Gość ragus Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Alright played for a but and sucked around in FUT. So some quick impressions from the Switch version: - Runs really well. Seems to hold the framerate consistently. Seems like they half it for replays and close up cutscenes though. The loading times are incredibly faster. Even faster than on my PC. I can't even attempt one of the mini games the game is already done loading. - It seems slightly faster than the other versions. Defending is slightly easier and so far I would say the keepers are actually better. I am so far less likely to score from far away for example. Overall I think I actually prefer the way this version plats. Oh the players also feel like they react quicker to the inputs. Similar to PES, which might be because the animation system from the other versions isn't here. - I do miss the quick substitutions. That as been a great addition in the other versions. - FUT is slightly gimped it seems. The big exclusion are definitely the Squad Battles. A real shame those aren't here. I also don't see daily challenges. Otherwise it seems like everything is intact. Overall a good first effort from EA. Even if they can't get the Journey on this thing I hope we get mode parity next year. That really has to be their prime objective. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 głupie pytanie, ale co to jest w ogóle ten FUT? Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Fifa Ultimate Team.. Squad Battles to to co wrzucili do 17 z tworzeniem składów i wymienianiem na paczki i kasę ? Edytowane 28 września 2017 przez funditto Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Generalnie z tego co dzisiaj widziałem trochę tą FIFE na Switchu to oprawa jest w połowie drogi między PS3/X360 a PS4/XONE do FIFY 16. Moim zdaniem to taki upośledzony Ignite Engine. Modele piłkarzy czy trawa renderowana w 3D niczym z tej generacji a trybuny i oprawa przypomina poprzednią generacje. Do tego trochę uproszczeń w post-produkcji. Koniec końców i tak fajnie dożyć czasów, gdzie można taką FIFE zabrać w podróż. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Fifa Ultimate Team.. Squad Battles to to co wrzucili do 17 z tworzeniem składów i wymienianiem na paczki i kasę ? nadal nic mi to nie mówi. nigdy sie nie interesowałem fifą, a ostatnią w jaką grałem to Fifa 98. Cytuj
Dadzik90 0 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Fifa Ultimate Team.. Squad Battles to to co wrzucili do 17 z tworzeniem składów i wymienianiem na paczki i kasę ? Nie to co opisaleś to Squad Building Challenges, i to jest ns NS Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) To ten tryb z kartami piłkarzy, który przynosi im tyle kasy. Każdy mecz to pieniądze, które wydajesz na kupno piłkarzy oraz na kontrakty, usunięcie kontuzji itp.. oczywiście możesz też kupować prawdziwą kasę, ale tryb jest tak zrobiony, żebyś nie kupił bezpośrednio piłkarzy za kasę tylko kupujesz paczki, w których ich masz - coś jak te naklejki panini, które kiedyś sprzedawano i się zbierało cały album Edytowane 28 września 2017 przez funditto Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 a, czyli po to te pakiety kart co sa dodawane do edycji ronaldo i innych? i co, z kart mamy druzyne ktora gramy normalnie z innymi graczami, czy wtedy leci jakas symulacja i ten kto ma lpsze karty wygyrwa? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 xD tak, z kart masz drużynę, którą grasz Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Normalnie grasz sezony, ale taką drużyną, którą sobie zmontujesz, a nie Realem czy Barceloną. Możesz to grać online lub w singlu. Niby tak, ale ja bardzo lubię ten tryb i przede wszystkim dla niego kupuję kolejne Fify Fifa Ultimate Team.. Squad Battles to to co wrzucili do 17 z tworzeniem składów i wymienianiem na paczki i kasę ? Nie to co opisaleś to Squad Building Challenges, i to jest ns NS To przypomnij czego dotyczy Squad Battles Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ok, dzięki za rozjaśnienie sytuacji. Ciekawa rzecz, tym bardziej mnie intryguje ta fifa bo brzmi ciekawie ten tryb Cytuj
Dadzik90 0 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Normalnie grasz sezony, ale taką drużyną, którą sobie zmontujesz, a nie Realem czy Barceloną. Możesz to grać online lub w singlu. Niby tak, ale ja bardzo lubię ten tryb i przede wszystkim dla niego kupuję kolejne Fify Fifa Ultimate Team.. Squad Battles to to co wrzucili do 17 z tworzeniem składów i wymienianiem na paczki i kasę ? Nie to co opisaleś to Squad Building Challenges, i to jest ns NSTo przypomnij czego dotyczy Squad BattlesGrasz mecze ze skladami innych graczy ale steruje nimi komputer, wybierasz tylko trudność i możesz wbijać coraz wyższą rangę a na koniec tygodnia dostajesz zależnie od rangi nagrody, paczki i monety Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Czyli oprócz tego i daily challenges jest wszystko ? Jeśli tak to rano lecę do MM, wersji z eshopa nie biorę, bo za dużo waży Edytowane 28 września 2017 przez funditto Cytuj
Dadzik90 0 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Tak:) szkoda mi trochę tego Squad Battles ale i tak jak na moje się popisali Ja mam nadzieję że jutro przesyłka dojedzie do paczkomatu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 No właśnie jak tak patrzyłem na nagrania z tej FIFY to słusznie jak widzę mi się wydawało, że tak coś dość szybko zapier,dala. Nie powiem, w porównaniu do ślamazarnych 14 i 17 które akurat miałem szczęście posiadać to kolejny argument za tym, żeby cholerstwo kupić. A potem będę płakać, że wydałem 250 zł na cyfrówkę cholernej piłki w którą nie gram prócz wyjazdów raz na półu i pierwszych dwóch tygodni :/. Dajcie demo do cholery i będę kontent. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 No właśnie jak tak patrzyłem na nagrania z tej FIFY to słusznie jak widzę mi się wydawało, że tak coś dość szybko zapier,dala. Nie powiem, w porównaniu do ślamazarnych 14 i 17 które akurat miałem szczęście posiadać to kolejny argument za tym, żeby cholerstwo kupić. A potem będę płakać, że wydałem 250 zł na cyfrówkę cholernej piłki w którą nie gram prócz wyjazdów raz na półu i pierwszych dwóch tygodni :/. Dajcie demo do cholery i będę kontent. Demo? A po co demo. EA zaopatrzyło eShop w 5 wspaniałych screenów z menusami z gry xD. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Nie dają dema, bo wielu by ono wystarczyło.. proste Tak było na WiiU Edytowane 28 września 2017 przez funditto Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 jakos na inne konsole dali... :/ Cytuj
funditto 657 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Tylko, że wersja na Switcha będzie tą drugą do pogrania raz kiedyś tak jak dla ravena Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Proszę bardzo filmik od SwitchForce Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 nie ma mozliwosci grania online z znajomymi z friendlisty !!!!!!!!!!!!!!!!1 potwierdzi ktos? http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1440374 Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Do mnie właśnie dotarła ale dopiero wieczorem będę mógł sprawdzić, straszne przybiedzone wydania na Switcha. W środku biało, karteczka jakbym z Bravo Sport wyciął. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 ok, eurogamer juz o tym pisze wiec faktycznie nie da sie grac z ziomkami xdd http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-29-its-impossible-to-play-with-friends-online-on-fifa-18-on-switch-and-its-nintendos-fault zal dla nintendo bo switch nie ma swojego jednolitego systemu zaproszen ale tez do EA bo pomimo tego braku takie gierki jak mk8d czy splatoon2 jednak swoj system zakladania pokoi maja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi