Opublikowano 25 września 20177 l Pieniążki już odłożone czekają na premierę. Kupuję wyłącznie dla FUT i wspólne granie przy piwku jak ktoś znajomy wypadnie, albo ja z konsolą do kogoś:)
Opublikowano 25 września 20177 l kupie albo nie, jeszcze nie wiem bo chuya wiadomo o tej wersji, hehe :)
Opublikowano 25 września 20177 l Ostatnia część to 13 na ps3 dlugo grana, później tylko okazjonalnie w u kogoś więc trochę jestem nagrzany na tą część chociaż to prawda że nic za dużo nie pokazano więcej oprócz gameplaya więc czekam do pierwszych recenzji i w weekend pojadę po grę jeśli nie będzie tragedii
Opublikowano 25 września 20177 l Pierw taka duma ze robia fife, chwalenie sie silnikiem, ze to najbardziej zaawansowana przenosna sportowka ea ever, a im blizej premiery tym ciszej i zapadli sie pod ziemie, przeciez oni nawet oficjalnym direct feedow nie pokazali
Opublikowano 25 września 20177 l Śmierdzi to wszystko na kilometr, no ale nie żebym jakoś się tego nie spodziewał. Nie pamiętam kiedy FIFA nie będąca mainstreamową (czyli na PSP, DS, 3DS, PSV) była w stanie dorównać miodnością i grywalnością tym dużym.
Opublikowano 25 września 20177 l Fifa na vite byla ok bo to byla chyba po prostu fifa11 z duzych konsol z aktualnymi skladami chodzaca w 30fps
Opublikowano 25 września 20177 l mi to wyglada jakby ea miala totalnie wyje.bane na switcha i kompletnie nie wierzyli ze moga na niej cos dobrego zrobic / sprzedac szkoda ze konami ogarnie dupe dopiero za rok jak dostrzeza potencjał
Opublikowano 25 września 20177 l No szkoda, że nie zrobili PES 2018 w tym roku. No nic, zobaczymy co EA zrobi. Potencjał jest ogromny, nie wiem tylko dlaczego nie pozwalają nam uwierzyć, że można coś ciekawego z tym zrobić.
Opublikowano 25 września 20177 l Fifa na vite byla ok bo to byla chyba po prostu fifa11 z duzych konsol z aktualnymi skladami chodzaca w 30fps Niestety 30fps tylko na najbliższej kamerze xD. Pamiętam bo specjalnie zbliżałem. Ja tam dalej wierzę w wersję na Switcha. Może nie aż tak żeby brać preordera ale jednak.
Opublikowano 25 września 20177 l Ciekawe czy dostaniemy chociaż jedną recenzję do dnia premiery albo czy znajdzie się jakiś odważny na forum i kupi w ciemno, żebyśmy wiedzieli czy brać na weekend
Opublikowano 26 września 20177 l Wersja na Switcha jest chowana gdzies pod kamieniem. Wchodze na amazon, a tam fifa za ps4 i xo standardowo okupuje pierwsze dwa sloty (wersja podstawowa), wybieram Switcha i co? Currently unavailable XD. Nie mylic z ''wyprzedane''. Liczylem ze tasiemiec EA wezmie szturmem Switcha, a teraz sie obawiam ze po premierze bedzie ''no staralismy sie ale nie wyszlo, konczymy ze wsparciem''. Chuya sie staraja jak widac ale to jedyna pilka przenosna wiec wezme chyba ze w reckach sie okaze ze jest to jakis port z telefonow
Opublikowano 26 września 20177 l zero marketingu ze strony ea tej czesci, a banalnie mogli ja reklamowac, spoty z jakimis pilkarzami w samolotach, szatniach, grajacymi na switchu, wymieniajacymi sie joyconami itp, a jest cisza jakby sie czegos wstydzili
Opublikowano 26 września 20177 l https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/72g4q8/fifa_18_for_the_nintendo_switch_gameplay_footage/ Chyba niektórzy już zaczęli testować wersję na Switcha Edytowane 26 września 20177 l przez funditto
Opublikowano 26 września 20177 l szybkie maile do slaskich sklepikow growych i nikt nie wie kiedy beda mieli wersje na switcha ale tez nikt premiery tej wersji nie przekladal dziwna sprawa
Opublikowano 26 września 20177 l a to premiera nie jest w piątek przypadkiem? zero marketingu ze strony ea tej czesci, a banalnie mogli ja reklamowac, spoty z jakimis pilkarzami w samolotach, szatniach, grajacymi na switchu, wymieniajacymi sie joyconami itp, a jest cisza jakby sie czegos wstydzili była fifa na jakimś ostatnim trailerze od Nintendo skupionym na multiplayerze. No ale tak czy inaczej - troche dziwne, że tego nie nagłaśniają, pewnie szukają powodu dla którego nie będą musieli tworzyć nowych gier na Switcha "Switch? A na co to komu, nasza wymuskana Fifa 18 na dedykowanym silniku sprzedała się FATALNIE, no co zrobić, najwidoczniej fani Nintendo nie chcą grać w naszą piłkę, a przecież taka fajna była, na dedykowanym silniku... No nie wiemy co tak słabo."
Opublikowano 26 września 20177 l dzis juz sklepy dostaja ronaldo edition - ma ona premiere przed premiera wlasciwa, jest drozsza (299zl) i ma jakies bajery do futa, taka wersja dla napalonych
Opublikowano 26 września 20177 l Na Nintendo eShop pojawiła się Fifa w cenie 249 zł, premiera w piątek
Opublikowano 26 września 20177 l Ta wersja Ronaldo to tylko PS4/XO i PC, PS3 i X360 też nie dostały Edit: www.gameindustry.biz/articles/2017-09-26-how-do-you-sell-fifa-18-on-switch Edytowane 26 września 20177 l przez funditto
Opublikowano 27 września 20177 l Z tego co zrozumiałem Fut będzie wykastrowany w porównaniu do innych konsol?
Opublikowano 27 września 20177 l Nie, ten tryb ma być chyba pełnoprawny, jedynie fabuły ma zabraknąć.
Opublikowano 27 września 20177 l Ktoś z reddita już wczoraj dostał swoją kopię gry a tu są krótkie nagrania z gameplayu: https://streamerclips.com/twitch/putridvultur/SquareHealthyHamburgerPMSTwin
Opublikowano 27 września 20177 l No nie ma tej płynności co na PC/PS4/XOne ale tragicznie nie wygląda. Będzie klepane ;-) Ciekawe jak jest z Online, to mnie najbardziej interere.
Opublikowano 27 września 20177 l Krychowiak w PSG. To nie są aktualne składy. Na pewno to jest gameplay z Fifa 18?
Opublikowano 27 września 20177 l Przed chwilą przeszedł a pamiętaj, że trochę certyfikacja gier trwa. No i nie było premiery. Będzie pewnie patch day 1 ze składami, trzeba poczekać do piątku.