Vexilium 425 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dostałem maila, że mnie wybrali - może dlatego, że nie zapisywałem się na wszystkie sesje Poniżej nowy trailer z Game Awards: Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Też dostałem, zobaczymy jak wypadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dla mnie miejsca nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 W mailu jest info, że liczba graczy online będzie ograniczona i nawet mając kod można nie zagrać także Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nie czuje tej gry a łykałem nawet największe (pipi) od bioware (me andromeda czy dragon age inkwizycja). Chciałbym aby to się wysrało i bioware zamkną a tych zdolniejszych ludzi weźmie np obsidian lub larian. Jak gra się uda to z dragon age też zrobią multiplayer i grę usługę. Oraz pierdyliard rzeczy utrudniających grę aby zapłacić za np szybszy lvl. Pamiętacie jeszcze mass effect 1 czy 2, kotor, jade empire lub dragon age 1 :( EA ty (pipi)any smieciu. Ja im nadal bulfroga nie wybaczyłem a w między czasie ubili kilka innych studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ta gra po pierwszych materiałach wydaje się po prostu tak zwyczajna i nudna pod każdym względem, że ciężko tutaj szukać jakichkolwiek innowacji. Postacie czy te całe pancerze sztampowe do bólu, mapa z tego co widzieliśmy to na razie dżungla, a boss to duży robak... Nie sądzę, żeby dalej było wiele lepiej. Gra podobno nie ma nawet elementów pvp? Jeśli to prawda to śmierdzi mi to grą na raz, czyli robisz content i do widzenia, a chorzy na głowę bawią się w grind. Takich gier przecież było już setki (pomijam kwestie gry jako usługa). Brakuje mi tu póki co jakiegokolwiek punktu zaczepienia, tego czegoś... Choć staram się gierce dawać szansę przy każdym kolejnym materiale to wciąż zero ekscytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Tak, gra jest pozbawiona pvp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 W alphe grało się przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Śmieszy mnie jak developer nazywa grę, która wyjdzie za 2 miesiące alphą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Najlepsze sa komentarze pod filmikiem. Ogram Metro i pewnie kupie Anthem, mam nadzieje ze do tego czasu bedzie juz wiadomo czy gniot bez zawartosci czy ok zapychacz czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 To jest BioWare. To jest EA. Szczerze wątpię to, żeby premiera odbyła się bez tąpnięcia i problemów technicznych. Grę śledzę, ale kupowanie tego na premierę jest wysoce ryzykowne. Trzeba poczekać na opinię i to jak gra się rozwija, ile ma contentu itd. Poza tym w marcu wychodzi The Division 2, które po świetnej jedynce ma znacznie większe szanse na sukces od dnia premiery. A tam też mam mocne obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 29 minut temu, Bansai napisał: Najlepsze sa komentarze pod filmikiem. Ogram Metro i pewnie kupie Anthem, mam nadzieje ze do tego czasu bedzie juz wiadomo czy gniot bez zawartosci czy ok zapychacz czasu. To jest myśl Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Lepszy loot ma inskrypcje, ktore sa losowe. Zeby zdobyc lepsze inskrypcje trzeba wycraftowac/wydroopic item jeszcze raz. Nie ma rerolla samych inskrypcji. Nie wiem jak staty konkretnych przedmiotow, ale jezeli te tez sa dynamiczne to farmienie wymazonej legendarnej spluwy to bedzie droga przez meke. Na gameplayach swiat fajnie wyglada, ale zamiast sci-fi RPGa widze tu po prostu Destiny. Nie jestem fanem tego typu gier. Martwia mnie tez tylko 3 aktywne skille na postaci - troche malo. Cieszy za to podkreslane przez devow rozdzielenie wygladu od sily postaci - mikrotransakcje maja byc tylko do wygladu. Ogolnie srednio. Mam nadzieje, ze do premiery uslyszymy cos o fabule. Edytowane 16 Grudnia 2018 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 12 godzin temu, estel napisał: Mam nadzieje, ze do premiery uslyszymy cos o fabule. Myślę, że nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nope. Może jakiś story trailer wypuszczą i tyle. W promocji nie będą się skupiać na historii. Takie gry mają fabułę opowiedzianą przez lore, które trzeba samemu odkrywać. To nie będzie cinematic experiance w singlu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Nowy material z IGN First Edytowane 4 Stycznia 2019 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) znowu ten stulejarski voip. az sie koperta z waglikiem sama w kieszeni otwiera. i jak zwykle (pipi)e mydlenie oczu grafika, ktorej nie bedzie w finalnej wersji. ciekawe ktory host udzwignie ten sylwester. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 niegłupio to wygląda. Podoba mi się ten gameplay w stylu Iron Mana i rozpi/erdol na ekranie. Ale to EA więc im nie ufam. Trzeba odczekać pare(naście) tygodni od premiery by zobaczyć jak to się rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ta gra wygląda jak z szablonu - :generic sci-f setting". Rozgrywka za to interesująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Tu jest za 158 zł z darmowa wysyłką. Z ShopTo korzystałem kilka lat temu i zawsze było ok. Płatność jest dopiero jak będą wysyłać, a nie z góry. https://www.shopto.net/Gsi/Search?newsearch=anthem Ktoś bierze na premierę i chciałby pograć razem na PS4? Bez ekipy chyba nie ma co podchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ja bym chętnie to sprawdził ale jestem zakopany po uszy w Destiny 2 a 12 marca odpalam Dywizje 2 także Anthem odpada bo pograłbym w to niecały miesiąc. Do tego strasznie mnie rozczarowało brak PvP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 W dniu 15.01.2019 o 19:07, estel napisał: Tu jest za 158 zł z darmowa wysyłką. Na PS4? Co tak mało? Coś podejrzane, jak na EA. Oj nie mogę doczekać się recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 BioWare kiedyś to oznaczało jakość a teraz. Obejrzałem dzisiaj gameplay z gry i to nie ma nic wspólnego z grami bioware. Oglądałem youtuberke znaną z miłości do BioWare i sama w filmiku próbowała bronić tej abominacji przekonując siebie że to gra BioWare. Bioware już nie ma zostało EA. Mogą tą grę kupować fani kupsztali (MOJA OPINIA) w stylu destiny czy diwizji ale ci co cenią historię single player niech nawet nie oglądają się na grę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 To gunwo nawet nie stało obok Destiny i The Division i Ci fani będą nadal w grać w to co grają, a na tego wysrywa oleją ciepłym moczem, bioware już nie ma, tylko same pijawy ea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi