Opublikowano 26 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, gamerTHC napisał: Nie no to wiadome, że za wiele nie zmienią. Chociaz fakt nazywają to oficjalnie demem. A ludzie, którzy to kupią będą oficjalnie frajerami
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Autor To jak ta gra chodzi to jakiś (pipi)a żart, żeby na koksie w Fort Tarsis było latające 20 fpsów przy rozdziałce, która na pewno jest bliżej 1080p niż 4k. Najgorsze jednak, że gra się wiesza przy ładowaniu misji. Próbowałem restartować 4 razy i dalej to samo. 4 RAZY wywaliłem grę z dysku. dam jeszcze szansę EA Access, ale skoro reklamowane demo chodzi jak (pipi), to czuję w moczu shitstorm premierowy.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 5 godzin temu, iluck85 napisał: Skończy jak Destiny 2 Czyli jakoś świetna gra? No nie sądzę
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Czyli jakoś świetna gra? No nie sądzę No mnie już 2 nie porwała.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 33 minuty temu, iluck85 napisał: No mnie już 2 nie porwała. 2ka trzyma fason i jest genialną grą tylko trzeba być na bieżąco. Wszystkie dodatki, płatne passy itp. No i oczywiście poświęcić jej kilkaset godzin wolnego czasu. W jedynke nie grałem ale dwójkę szanuje motzno! Za Baronów, za Splatany Brzeg, za Pająka, za Forsaken'a, za Dreaming City, za combat design, za zwykły feeling! Edytowane 27 stycznia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Spoko Ryo, ja jedynke ograłem. 2 odpuściłem szybko- 30h? Ostatnią odsłonę Forzy Horizon też odpuściłem, bo ile można Anyway, sukcesu w tytułowej grze nie widzę.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Mleko się rozlalo, BioWare/EA muszą się tłumaczyć. To już jest Dzień Świstaka, jedynie każdego dnia zmienia się gra. Wczoraj pograłem trochę w betę i wymiękłem kiedy druga misja z rzędu miała nieskończone ładowanie. Nawet wcześniej wersja Alpha nie miała tego typu problemów. Na szczęście potem odpaliłem The Division i zapomniałem o straconej godzinie życia w Anthem.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 3 dzień tej VIP bibki a oni zdążyli naprawić dopiero friends passa xD Genialnie
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Po co? Wszystko co zrobisz dziś będzie lepsze niż odpalenie tego crapa. Nawet posiadówka na kibelku[emoji4][emoji4][emoji4]
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Godzinę temu, orion50 napisał: Podzieli się ktoś dostępem na PS4? https://www.ea.com/games/anthem/anthem-demos/redeem?token=aEdrYncwQT0jTSMxMDAwMDIxNjMzMTAy
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Chodzi to na koksie jak wstepne szkice. Brzydkie, chrupie i nie widzę tego absolutnie. Nara Bioware.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l To jak gra jest technicznym dnem to grajcie dla fabuły. Świat i story stworzył Drew Karpyshyn znany z Kotora, Mass Effecta trylogii Bane'a itp.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 2 godziny temu, devilbot napisał: To jak gra jest technicznym dnem to grajcie dla fabuły. Świat i story stworzył Drew Karpyshyn znany z Kotora, Mass Effecta trylogii Bane'a itp. Problem w tym że nawet jakby ta fabuła była wybitna (w co wątpię) to i tak aby pchać ją do przodu będzie trzeba robić questy jak w MMO. (pipi)ać tą grę i frajerów co ją kupią
Opublikowano 28 stycznia 20196 l W dniu 27.01.2019 o 00:39, iluck85 napisał: No mnie już 2 nie porwała. Być moze jak grałęś na premierę, teraz to zupełnie inna gra.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Być moze jak grałęś na premierę, teraz to zupełnie inna gra. Kupiona day one. Ale juz nikt w to nie gra u mnie na liście, wiec rajdy odpadają, a dobra ekipa z randomow to rzadkość.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 45 minut temu, iluck85 napisał: Kupiona day one. Ale juz nikt w to nie gra u mnie na liście, wiec rajdy odpadają, a dobra ekipa z randomow to rzadkość. No nic na to nie poradzę, zawsze mogę polecić grupy na fb gdzie zawsze się znajdą ludzie do gry.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Godzinę temu, iluck85 napisał: Kupiona day one. Ale juz nikt w to nie gra u mnie na liście, wiec rajdy odpadają, a dobra ekipa z randomow to rzadkość. Przecież Destiny 2 od premiery Forsakena przeżywa druga młodość. Jeżeli w premierę miałeś 10 ludzi na liście którzy w nią grali to po Forsakenie 8 z nich wróciło do gry. U mnie na liście codziennie 1/4 ludzi ma stale odpalona grę. Fakt, że jestem w klanie i Ci ludzie cały czas w Destiny cisną ale cześć z nich to znajomi od dawna, którzy po prostu stale do gry wracają żeby popykać.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Czyli warto obczaić. Jest jakaś wersja GOTY? Jak przy jedynce była wersja legendarny z wszystkimi dodatkami? edit porzuceni 199 a wydanie premierowe 34zl w folii Edytowane 28 stycznia 20196 l przez iluck85
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 18 minut temu, iluck85 napisał: Czyli warto obczaić. Jest jakaś wersja GOTY? Jak przy jedynce była wersja legendarny z wszystkimi dodatkami? edit porzuceni 199 a wydanie premierowe 34zl w folii No taniej będzie kupić Forsaken na storze cyfrowo i podstawkę w boxie bo w pudle masz kod tylko na forsakena.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Dodam od siebie że gra doczekała się anal passa na kolejne trzy dodatki, wszystko w cenie ok. 144zł o ile dobrze pamiętam. Recenzje podają jednak że to DLC to (obecnie) typowa zapchajdziura, zwłaszcza jeśli nie masz ludzi do raidowania. Resumując: wystarczy D2 Forsaken żeby mieć to co najlepszego gra ma do zaoferowania. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez Paolo de Vesir