Square 8 553 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 Sprawdziłem cztery różne OSTy (Matterfall, Resogun, Alienation i Detroit), w każdym jest opcja zgrania na USB. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 https://blog.bioware.com/2020/05/15/may-anthem-update/ Cytat The Anthem incubation team has kicked off and we are starting to validate our design hypotheses. No w takim tempie ta gra będzie gotowa na launch ps6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Poproszę o szczerą odpowiedź bez wylewania szamba na jakość gry. Czy da się grać w Anthem solo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 (edytowane) Da się, spokojnie, tylko po jakimś czasie będzie to nudne jak same fedexy robisz. Edytowane 22 lipca 2020 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 @LukeSpidey na luzaku. Zresztą podczas misji i tak rzadko będziesz solo, bo często znajdzie Ci jakiegos randoma ze świata. No i akurat Ty masz podobną cierpliwość co ja do takich gierek, więc na spokojnie dasz radę, a nawet może Ci się spodobać. Pomyj na jakość gry też nie ma co wylewać, bo teraz jest niebo a ziemia w porównaniu z launchem. Poprawione i częściowo wyeliminowane loadingi, dużo więcej aktywności, lepszy loot - jest co robić, aktualnie to bardzo fajny i relaksujący looter-shooter. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 Ja bym już chyba radził poczekać aż wydadzą tego patcha 2.0, albo nawet na PS5. Szkoda nerwów na te loadingi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 28 października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 października 2020 Przypomnieli sobie że coś takiego jak Anthem zrobili i wydali XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 12 hours ago, Figuś said: Przypomnieli sobie że coś takiego jak Anthem zrobili i wydali XD Właśnie chciałem to wrzucić, ale nie byłem pewny czy ktoś tu zagląda haha Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 29 października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 października 2020 Ja mam wciąż gierkę zainstalowaną - nawet odpalam od czasu do czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 A ja planuję zainstalować. Kasztan, ale czasami trzeba zagrać w kasztana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 488 Opublikowano 30 października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 października 2020 E tam "kasztan" - fajna gierka, takie 6 w porywach 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 1 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2020 No ale póki co zmiany ograniczają się do przemodelowania ekwipunku? Trochę to taki pic na wodę fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) Co za masakrycznie zmarnowany potencjał Pograłem kilka godzin i generalnie to mokry sen fanów ironmana, nie pamiętam kiedy ostatni raz samo przemieszczanie się w grze dawało mi tyle frajdy (spider-man?), czuć moc tych kombinezonów, do tego 4 typy javelinów i przyjemna customizacja, świat w grze też bardzo fajnie zbudowany i skrojony idealnie pod latanie javelinem. Największy ból mam o te powtarzalne do bólu i krótkie misje gdzie wrzuca do pokoju kilka randomów i zabawa polega na tym kto pierwszy doleci do danego miejsca i wytłucze szybko moby. Gra, która mogłaby bazować na grze zespołowej jest zrobiona tak, że wolałbym robić te misje solo. W ogóle wolałbym to w singlu z rozbudowaną kampanią i masywną bitwą na dziesiątki javelinów w finale, onlajn mógłby zostać tylko do pvp. Nie grałem w wersję startową więc chyba najlepsze mnie ominęło Edytowane 1 grudnia 2020 przez mcp Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Nie bardzo, wersja startowa to były największe błędy gry. Dopiero po jakimś czasie ta gra stała się ludzka i zarazem niewykorzystany potencjał. Miała być ewolucja w postaci Anthem 2.0 ale coś cały czas cisza jest w temacie. A wróciłbym, co by znowu polatać, a póki co to pozostaje Destiny 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Wiem, dlatego na końcu. Destiny spoko, ale wolę jednak widok z tpp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 No wiadomo, też bym chciał grać w TPP i to też mój ulubiony gatunek, no ale w tym Anthem na dzień dzisiejszy to nie ma, co robić. A co do patcha 2.0 to nie wiadomo, kiedy wypuszczą, o ile w ogóle mają jeszcze to w planach. Feeling z latania i strzelania to mają na bardzo dobrym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 W punkt, nie ma co w tej grze robić. Chyba w ogóle nie ma trybu pvp, albo jeszcze go nie znalazłem. No szkoda, moglo być epicko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Pvp to w ogóle ta gra nie ma, nawet nie mieli tego w planach, gra jest czysto nastawiona na kooperacje w pve, tylko tyle i aż tyle. No chyba, że coś im się zmienili i planowali zrobić pvp, póki co tego na dzień dzisiejszy nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Czyli chu.jnia bo ta kooperacja też kuleje mocno. Ale i tak odpalę od czasu do czasu żeby polatać Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 A grałeś z jakimś znajomym czy z randomami? W tego typu grach, latanie z odpowiednią osobą może czynić cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Obstawiam że na 99% gra jest już martwa Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Czyli team pracował 1.5 roku i jest szansa na wywalenia do kosza? No słabo, ale to ea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 Niesamowita historia ten Anthem 2.0 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2021 I dobrze. Słabe gry należy zakopać na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 9 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2021 Nie no te 4 osoby, które na to czekały będą załamane. Ale wywalenie 2.0 do śmieci to byłby idealny koniec całej sagi Anthem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi