Faka 3 987 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 Ta chvjoza chodzi nawet poniżej 30 na x... XD To nie chcę myśleć jak na pro działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 A przypadkiem twórcy nie opowiadali bajek że gra na Xbox X nie działa w 60 fps tylko dlatego że nie chcą dzielić graczy na Xboxie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu: Cytat The world of Anthem is a dangerous place. Chaotic. Unpredictable. A world left unfinished and abadoned by the gods. No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sydney 38 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 10 GB patch wszedł (Prosie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 32 minuty temu, Hendrix napisał: Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu: No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD Bogowie zorientowali ze nie umia nawet w schody to rzucili to w pizdu i powiedzieli "ok, release". Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 23 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2019 (edytowane) @gamerTHC To nadal koło 170zł - fhooy za drogo, ale idzie w dobrym kierunku Jak bedą dorzucać do nakładek na gałki analogowe to się zastanowię (choć za ch... nie widzę potrzeby ich używania) Edytowane 23 lutego 2019 przez Wredny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Ta gra prezentuje sie naprawde imponujaco. W moim odczuciu to jej najwieksza wada. Pieknie wystrojony oltarz na ktorym poswiecono lata pracy i pasji wielu ludzi dla niespelnionej obietnicy kontynuowania fenomenu efektu masy. Electronic Arts nie ma litosci. Wciaga, przezuwa i wypluwa wszystko na czym da sie zarobic. Papa dead space, burnout, mass effect....i wszystko to co moglo powstac. No nic. ej, slyszalem ze capcom robi ostatnio fajne i kompletne gry Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Uruchomiłem grę po aktualizacji bo mam jeszcze 3h triala i crash podczas ładowania. Na Allegro już ustawiłem obserwowanie używek bo cena zaraz ładnie poleci. E: Drugi crash podczas grania fortyfikacji. To dobry produkt jest. Trzeci podczas logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 W sumie to powinni zwracać ludziom kasę za "false advertising" - z tym całym "seemless open world with no loading screens" to coś im chyba nie pykło Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 W dniu 20.02.2019 o 12:46, Plugawy napisał: easy weź już zamknij morde, bo Twoje bronienie (pipi)gierek staje się już po prostu nudne. GRaa nie wygląda źle, ale w porównaniu z tym co pokazali w 2017 to jest przepaść. Tak by ta gra mogła wyglądać na ps5, a taki daungorad to jest jawne oszustwo. Ale sam ZM, bo nigdzie tej gry nie bronie – sam pogrywałem wyłącznie dla wrażeń wizualnych i jaki film z 'Dawngoradu' byś nie wrzucił, to fakty są takie, ze chłopy zrobiły najlepiej wyglądający third-person shooter obecnie na rynku, szkoda tylko, że wszystko inne zawiodło xD Przez te 10h (może więce) ani razu nie widziałem fioletowego lootu, a co dopiero mówić o złotym. Nie ma tutaj żadnej chęci grindowania, bo wszystkie elementy pancerze, bronie wydają się takie same (no może poza specjałami i granatami), podobnie zresztą jak z misjami – wszystko na 1 kopyto. Ostatnie 2 fortyfikacje odblokowujemy dopiero po skończeniu fabuły i jest nią miedzy innymi ostatnia misja z tym samym bossem, których w grze także jak na lekarstwo.Trzeciej nawet nie chciało mi się sprawdzać. Fabuła? No coś ze starego Bioware zostało – co 2 postać wydaje się homoseksualistą, ale to aż tak bardzo nie przeszkadza, bo wszystkie dialogi, i filmy najlepiej skipnąć... Nie polecam nikomu, tym bardziej za pełną cenę – w ramach abonamentu, jak ktoś chce sprawdzić, pooglądać ładny świata można spróbować, w każdym innym wypadku omijać szerokim łukiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Yapyerdole. Czemu oni nie mogą po prostu zrobić dobrego, średnio długiego singla z multi na kilka osób z tymi zbrojami? Grałbym jak głupi, a tak siedzę i śmieję się z ludzi kupujących to na premierę i z nieudolnością próbujących bronić tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Słyszałeś @KOMARZYSKO - śmieją się z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Sam się z siebie śmieje, im dłużej gram tym bardziej mnie Anthem w(pipi)ia. Dobrze że za chwilę wychodzi Dywizjone drugie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Syf anthem to nawet nie stało koło tego Division 2 XD Jak można tę wujowiznę wystawiać obok lepiej zrobionego, na dodatek klimatycznie i co by nie mówić fabularnie lepiej zrobionego Division 2 od tej spiedoliny srakoyebcy bajołare anthem? Już nie będę dobijał technicznie, bo to cios poniżej pasa, loading, loading, loading, loading anthem synu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) Po chooy żeś to kupował Komar? Nie masz co z pieniędzmi robić? Przecież wiadomo było, że The Division 2 za chwilę wychodzi, a Anthem jest/będzie dokumentnie spyerdolone... Nawet jeśli miałeś głód tego typu gier, to trzeba się było powstrzymać, żeby nie wysyłać złych sygnałów tej zyebanej branży... Przecież głupia Beta TD2 oferuje więcej zabawy i różnorodności, niż całe to Anthem - plus wszystko robisz bez ekranów ładowania - bieganie po mieście, wchodzenie do budynków/tuneli, zaglądanie do ekwipunku, podsumowanie misji... Jak ktoś stawia zayebiste The Division w jednym szeregu z takim szrotem, to ma coś nie tak z baniakiem. Edytowane 24 lutego 2019 przez Wredny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 "zayebiste the division" Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 25 minut temu, Wredny napisał: Po chooy żeś to kupował Komar? Nie masz co z pieniędzmi robić? Przecież wiadomo było, że The Division 2 za chwilę wychodzi, a Anthem jest/będzie dokumentnie spyerdolone... Nawet jeśli miałeś głód tego typu gier, to trzeba się było powstrzymać, żeby nie wysyłać złych sygnałów tej zyebanej branży... Przecież głupia Beta TD2 oferuje więcej zabawy i różnorodności, niż całe to Anthem - plus wszystko robisz bez ekranów ładowania - bieganie po mieście, wchodzenie do budynków/tuneli, zaglądanie do ekwipunku, podsumowanie misji... Jak ktoś stawia zayebiste The Division w jednym szeregu z takim szrotem, to ma coś nie tak z baniakiem. Wystarczy poczytać posty @Bansai żeby stwierdzić iż Dywizja będzie duuużo lepsza grą od Anthem i udanym sequelem jedyneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Ja nie muszę czytać postów, bo grałem w betę, a do tego wiem, że za grę odpowiada studio Massive, które własnoręcznie naprawiało to, co w pierwszej Dywizji zostało spyerdolone przez innego developera. Najbardziej żałosne w Anthem jest to, że maja punkt odniesienia w postaci innych gier tego typu, a tu nie dość, że powielają te same błędy, co pionierzy, to jeszcze dorzucają masę swoich. Chooy mnie obchodzi, że gra była restartowana, dla mnie jej developing to 6 lat, przez które pracowali tylko nad grafiką. Model strzelania jest nijaki, trochę przypomina ten od Volition z Red Faction i Saints Row (w sumie te oczoyebne rozbłyski przywodzą na myśl RF Armageddon), gra to LOOTER-SHOOTER i obydwa te aspekty są do doopy, plus niby wielki świat, a pocięty na kawałki i za kurtyną nieskończonych loadingów - ja nie wiem, jak można coś takiego z pełną premedytacją wypuścić i jeszcze rządać za to pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 W weekend otwarcia w UK gra sprzedała się ponad dwukrotnie gorzej od Andromedy (pudełka). Nie wróży to zbyt dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 (edytowane) 49 minut temu, Wredny napisał: Po chooy żeś to kupował Komar? Nie masz co z pieniędzmi robić? Przecież Komar wszystko ogrywa na premiere. Crapy nie crapy do tego nawet nie wiem czy do tej pory wyciągnął Xkoksa z pudła czy dalej zbiera kurz. Takie z niego BOGACZYSKO! Edytowane 24 lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Kurna siedzę na długotrwałym l4 to se grom. Ile to można chlać wódę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 2 godziny temu, Wredny napisał: że za grę odpowiada studio Massive, które własnoręcznie naprawiało to, co w pierwszej Dywizji zostało spyerdolone przez innego developera Co to znaczy? Z tego co wiem to Massive jest odpowiedzialne za stworzenie całości pierwszej części z pomocą innych wewnętrznych studiów Ubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 24 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2019 Massive widnieje jako główny developer, ale to dlatego, że z tego co słyszałem to oni ten tytuł połatali i wypełnili contentem. Oryginalnie chyba Reflections było odpowiedzialne za design mapy, postaci i komponenty online i jeszcze jakieś dwa inne studia się tam wmieszały.@Hendrix Ty coś więcej na pewno wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi