Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Graficznie kosior, ale gameplay zalatuje tygodniową czerstwą bułą z Biedronki...

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 52,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Los Bioware jest mi całkowicie obojętny, ale gatunek loot shooterów niech zdycha w męczarniach Dokładnie tego życzę również The Division 2. Jeszcze mi najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grę tj Halo I

• No gierka śliczna jest, ale jak się zrobi ciemniej i pada - ten zacinający deszcz i wichura... Do tego kapitalne refleksy na naszym Javelinie, wszelkiego rodzaju rozbłyski, wybuchy... Sama planeta p

• Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu:   No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD

Opublikowano

pieknie to sie prezentuje, dla mnie day1

Opublikowano

Póki co niejasnym jest na co twórcy tej gry postawili. Na grafikę? To na pewno. Na fabułę? Nie wykluczone, wszak to Bioware. Na destynizm (uganianie się za świecidełkami+social)? Pewnie również tak, ale NA PEWNO po tym co widać nie postawili na miodny, skillogenny model strzelania i poruszania się postaci, a szkoda...

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

nastawili sie na kase 

eZNkmDW.gif

Wygrałeś ten temat. 

Dużo tej kasy nie zgarną przy braku pvp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bioware is releasing an Anthem demo on Feb. 1 for EA Early Access subscribers and pre-order customers. The team stressed that it’s “not a tech test,” it’s a slice of their game.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obejrzałem.Kolejny filmik, który pokazuje, wręcz udowadnia już teraz, że naprawdę nie ma na co czekać...

Opublikowano

Czekać można tylko na trumnę dla BioWare

Opublikowano

Na miejscu tych twórców jak i innych grubo bym sie zastanowil czy jest sens wydawać guwniana grę gdy na rynku juz wszystko zostalo wyjasnione :reggie:

Opublikowano

Ta gra ma być pogromcą Destiny i The Division? A dobre sobie :yao:

Opublikowano

ale ziew. nudny świat, gameplay prawie jak z androbiedy a ostatnie wypowiedzi bioware sugerują że na jakieś dobre story/lore nie ma co liczyć bo to nie było ich priorytetem. xd

niech to studio zdechnie razem z ea

Opublikowano

Wcale bym sie nie zdzwil jakby ich do piachu poslali.Dice nastepne pewnie w kolejce.

Opublikowano
W dniu 30.10.2018 o 00:07, Faka napisał:

Ta gra ma być pogromcą Destiny i The Division? A dobre sobie :yao:

I do tego brak pvp w grze:yao:

Ale oni to fachowo spyerdolili. Na wcześniejszych filmikach aż czuć było ciężar tych zbroi i moc uderzeń pocisków, a to tutaj to jakiś żart.

Opublikowano

Bedzie dobra gierka aby polatac mechem przez tydzien i zaspokoic troche glod przed Division 2 :cool:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zamknięta Alpha 8-9 grudnia :lapka: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Właśnie próbuje się zapisać, ale strona EA działa tak tragicznie, że szkoda gadać.

Opublikowano

Zapis do 3 grudnia trwa, więc można przeczekać kryzys. W pierwszej chwili chciałem się zapisać po czym zobaczyłem gameplay i jakoś tak ciekawość zmalała do 0. Szkoda czasu i miejsca na dysku (nawet na chwilę).

Opublikowano

Tam trzeba jakieś newslettery subskrybować itp - pierdzielę tony spamu w zamian za granie w jakąs techniczną padakę przez 2 dni :)

Opublikowano

Ja się zapisałem, zobaczymy czy mnie wybiorą. :kaz:

Opublikowano

No to i ja chciałem, ale wyskoczyło mi , że jestem w kolejce, żeby w ogóle na ich stronę się dostać - przede mną bagatela - 4467 osób :kaz:

Opublikowano

Mi się udało wczoraj zapisać, ale czy wpadnie dostęp to się okaże. Zaznaczyłem, że pasują mi wszystkie cztery terminy więc może się sprawdzi.

Opublikowano

OK, zapisałem się i więcej nie mogę Wam powiedzieć - sorry @estel, ale przy rejestracji akceptuje się NDA, więc nici z konkretów - mogę Ci tylko napisać, że biorę udział w testowaniu gierki (jeśli mnie wybiorą) :)

Opublikowano

No na bank będą przeszukiwać forum psx extreme :yao: