SebaSan1981 3 580 Opublikowano 20 lutego 2019 Opublikowano 20 lutego 2019 24 minuty temu, Wredny napisał: No przeglądając Twój profil to widzę, że niezbyt dbasz na nim o jakość odpalanych i calakowanych tytułów (Midnighty, Majonezy, Slajdy), więc nie wiem, po co się tak tajniaczysz z Anthem? O lol, ja tych majonezow slajdów czy innych zapachajdziur nawet nie wliczam do trofików. Ot miałem okazję zagrać to zagrałem. A co do Anthem to chyba poczekam aż bedzie po 9.99£ w jakimś second handzie Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 16:00, Cedric napisał: SkillUp ładnie zjechał te popłuczyny po dawnym Bioware Łooo panie - obejrzałem to przed chwilą i każdy, kto choć przez chwilę zastanawiał się nad kupnem tego tytuły również powinien to obejrzeć. SkillUp ładnie wypunktował w szczegółach, co tu jest spyerdolone i aż się wierzyć nie chce, że będzie ktoś, kto to łyknie w dniu premiery - to jest na serio kaliber F76, albo i nawet gorzej. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 46 minut temu, Wredny napisał: Łooo panie - obejrzałem to przed chwilą i każdy, kto choć przez chwilę zastanawiał się nad kupnem tego tytuły również powinien to obejrzeć. SkillUp ładnie wypunktował w szczegółach, co tu jest spyerdolone i aż się wierzyć nie chce, że będzie ktoś, kto to łyknie w dniu premiery - to jest na serio kaliber F76, albo i nawet gorzej. W Fallouta dalo sie na chilloucie pograc ze szklaneczka alko wieczorkami, pobiegac po roznych miejscowkach, postrzelac, pogadac z obcymi. Nawet mimo bugow milo sie latalo. Anthem mam dosc po 10 godzinach z trialem, loadings the videogame + non stop te same miejscowki skutecznie zabijaja jakakolwiek chec do grania w te gre, nawet mimo tego ze sam core gameplay jest swietny - i widze ze wiekszosc recenzji to podkresla, w tym ta od skill upa. Anthem to bedzie idealny argument na typow ktorzy mowia ze jedyne co gra potrzebuje to dobry gameplay, ten tytul to piekna antyteza tego stwierdzenia. 1 Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Czy oni podczas E3 nie reklamowali tego słowami "Seamless world with no loading screens"??? Co poszło nie tak? Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 21 lutego 2019 Opublikowano 21 lutego 2019 Ja jeszcze tylko nieśmiało zauważę, że to pierwsza od baaaaaardzo dawna produkcja Bioware bez: Także regres całkowity. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 10 godzin temu, Wredny napisał: Czy oni podczas E3 nie reklamowali tego słowami "Seamless world with no loading screens"??? Co poszło nie tak? 4:30 polecam... loading screeen trwał dłużej niż sam gameplay xD Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) W dniu 20.02.2019 o 22:03, Wredny napisał: No przeglądając Twój profil to widzę, że niezbyt dbasz na nim o jakość odpalanych i calakowanych tytułów (Midnighty, Majonezy, Slajdy), więc nie wiem, po co się tak tajniaczysz z Anthem? Jedyny problem może być w tym, że gra jest duża, zajmie sporo czasu, z czego większość to bedzie nudny grind przeplatany nieskończonymi loadingami Kurde, ale tak serio to niezła lipa, bo myślałem, żeby kiedyś, tak za max 50zł, pograć w ten tytuł, a tu wychodzi na to, że gra jest tak fundamentalnie spyerdolona jeśli chodzi o konstrukcję (ten łatany świat z loadingami co chwilę), że raczej nigdy tego nie naprostują... powiedział koleś co watch dogs splatynował na ps3 i ps4 W Anthem nie ma w ogóle ruchania To przecież znak rozpoznawczy gier bioware. Edytowane 22 lutego 2019 przez blantman Cytuj
SebaSan1981 3 580 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Widać Wredny jest mocno wrażliwy na trofiki ze ścierwowych gierek typu Slyde, Majonez i takowych nie uznaje. Rasizm trofikowy? Cebula to cebula, akurat mam miks ścierwowych z bardziej wymagającymi. Czyli średnia mi wychodzi RANDOM A co do Anthem to może gdyby była większa różnorodność gearu, zbrojek oraz klas postaci to było by o wiele lepiej. Lokalizacja gry aż prosi o dodanie ciut więcej contentu. Co do bzykania w Anthem to coż... w Assassynie Odyssey niby jest ale tak naprawdę też go nie ma. To już nawet w Dragon's Dogma były lepsze scenki. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Co to za fetysz z seksem w grach ? Idźcie do swojej baby a nie w grach zboczeńcy szukacie czegoś Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 63 na meta. Jesteśmy świadkami końca Bioware? Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Praktycznie te loadingi zabiły tę grę, w sumie większość do pieca. Zaraz The Division 2 to każdy już zapomni o tej gunwogierce. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Godzinę temu, Banan91PL napisał: Co to za fetysz z seksem w grach ? Idźcie do swojej baby a nie w grach zboczeńcy szukacie czegoś Jakie baby? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 EA same szroty wydaje ostatnio pewnie ładnie tam zasmuceni są gdyby nie apex to nie wiem Cytuj
Figuś 21 169 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Godzinę temu, rodi84 napisał: 63 na meta. Jesteśmy świadkami końca Bioware? Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Ea zobaczyło że te wszystkie strzelanko-lootery lajf serwis od czasu borderlands i Destiny to sporo hajsu to kazało Bioware coś takiego zrobić. A że Bioware nie umie w takie gry... ...to albo Bioware pójdzie do piachu ....albo EA każe im teraz zrobić BattleRoyale XD i spóźnią się na kolejną modę Nie no Apex naprawdę ratuje dupsko EA w tym roku. Szkoda Bioware, a mogli robić tego dragon age czy mass effect porządnego... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 Co BioWare robiło te 6 czy 7 lat? Ja rozumiem, że wykreowanie nowego IP zabiera trochę czasu, ale oni nie robili nowego silnika od zera. Dostali go, wiec mogli zaoszczędzić czas. Myśle, że po czasie będzie można kupić, bo w demo dobrze mi się grało ale największa moja obawa był brak contentu. Który się w pełni potwierdził. W grze przechodzisz fabule i nie masz co robić. Do tego wszystko się dzieje na jednej niedużej mapie. To tak jakby Destiny które na premierę tez nie miało dużo zawartości miało tylko np. Venus i to wszystko. No rekordowo mało jak ba looter shooter. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 11 minut temu, Voytec napisał: Co BioWare robiło te 6 czy 7 lat? Gierka zaliczyła restart po drodze. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) Co najmniej jeden restart :v Bioware przeliczyło swoje siły na zamiary, jak widać, doświadczenie wyniesione z produkcji trybów multi Mass Effecta, to za mało na porywanie się na always-online loot shooter. Nawet Bungie, które zjadło zęby na grach multi, miało mnóstwo problemów :v Osobom, które tak szybko wieszczą zamknięcie studia, pragnę przypomnieć, że co dopiero dostali od EA nowo wybudowany budynek w Montrealu (a samo EA mnóstwo ulg podatkowych) - są względnie bezpieczni, chociaż osoby odpowiedzialne za Anthem pewnie w przyszłości pożegnają się ze studiem. Jak pisałem wcześniej, post-mortem do tej gry to pewnie super ciekawy temat, oby ktoś kiedyś zrobił o tym dłuższy materiał, będzie czytane. Kierownictwo wew. Bioware podjęło same złe decyzje i teraz skutki widać. Przyszłość studia będzie ciekawa, nie zdziwię się jeśli jedną z dróg, będzie chęć powrotu do wcześniejszych IP. Edytowane 22 lutego 2019 przez Hendrix 1 Cytuj
Wredny 9 491 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 7 godzin temu, blantman napisał: powiedział koleś co watch dogs splatynował na ps3 i ps4 A to zła gra niby jest? 80 na metacritic mówi co innego. Dla mnie jeden z fajniejszych tytułów przełomu genracji, bardzo fajne nowe IP i współcześnie osadzony sandbox, który klimatem i fabularnie bardziej mi podpasował niż GTAV, które może i technicznie było bardziej zaawansowane, ale w ogólnym rozrachunku zupełnie nijakie. Stąd moje dwa calaczki, bo gierkę zwyczajnie bardzo lubię (zupełnie przeciwnie do jej drugiej części). 2 godziny temu, Voytec napisał: Myśle, że po czasie będzie można kupić, bo w demo dobrze mi się grało ale największa moja obawa był brak contentu. A to techniczne spyerdolenie na poziomie fundamentalnym Cię nie przeraża? Przecież ta gra jest tak ch#jowo poskładana, że żaden patch tego nigdy nie naprawi. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 25 minut temu, Wredny napisał: A to techniczne spyerdolenie na poziomie fundamentalnym Cię nie przeraża? Przecież ta gra jest tak ch#jowo poskładana, że żaden patch tego nigdy nie naprawi. Przeraża, ale jeżeli za jakieś pół roku loadingi bedą choć o polowe skrócone to jakoś się powinno dać grać. Dla mnie tu najważniejszy jest content, którego nie ma. Ale muszę w końcu przysiąść do całej recenzji Skill Upa żeby dokładnie wiedzieć na czym na razie stoimy. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 4 godziny temu, rodi84 napisał: 63 na meta. Jesteśmy świadkami końca Bioware? Los Bioware jest mi całkowicie obojętny, ale gatunek loot shooterów niech zdycha w męczarniach Dokładnie tego życzę również The Division 2. Jeszcze mi najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grę tj Halo Infinite zeszmacą w ten sam sposób 2 1 9 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 22 lutego 2019 Opublikowano 22 lutego 2019 (edytowane) Jednak są w tej grze dobre rzeczy Edytowane 22 lutego 2019 przez hav7n 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi