli wielkiego, to papa mu odpowiedział że ma rację, ale chodzi o  trening.

musimy trenować zbieranie kości żeby zanieść prochy mamy na górkę

widzisz cdp? tak się robi questy poboczne beztalencia

Opublikowano

mieć konto na więcej niż jednym forum o gierkach I JESZCZE NA OBU PISAĆ W TEMACIE WOJENEK

NIGDY NIE PRZESTANIE MNIE TO ROZPIER,DALAĆ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i nawet się kojarzą dzbany z tych forów

-a bo ty na gry peel napisałeś, że X jest Y

-a z ciebie jest beka na kartygraficzne.org

x

D

Opublikowano
13 minut temu, Ficuś napisał:

raz ze vezyr gra, dwa do jakiego sprzetu sie farmi kamienie w botw? xddd

Polygon podpowiada, że do tego:

zelda_radiant_cover_0000_Layer_1.jpg

:dynia:

Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

ficuś latający miedzy gameonly, fpe 20k, discord no rzeczywiście jest co wypominać 

jakie kuvva gameonly? ja tam ostatni post ulepilem lata temu, a lacznie napisalem mniej postow niz przez tydzien ty tutaj xd

ino wierny fpe i discord nintendofaqow chuopcze

Opublikowano
4 minuty temu, ragus napisał:

mieć konto na więcej niż jednym forum o gierkach I JESZCZE NA OBU PISAĆ W TEMACIE WOJENEK

No to jest największa beka. I to jeszcze dorośli ludzie.

Opublikowano

discord <3

Opublikowano

a pamiętacie 6 edycję na gamebox.info? ale się wtedy obrażało ps3

nooo, wspaniałe czasy, ale i tak nic nie przebije 9 edycji na hyper.pl i beki z kintecta

nie no nie mogę xdd, myślałem że ja mam smutne życie, ale chyba nie jest jednak tak źle

Edytowane przez ragus

Opublikowano
8 minut temu, kermit napisał:

musimy trenować zbieranie kości żeby zanieść prochy mamy na górkę

widzisz cdp? tak się robi questy poboczne beztalencia

Rozumiem kermit że właczyłeś audio ruskie,  a napisy suahili, bo przeciez całą grę kratos trąbi "be better". ehh

Opublikowano

przepraszam bardzo, ludzie grający w gry wideo dla dzieci i rejestrujący się na forach gazet o grach wypominają sobie, że robienie czegośtam w Internecie jest takie i takie?

przecież to tak jakby Mendrek spotkał się z tym co miał 199kg mięśni i mi wypomnieli, że jestem pier,dolonym ulańcem bo opie,rdoliłem kolację po 18

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

asax pomyliles tematy

no ale blantman, umowilismy sie ze zdradzamy to dopiero jutro

Opublikowano
Cytat

całą grę kratos trąbi "be better"

też tak trąbiłem do tej produkcji podczas grania

Opublikowano

Blantmania, to da się leczyć.

Opublikowano
15 minut temu, ragus napisał:

a pamiętacie 6 edycję na gamebox.info? ale się wtedy obrażało ps3

nooo, wspaniałe czasy, ale i tak nic nie przebije 9 edycji na hyper.pl i beki z kintecta

nie no nie mogę xdd, myślałem że ja mam smutne życie, ale chyba nie jest jednak tak źle

no ale co mnie obrażasz ;/

Opublikowano

Discord :|

Opublikowano

to jest to miejsce gdzie rayos chce poznac cudze dzieci i żony na żywo?

Opublikowano

Cudze?  a ma swoje?

chyba się umowilismy  z nim  że nie będzie sie rozmnazal , dzentelmenska umowa była.

Opublikowano
35 minut temu, milan napisał:

Pamiętam nawet dialog w którym boy się pyta na (pipi) zbieramy te kosci jak nic z tego nie bedziemy mieli wielkiego, to papa mu odpowiedział że ma rację, ale chodzi o  trening.

ZATKAO KAKAO

- tato może pomożemy tym duchom

- nie jestem chłopcem na posyłki

:banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.