Hendrix 2 731 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 To jeszcze dodam, że najlepszym sposobem na endgame gear jest latanie po mapie i otwieranie skrzynek, a nie jakieś tam strzelanie i wykonywanie misji xDDDhttps://www.pcgamer.com/anthem-players-have-already-found-a-way-to-skip-its-endgame-grind-and-get-the-best-loot/?utm_content=bufferf1a98&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 (edytowane) Ta gra ewidentnie jest nieskończona - mało w niej wszystkiego, jak już opatrzy się warstwa wizualna (chyba tylko dla niej jeszcze latam), to człowiek zdaje sobie sprawę, ze nic więcej w tej grze nie ma. Nawet gearu nie ma za specjalnie - 4 rodzaje pancerza? 5 kolorwań, broni tak samo mało, wszystkie takie same - no nie pykło - jedynie silnik i strona audiowizualna na najwyższym poziomie, szkoda tylko, że po 100 loadingach. xD Edytowane 19 lutego 2019 przez easye Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Przecież to było wiadome od samego początku - skoro takie BFV potrafili wykastrować na dzień dobry z 3/4 zawartości, żeby później łaskawie upychać to w update'ach, to oczywistym było, że w przypadku "gry-usługi" popłyną jeszcze mocniej. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 6 godzin temu, Hendrix napisał: To jeszcze dodam, że najlepszym sposobem na endgame gear jest latanie po mapie i otwieranie skrzynek, a nie jakieś tam strzelanie i wykonywanie misji xDDDhttps://www.pcgamer.com/anthem-players-have-already-found-a-way-to-skip-its-endgame-grind-and-get-the-best-loot/?utm_content=bufferf1a98&utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=buffer-pcgamertw juz to znerfili, teraz znowu trzeba klepac misje na trudniejszych poziomach xd swoja droga trial mi sie skonczyl chyba pod sam koniec gry, dokonczy sie prawilnie na jutubku, bo jednak troszke szkoda pieniedzy na to marnowac Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 Zapowiada się na kolejną "niedokończoną" grę z typowymi chorobami wieku dziecięcego. Teraz trzeba liczyć że Bioware weźmie przykład z Rare, nie schowa głowy w piasek,wystarczająco szybko oraz dobrze rozbuduje ten "fundament" i jakoś wyprowadzi gierkę na prostą. Eh co za czasów dożyliśmy... Wiadomo jak częste mają być aktualizacje i czy będą darmowe? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 19 lutego 2019 Opublikowano 19 lutego 2019 ...gra niedokończona ale cena już full ogarnięta. Anyway, oceny nie za wysokie, gdyby dali za darmoszkę pewnie zarobiliby ze 100x więcej...za skórki... Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Nawet nie taki duzy - tym otwartym światem jak dla mnie mocno sie zbliżyli do prezentacji z E3, dodatkowo trzeba wziąć pod uwagę ze podczas latania masz zmienne warunki pogodowe, pory dnia, przez co gra o różnych porach wyglada inaczej - zachmurzenia, mgły, burze, nawałnice, deszcz przy wschodzie słońca, a do tego nie trzeba miec najnowszych RTXow by gra chodzila w 60 fpsach co i tak jest niezłym wyczynem. Fort Taris w ogole mogli skasowac - kompletnie nie rozumiem, do czego jest ta odprawa pilotów, na ktorej nie mozna zabraz zadnej misji. Smiesznie to wygląda jak niechący tam wylądujemy i nie ma kompletnie nikogo! Szkoda trochę, mogła być naprawdę spoko gra... 2 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 No - i wciąż twierdze, że aktualnie top graficznych gier. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Metro to to nie jest, ale gra wyglada slicznie. Szkoda tylko ze wszystko dzieje sie non stop w tej obesranej dzungli. Tak wizualnie monotonnej miejscowki chyba nie bylo w grach od czasu Big Shella z mgs2 xd Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 easy weź już zamknij morde, bo Twoje bronienie (pipi)gierek staje się już po prostu nudne. GRaa nie wygląda źle, ale w porównaniu z tym co pokazali w 2017 to jest przepaść. Tak by ta gra mogła wyglądać na ps5, a taki daungorad to jest jawne oszustwo. 2 Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Teraz, Plugawy napisał: easy weź już zamknij morde, bo Twoje bronienie (pipi)gierek staje się już po prostu nudne. GRaa nie wygląda źle, ale w porównaniu z tym co pokazali w 2017 to jest przepaść. Tak by ta gra mogła wyglądać na ps5, a taki daungorad to jest jawne oszustwo. już zamknął dostał dzisiaj bana za prowokacje Będzie miał kilka dni żeby trochę ochłonąć 1 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 W sensie, że napisał swoją opinię o Crackdownie w temacie o grze? Cytuj
ASX 14 626 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Teraz, Rozi napisał: W sensie, że napisał swoją opinię o Crackdownie w temacie o grze? nie wiem, musisz zapytać się moderacji Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Nie można pisać o słabej grze, że jest słaba? Czy nie można o niej pisać źle, bo jest na Xboksa? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 1 minutę temu, Rozi napisał: Nie można pisać o słabej grze, że jest słaba? Czy nie można o niej pisać źle, bo jest na Xboksa? Ale po co robisz bagno w temacie Anthema? Przecież opinia iziego jest nadal w temacie C3, chodzi o to co było pózniej. Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Ufff a juz zastanawialem sie czy nie warto by się zaopatrzyć w Anthem. Jeden z funfli w pracy nakrecił się graniem w te kurze nóżki i truje mi dupę abym z nim grał. Czytając jednak Wasze komenty mam poważne wątpliwości.. czy ta gra oferuje więcej niż tylko latanie i strzelanie, jest jakaś eksploracja, zwiedzanie lokacji, szukanie sekretów, jakiekolwiek lore? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 SkillUp ładnie zjechał te popłuczyny po dawnym Bioware Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 Akurat z jego opinia się liczę, bo wśród YouTuberow to looter-shooterowy ekspert. Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Ufff a juz zastanawialem sie czy nie warto by się zaopatrzyć w Anthem. Jeden z funfli w pracy nakrecił się graniem w te kurze nóżki i truje mi dupę abym z nim grał. Czytając jednak Wasze komenty mam poważne wątpliwości.. czy ta gra oferuje więcej niż tylko latanie i strzelanie, jest jakaś eksploracja, zwiedzanie lokacji, szukanie sekretów, jakiekolwiek lore? A czy to ma znaczenie? Kupiłeś F76 na premierę i nawet splatynowałeś - udając, że pytasz innych o zdanie próbujesz szukać usprawiedliwienia dla swojego masochistycznego fetyszu? Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 (edytowane) Haha wydało się, przyłapałeś mnie, szukam kolejnego crapa na wyplatynowanie Edytowane 20 lutego 2019 przez SebaSan1981 Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 No przeglądając Twój profil to widzę, że niezbyt dbasz na nim o jakość odpalanych i calakowanych tytułów (Midnighty, Majonezy, Slajdy), więc nie wiem, po co się tak tajniaczysz z Anthem? Jedyny problem może być w tym, że gra jest duża, zajmie sporo czasu, z czego większość to bedzie nudny grind przeplatany nieskończonymi loadingami Kurde, ale tak serio to niezła lipa, bo myślałem, żeby kiedyś, tak za max 50zł, pograć w ten tytuł, a tu wychodzi na to, że gra jest tak fundamentalnie spyerdolona jeśli chodzi o konstrukcję (ten łatany świat z loadingami co chwilę), że raczej nigdy tego nie naprostują... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi