Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a na xboxie jedyne co fajne to nekrofilia gierek z x360

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Brnąc dalej w absurd wspominanie o God of War to nekrofilia, bo z tego co widzę wszystkie kopie wylądowały już na Pchlim Targu :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano
5 minut temu, asax napisał:

Brnąc dalej w absurd wspominanie o God of War to nekrofilia, bo z tego co widzę wszystkie kopie wylądowały już na Pchlim Targu :kaz: 

Widać sporo osób kupiło gowa, normalne gdy szpila jest najwyższych lotów. Nie wiem z czego beka, gierka skończona to do żyda. Sam skończe z ostatnią V i sprzedaje

Moja koorwa obsrana konsola Xbox One X Frankfurt wyruszyła na gware po 5 dniach użytkowania. Jezu co za kupa, mogłem kupić słicza

Opublikowano

za każdym razem jak klap wystawia God of Wara na Pchlim, Cory Barlog płacze. Przemyślcie to sobie 

Opublikowano
2 minuty temu, Mikołaj napisał:

Widać sporo osób kupiło gowa, normalne gdy szpila jest najwyższych lotów. Nie wiem z czego beka, gierka skończona to do żyda. Sam skończe z ostatnią V i sprzedaje

Moja koorwa obsrana konsola Xbox One X Frankfurt wyruszyła na gware po 5 dniach użytkowania. Jezu co za kupa, mogłem kupić słicza

I jak nadal boisz się lecącego topora w gow?

Opublikowano

No koorwa nie wiem co jest. Zaczalem na niego reagowac tak jak przy yebnieciu mlotkiem przed twarzą

Opublikowano

- HALINA!!!! chodż mi nacisnąć trójkąt!

Edytowane przez milan

Opublikowano
27 minut temu, blantman napisał:

I jak nadal boisz się lecącego topora w gow?

poproszę L O R E

Opublikowano

xdddd

Opublikowano

Jedni rzucają wiilotami w tv,  niektórzy dostają w morde toporami  z gry

michal-pirog-pobity.jpg

3 godzinna posiadówka, elo

Opublikowano

Piróg się na rowerze wypyerdolił? Pewnie noga mu sie z pedała ześlizgła

Edytowane przez Mikołaj

Opublikowano

spadek graczy w piratach po miesiącu...no cóż, niebieskie przegrywy zrobiły to z kratosem przez weekend xD

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

no ale co mnie obrażasz ;/

Be better, boy.

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

spadek graczy w piratach po miesiącu...no cóż, niebieskie przegrywy zrobiły to z kratosem przez weekend xD

Co innego jak sprzedajesz gre, ktora ukonczyles i ci sie podobala, a co innego jak sie jej pozbywasz, bo jest crapem na 6/10.

Opublikowano
8 minut temu, Lukas_AT napisał:

Co innego jak sprzedajesz gre, ktora ukonczyles i ci sie podobala, a co innego jak sie jej pozbywasz, bo jest crapem na 6/10.

The Orderki latały oj latały :banderas: 

Opublikowano

Powinna być lista wstydu kto to g,owno  kupil na premiere, ja sie czuje brudny mimo kupna po  x latach w promocji, brudny jak szmata która sie nie odbija w lustrze.

Opublikowano

Październik 2019- "dziękujemy konsolowcom za testowanie wersji beta" xDDDDDDD bezwstydne c0rwiszony, do budy pecekundle i czekajcie może rzucą wam gierkę kiedyś :kaz:

Opublikowano
30 minut temu, Lukas_AT napisał:

myślisz że ludzie sprzedają SoT bo kupowali grę w ciemno i się na niej zawiedli? 

Przykro mi ale raczej wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jest na odwrót. Ludzie sprawdzają grę w GamePassie na 29zł, podoba im się a potem kupują pełną wersję. Co napędza sprzedaż gry i sprawia że jest najlepiej sprzedającą się grą w historii Rare, na przekór mieszanym recenzjom 

Opublikowano

Co za bzdury, gra to (pipi),  a rare nie umie robic gier, ja lepiej by  ją zrobił, ludzie kupuja gre bo  w co innego maja grac? ile mozna zabijac hipopotama.

uf

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

Październik 2019- "dziękujemy konsolowcom za testowanie wersji beta" xDDDDDDD bezwstydne c0rwiszony, do budy pecekundle i czekajcie może rzucą wam gierkę kiedyś :kaz:

ja do dzis testuje blacharzom rdr a dalej nie dostali chyba ciagle łatają bugi :/

Opublikowano
45 minut temu, milan napisał:

Co za bzdury, gra to (pipi),  a rare nie umie robic gier, ja lepiej by  ją zrobił, ludzie kupuja gre bo  w co innego maja grac? ile mozna zabijac hipopotama.

uf

Boże, co za brednie xdddd kto Cię wypuścił z zagrody wkp?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.