Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, blantman napisał:

Oglądałem youtuberke znaną z miłości do BioWare i sama w filmiku próbowała bronić tej abominacji przekonując siebie że to gra BioWare.

Czyżby gamermd83? :)

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 52,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Los Bioware jest mi całkowicie obojętny, ale gatunek loot shooterów niech zdycha w męczarniach Dokładnie tego życzę również The Division 2. Jeszcze mi najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grę tj Halo I

• No gierka śliczna jest, ale jak się zrobi ciemniej i pada - ten zacinający deszcz i wichura... Do tego kapitalne refleksy na naszym Javelinie, wszelkiego rodzaju rozbłyski, wybuchy... Sama planeta p

• Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu:   No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Czyżby gamermd83? :)

A też ale chodzi o ladyinsanity. Obie zawsze oglądałem w okolicy premiery gry BioWare. Teraz aż przykro na to patrzeć. 

Opublikowano

Gierka ląduje day one w tym magicznym abonamencie ea wiec nie spodziewałbym się po tej grze niczego specjalnego. 

Opublikowano

Demko już można ściągać a odpalić będzie można jutro o 18 naszego czasu. Dostałem kodzik za free od kumpla to sobie też stestuje :bye:

A jak ktoś nie ma kodzika to tutaj za 3.5 ojro można kupić

https://betacodeshop.com/product/anthem-code/

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Osoba która złożyła preordera może zaprosić 3 osoby do demka. Kumpel złożył preordera w Ultimie, stestuje demko (a my razem z nim) i jak mu nie podejdzie to bez problemu będzie mógł go anulować . Także jak ktoś chce może też pójść tą drogą :cebula:

Opublikowano

Oo to jakby ktoś miał wolne miejsce niech da znać :)

Edytka: Nie ważne, mogę pobrać demo z PSS.

E2: Z tego co czytam to chyba i tak trzeba mieć preorder? WTF? Zobaczymy jak się ściągnie.

E3: To jakby ktoś miał zbędny kod to chętnie przyjmę.

Opublikowano

Demko ściągniesz ale go nie odpalisz zanim nie ogarniesz linka od znajomego

Opublikowano

No doczytałem już. Nie wiem co za debil wrzucił to normalnie na PSS.

Opublikowano

Gdzieś w lutym ma chyba być otwarta betka i ten download wtedy zadziała, chyba , że coś źle doczytałem.

Opublikowano

Kupiłem koda do bety, mogę zaprosić trzy osoby. Chce ktoś?

E: kody rozdane 

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano
18 minut temu, Szymek_PL_ napisał:

@gamerTHC jak na PS4 to chętnie wezmę :lapka:

Z tego co zauważyłem do dostęp jest na wszystkie platformy jednocześnie poprzez konto EA. Wysyłam PW

Opublikowano

Dzisiaj demo  dla wszystkich, którzy maja abonament EA Access.

Cytat

Specjalna wersja demonstracyjna będzie dostępna od 25 do 27 stycznia, na kilka tygodni przed premierą gry Anthem 22 lutego 2019 r. Aby skorzystać z tej okazji, zamów grę w przedsprzedaży lub wykup abonament Origin Access bądź EA Access. W ramach wersji demonstracyjnej dostaniesz też specjalny przedmiot do wykorzystania w grze, dzięki któremu wszyscy będą wiedzieć, że byłeś wśród pierwszych w Anthem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

3 kodziki do rozdania PS4

Poniżej znajdziesz swój odsyłasz do zapraszania znajomych:
https://www.ea.com/pl-pl/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=WUhDZDVrUT0jTSMxMDAwMDIwNDgxMDQw

Mogą z niego skorzystać maksymalnie trzy osoby. Każda z nich uzyska w ten sposób dostęp do specjalnej wersji demonstracyjnej*.

Szczegóły:

Liczba osób, które skorzystały z Twojego zaproszenia: 0

Pozostała liczba zaproszeń: 3

Opublikowano
4 godziny temu, nero2082 napisał:

3 kodziki do rozdania PS4

Poniżej znajdziesz swój odsyłasz do zapraszania znajomych:
https://www.ea.com/pl-pl/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=WUhDZDVrUT0jTSMxMDAwMDIwNDgxMDQw

Mogą z niego skorzystać maksymalnie trzy osoby. Każda z nich uzyska w ten sposób dostęp do specjalnej wersji demonstracyjnej*.

Szczegóły:

Liczba osób, które skorzystały z Twojego zaproszenia: 0

Pozostała liczba zaproszeń: 3

Jeżeli aktualne jeszcze można prosić o kod:D?

Opublikowano

Również bym prosił - nagrodzę plusikiem i browarkiem kiedyś