Wredny 9 552 Opublikowano 28 stycznia 2019 Opublikowano 28 stycznia 2019 Widzę, że tu w temacie Anthem coś mało o Anthem - taki zayebisty tytuł, że ludzie wolą o czymś innym popisać. No więc ja również dorzucą coś od siebie - wczoraj kliknąłem na ten link polecający, o dziwo się udało, zalogowałem się, pobrałem demo, ale że grałem z kumplem w PUBGa, to dopiero około 4:00 nad ranem mogłem obczaić demko, a wtedy to zobaczyłem już tylko ekran tytułowy i informację o tym, że demko się skończyło... To na razie tyle z mojej przygody z Anthem, może przy otwartych testach będzie lepiej 1 Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 Oj tam oj tam - chyba każdy spodziewał się srogiego downgoradu... Ja przynajmniej takowy obstawiałem od chwili ujrzenia pierwszej prezentacji. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 To już nie tyle downgorad co demake. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 Czy Cycu1 zrobił już materiał? Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 29 stycznia 2019 Opublikowano 29 stycznia 2019 No każdy, kto chwyci to w dniu premiery to niezły ryzykant - od EA nie bierze się NIC, a już w szczególności "gry-usługi". Już nie mogę doczekać się recenzji - Easy Allies, ACG, może Angry Joe - będzie beka Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 stycznia 2019 O jezu straszne, płatne skiny! Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 tak, o 18:00 tzn chciałem powiedzieć jutro o 9:00 jak ogarną serwery 1 Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 DF rozbiło pierwszą bete na czynniki pierwsze. Prosiak górą w 4k ok 30 fpsów i jako jedyny na ten moment w 1080p robi 35-50 klatek Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Serwery działają i udalo mi się zalogować do gry Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Tez się loguje, ale 2 razy w ciągu 10 minut wyrzuciło mnie jak byłem w Forcie. Trzeba chyba trojenie poczekać aż się serwery ustabilizują. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Chyba mam banie, ale jakby gra wyładniała Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Dajcie spokój nie chce hejtowac bo każdy hejtuje ale na koksie to techniczne dno zero przyjemności z rozgrywki pomijając już grafikę ... 30 fps to nawet w menu nie ma. Pograłem trochę i w zasadzie ta gra nie ma swojej tożsamości, w sumie czuje się jak grałbym w Andromede Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Ściągam to gunwo i zobaczę jak to wygląda z ciekawości XD. Tylko 26 gb, raptem kilka minut ściągania. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Nie mam złudzeń co do jakości tej gry, ale sprawdzę przynajmniej jak to technicznie chodzi i wygląda na koksie. Po wielokrotnych próbach pobrania dopiero pięć minut temu udało się zapuścić ściąganie... Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Blue screeny na prosiaku po każdym podsumowaniu raidu/misji/aktywności to przegięcie Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 20 minut temu, gamerTHC napisał: Chyba mam banie, ale jakby gra wyładniała No gierka śliczna jest, ale jak się zrobi ciemniej i pada - ten zacinający deszcz i wichura... Do tego kapitalne refleksy na naszym Javelinie, wszelkiego rodzaju rozbłyski, wybuchy... Sama planeta przypomina mi Pandorę z Avatara, w sumie te klimaty to już w Titanfall 2 przerabialiśmy. Ten cały Fort Tharsis to mi klimatem Monster Hunter World przypomina, no i w cały ogólny vibe też mocno z tego czerpie, tylko zamiast nawalania mieczami, mamy walkę rodem z Andromedy, plus klimaty Destiny. Całość to taki miks, ciężko coś tu sensownego wyłapać, bo zupełnie nie kumam lore, a nie chce mi się czytać tych ton notatek - po prostu latam od znacznika do znacznika i nak#rwiam wszystko, co ma czerwony pyerdolnik nad głową. Czasem coś tam wypadnie, jakiś power-up, czy surowiec i w sumie tyle, choć "zagadka" w pierwszej misji była spoko, tyle że nie z randomami, bo jak w końcu załapałem o co chodzi, to oni jeszcze nie Co do rozgrywki to jak dla mnie za duży chaos jak na razie, no i strasznie wk#rwia to przenoszenie na miejsce misji - te ekrany z długimi loadingami strasznie wybijają z immersji, no i na koniec misji, zamiast zostać w miejscu, w którym ją skończyliśmy, następuje automatyczny teleport do Fort Tharsis, co jest słabe w ch#j, no i znów wiąże się z loadingiem. Za mniej niż stówkę bym w to pograł, bo sama mechanika i klimacik są zacne, ale to wciąż EA, więc nie ufam za cho.lerę i czekam na recenzje. 4 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 1 godzinę temu, Sydney napisał: Blue screeny na prosiaku po każdym podsumowaniu raidu/misji/aktywności to przegięcie Na bieda jest to samo. Postrzelać można, ale loadingi i momentami zbyt duży chaos. Póki co meh. Po sporej obniżce, jak (jeśli) połatają, to bo pewnie będzie można pograć. Ale javelinem lata się fajnie, zawsze to jakaś większa swoboda ruchów Pewnie jutro na chwilę też zaglądnę i poleci z dysku. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Oooo to dali demko dla plebsu? To zasysam! Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 (edytowane) Ukończyłem pierwsza misje i crash do menu w sumie nie gra się złe byłoby przyjemnie gdyby były stabilne fpsy a tak to tragedia chuba spadki do 20 na xox, boje sie co jest na facie Edytowane 1 lutego 2019 przez Banan91PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi