Faka 4 046 Opublikowano 23 lutego 2019 Opublikowano 23 lutego 2019 Ta chvjoza chodzi nawet poniżej 30 na x... XD To nie chcę myśleć jak na pro działa. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 lutego 2019 Opublikowano 23 lutego 2019 A przypadkiem twórcy nie opowiadali bajek że gra na Xbox X nie działa w 60 fps tylko dlatego że nie chcą dzielić graczy na Xboxie Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 lutego 2019 Opublikowano 23 lutego 2019 Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu: Cytat The world of Anthem is a dangerous place. Chaotic. Unpredictable. A world left unfinished and abadoned by the gods. No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD 1 3 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 lutego 2019 Opublikowano 23 lutego 2019 32 minuty temu, Hendrix napisał: Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu: No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD Bogowie zorientowali ze nie umia nawet w schody to rzucili to w pizdu i powiedzieli "ok, release". Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 23 lutego 2019 Opublikowano 23 lutego 2019 (edytowane) @gamerTHC To nadal koło 170zł - fhooy za drogo, ale idzie w dobrym kierunku Jak bedą dorzucać do nakładek na gałki analogowe to się zastanowię (choć za ch... nie widzę potrzeby ich używania) Edytowane 23 lutego 2019 przez Wredny 1 Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Ta gra prezentuje sie naprawde imponujaco. W moim odczuciu to jej najwieksza wada. Pieknie wystrojony oltarz na ktorym poswiecono lata pracy i pasji wielu ludzi dla niespelnionej obietnicy kontynuowania fenomenu efektu masy. Electronic Arts nie ma litosci. Wciaga, przezuwa i wypluwa wszystko na czym da sie zarobic. Papa dead space, burnout, mass effect....i wszystko to co moglo powstac. No nic. ej, slyszalem ze capcom robi ostatnio fajne i kompletne gry Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Uruchomiłem grę po aktualizacji bo mam jeszcze 3h triala i crash podczas ładowania. Na Allegro już ustawiłem obserwowanie używek bo cena zaraz ładnie poleci. E: Drugi crash podczas grania fortyfikacji. To dobry produkt jest. Trzeci podczas logowania. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 W sumie to powinni zwracać ludziom kasę za "false advertising" - z tym całym "seemless open world with no loading screens" to coś im chyba nie pykło Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 12:46, Plugawy napisał: easy weź już zamknij morde, bo Twoje bronienie (pipi)gierek staje się już po prostu nudne. GRaa nie wygląda źle, ale w porównaniu z tym co pokazali w 2017 to jest przepaść. Tak by ta gra mogła wyglądać na ps5, a taki daungorad to jest jawne oszustwo. Ale sam ZM, bo nigdzie tej gry nie bronie – sam pogrywałem wyłącznie dla wrażeń wizualnych i jaki film z 'Dawngoradu' byś nie wrzucił, to fakty są takie, ze chłopy zrobiły najlepiej wyglądający third-person shooter obecnie na rynku, szkoda tylko, że wszystko inne zawiodło xD Przez te 10h (może więce) ani razu nie widziałem fioletowego lootu, a co dopiero mówić o złotym. Nie ma tutaj żadnej chęci grindowania, bo wszystkie elementy pancerze, bronie wydają się takie same (no może poza specjałami i granatami), podobnie zresztą jak z misjami – wszystko na 1 kopyto. Ostatnie 2 fortyfikacje odblokowujemy dopiero po skończeniu fabuły i jest nią miedzy innymi ostatnia misja z tym samym bossem, których w grze także jak na lekarstwo.Trzeciej nawet nie chciało mi się sprawdzać. Fabuła? No coś ze starego Bioware zostało – co 2 postać wydaje się homoseksualistą, ale to aż tak bardzo nie przeszkadza, bo wszystkie dialogi, i filmy najlepiej skipnąć... Nie polecam nikomu, tym bardziej za pełną cenę – w ramach abonamentu, jak ktoś chce sprawdzić, pooglądać ładny świata można spróbować, w każdym innym wypadku omijać szerokim łukiem... Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Yapyerdole. Czemu oni nie mogą po prostu zrobić dobrego, średnio długiego singla z multi na kilka osób z tymi zbrojami? Grałbym jak głupi, a tak siedzę i śmieję się z ludzi kupujących to na premierę i z nieudolnością próbujących bronić tytułu Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Słyszałeś @KOMARZYSKO - śmieją się z Ciebie Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Sam się z siebie śmieje, im dłużej gram tym bardziej mnie Anthem w(pipi)ia. Dobrze że za chwilę wychodzi Dywizjone drugie Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Syf anthem to nawet nie stało koło tego Division 2 XD Jak można tę wujowiznę wystawiać obok lepiej zrobionego, na dodatek klimatycznie i co by nie mówić fabularnie lepiej zrobionego Division 2 od tej spiedoliny srakoyebcy bajołare anthem? Już nie będę dobijał technicznie, bo to cios poniżej pasa, loading, loading, loading, loading anthem synu. 2 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) Po chooy żeś to kupował Komar? Nie masz co z pieniędzmi robić? Przecież wiadomo było, że The Division 2 za chwilę wychodzi, a Anthem jest/będzie dokumentnie spyerdolone... Nawet jeśli miałeś głód tego typu gier, to trzeba się było powstrzymać, żeby nie wysyłać złych sygnałów tej zyebanej branży... Przecież głupia Beta TD2 oferuje więcej zabawy i różnorodności, niż całe to Anthem - plus wszystko robisz bez ekranów ładowania - bieganie po mieście, wchodzenie do budynków/tuneli, zaglądanie do ekwipunku, podsumowanie misji... Jak ktoś stawia zayebiste The Division w jednym szeregu z takim szrotem, to ma coś nie tak z baniakiem. Edytowane 24 lutego 2019 przez Wredny 4 Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 25 minut temu, Wredny napisał: Po chooy żeś to kupował Komar? Nie masz co z pieniędzmi robić? Przecież wiadomo było, że The Division 2 za chwilę wychodzi, a Anthem jest/będzie dokumentnie spyerdolone... Nawet jeśli miałeś głód tego typu gier, to trzeba się było powstrzymać, żeby nie wysyłać złych sygnałów tej zyebanej branży... Przecież głupia Beta TD2 oferuje więcej zabawy i różnorodności, niż całe to Anthem - plus wszystko robisz bez ekranów ładowania - bieganie po mieście, wchodzenie do budynków/tuneli, zaglądanie do ekwipunku, podsumowanie misji... Jak ktoś stawia zayebiste The Division w jednym szeregu z takim szrotem, to ma coś nie tak z baniakiem. Wystarczy poczytać posty @Bansai żeby stwierdzić iż Dywizja będzie duuużo lepsza grą od Anthem i udanym sequelem jedyneczki. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Ja nie muszę czytać postów, bo grałem w betę, a do tego wiem, że za grę odpowiada studio Massive, które własnoręcznie naprawiało to, co w pierwszej Dywizji zostało spyerdolone przez innego developera. Najbardziej żałosne w Anthem jest to, że maja punkt odniesienia w postaci innych gier tego typu, a tu nie dość, że powielają te same błędy, co pionierzy, to jeszcze dorzucają masę swoich. Chooy mnie obchodzi, że gra była restartowana, dla mnie jej developing to 6 lat, przez które pracowali tylko nad grafiką. Model strzelania jest nijaki, trochę przypomina ten od Volition z Red Faction i Saints Row (w sumie te oczoyebne rozbłyski przywodzą na myśl RF Armageddon), gra to LOOTER-SHOOTER i obydwa te aspekty są do doopy, plus niby wielki świat, a pocięty na kawałki i za kurtyną nieskończonych loadingów - ja nie wiem, jak można coś takiego z pełną premedytacją wypuścić i jeszcze rządać za to pieniędzy Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 W weekend otwarcia w UK gra sprzedała się ponad dwukrotnie gorzej od Andromedy (pudełka). Nie wróży to zbyt dobrze Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) 49 minut temu, Wredny napisał: Po chooy żeś to kupował Komar? Nie masz co z pieniędzmi robić? Przecież Komar wszystko ogrywa na premiere. Crapy nie crapy do tego nawet nie wiem czy do tej pory wyciągnął Xkoksa z pudła czy dalej zbiera kurz. Takie z niego BOGACZYSKO! Edytowane 24 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Kurna siedzę na długotrwałym l4 to se grom. Ile to można chlać wódę Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 2 godziny temu, Wredny napisał: że za grę odpowiada studio Massive, które własnoręcznie naprawiało to, co w pierwszej Dywizji zostało spyerdolone przez innego developera Co to znaczy? Z tego co wiem to Massive jest odpowiedzialne za stworzenie całości pierwszej części z pomocą innych wewnętrznych studiów Ubi. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 24 lutego 2019 Opublikowano 24 lutego 2019 Massive widnieje jako główny developer, ale to dlatego, że z tego co słyszałem to oni ten tytuł połatali i wypełnili contentem. Oryginalnie chyba Reflections było odpowiedzialne za design mapy, postaci i komponenty online i jeszcze jakieś dwa inne studia się tam wmieszały.@Hendrix Ty coś więcej na pewno wiesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi