Daffy 10 651 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 do mnie to dyskwalifikacja tej gierki nawet jakby byla najlepsza gra pilkarska w dziejach wszechswiata, po to sie kupuje kopane by grac z ziomkami - jak nie na kanapie to po sieci moze jeszcze EA wypusci latke ale po tym jak w ostatnich tygodniach zapadli sie pod ziemie z wersja na switcha to sie boje, ze takowej nigdy sie nie doczekamy Cytuj
Rayos 3 200 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Nie mogę ograć ficusia w FUT? Nie biorę Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Co oni ćpią w tym EA. Jakoś w każdej grze online, którą mam na switchu mogę grać ze znajomymi. Jak można było to pominąć? Widzę odwrotna sytuacja jak z Fifą na Vitę, tam owszem można było zagrać ze znajomym, ale nie lokalnie xd. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 (edytowane) Co do tego z FUTem, to w tym trybie akurat i tak nie można było grać z ziomkami, bo przecież inne ligi, ale i tak wielki fail EA z brakiem opcji pogrania online ze znajomymi.. Edytowane 29 września 2017 przez funditto Cytuj
Daffy 10 651 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 w du.pie mam FUT, jest pelno innych trybow online, zreszta sam mecz towarzyski z kolegom po sieci - nie da sie juz teraz wiem czemu tak sie kryli z ta wersja - jakby to wycieklo wczesniej to by wielu olalo, a tak dzihad w sieci zrobil sie dopiero dzisiaj jak ludzie, ktorzy gierke kupili dopiero to odkryli arms,fast rmx, mk8d, spla2n - kazda gierka z multi jaka ma na ten fundamentalny element Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Ja też jestem zawiedziony, ale to było do Rayosa Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 ja i tak nie mam znajomych wiec nie przeszkadza mi brak tej opcji 2 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 boże jaka beka z nintendo, zajadów dostanę zaraz od śmiania się Cytuj
Daffy 10 651 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 czemu z nintendo a nie z ea? jakos kazda inna gra z multi na switchu pozwala grac z ziomkami z friendlisty 1 Cytuj
NemoKOF 681 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Myślę że to dorobią za chwilę. Ja dziś pojechałem do chezkyego, wziąłem Fifę, odpaliłem hotpot w telefonie, Wsiadłem do metra i zagrał w drodze jeden mecz w sezonach online. W metrze. Na hotspocie. Dla mnie Mesjasz. Nie mam czasu za bardzo więc i tak ustawki nie wchodzą w grę (chociaż to, że tego nie ma jest słabe). Ja jestem zadowolony, klepne w drodze 1-2 mecze i mi styka. Nie sądziłem że dożyję takiej chwili. A wy czekajcie na patche. Myślę, że i Nintendo dłubie coś przy sofcie i Ea wie, że to duża wada. Same sezony chodzą zayebiscie płynnie. Cytuj
szurubur 122 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Myślę że to dorobią za chwilę. Ja dziś pojechałem do chezkyego, wziąłem Fifę, odpaliłem hotpot w telefonie, Wsiadłem do metra i zagrał w drodze jeden mecz w sezonach online. W metrze. Na hotspocie. Dla mnie Mesjasz. Nie mam czasu za bardzo więc i tak ustawki nie wchodzą w grę (chociaż to, że tego nie ma jest słabe). Ja jestem zadowolony, klepne w drodze 1-2 mecze i mi styka. Nie sądziłem że dożyję takiej chwili. A wy czekajcie na patche. Myślę, że i Nintendo dłubie coś przy sofcie i Ea wie, że to duża wada. Same sezony chodzą zayebiscie płynnie. Szybko wyszukuje przeciwników online? Cytuj
NemoKOF 681 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Troszkę wolniej niż current geny ale loadingi są ze 2-3 razy krótsze. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 switch to nie currentgen? Cytuj
NemoKOF 681 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 No słabszy niż ps4/xone/PC. Ale mi tyle wystarczy. Cytuj
NemoKOF 681 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Dla mnie warto, napisałem jak gram. Sezony online. I to działa. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Moim zdaniem też warto, w sumie nikt tego chyba nie napisał, ale gra w wersji pudełkowej w języku polskim Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 (edytowane) Ależ się jaram. -gameplay bliźniaczy jak na ps4, grałem jeszcze specjalnie sporo w demo 18 wczoraj, żeby mieć porównanie. szczerze? wielkich różnic nie widzę. inna kwestia, że od kilku lat fifa stoi w miejscu xd -grafika na małym ekranie jest świetna, kilka lat temu nie spodziewałbym się, że będzie mi dane zagrać w taką piłeczkę na przenośnym sprzęcie. Fifa na Vitę była niezła, ale przy tej wersji jest jakimś żartem - tak dobrze to wszystko chodzi -loadingi błyskawiczne, menusy chodzą lepiej niż na dużych konsolach -jest polski język, także komentarz Tego chciałem <3, przenośna Fifunia prawie bez kompromisów. Lipa z tym zapraszaniem znajomych, oby to ogarnęli, bo oprócz tego produkt jest KONKRETNY i nawet murawa nie jest płaska o dziwo Pierwszy mecz online i już słaba psycha Edytowane 29 września 2017 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Online działa bardzo dobrze swoją drogą. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Czyli mesjasz, a EA zamiast się tym chwalić to głową w piasek jakby się wstydzili xd. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 (edytowane) Po pograniu trochę mogę potwierdzić dwie rzeczy: online nie ma lagów, a loadingi i poruszanie po menu faktycznie szybsze niż w 17 na PS4/XO Edit: kupiłem trochę Fifa Points, żeby EA widziało, że FUT na Switchu też da im trochę kasy Edytowane 29 września 2017 przez funditto Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 Mordeczki czy fifa 18 zawiera w pełni tryb street czy jest to tylko jakiś fragment w trybie fabularny? Piłka nożna już od dawna jest dla mnie aktorstwem i nie oglądam czy też nie śledzę tego sportu ale dla trybu street chętnie bym kupił. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 września 2017 Opublikowano 29 września 2017 to co ragi napisał + te hd rumble przy słupkach i poprzeczkach :U jakbym tam był Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi