funditto 661 Opublikowano 1 października 2017 Opublikowano 1 października 2017 Też byliście w szoku jak Szpakowski powiedział przed meczem: 'Halo, halo. Witamy w grze Fifa 18 na Nintendo Switch' ? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 FIfa na 7 miejscu w UK z zeszłego tygodnia. Chyba dobry wynik biorąc pod uwagę, że gierka wyszła w piątek :) W rankingu ogólnym oczywiście. Na switchu pierwsze miejsce. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 no nie wiem, sprzedala sie w uk gorzej od wersji na x360 osiagajac pulap jednego procenta ogolnej sprzedazy fizycznych sztuk fify18 w tym kraju (67% ps4, 30%xone, 1%360 i rowniez 1% switch) Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Na amazonie UK wyprzedane :) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Mozliwe tez ze ten jeden procent przeklada sie na caly naklad, kij to wie bo ea z ta fifa na switcha cyrkuje strasznie Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Zero marketingu tej wersji, a na PS4 i xo jak co roku nawet na mięsnym w Tesco masz plakat że wychodzi nowa FIFA. No nic mam nadzieję że sprzeda się na tyle dobrze że EA tego nie oleje bo taka piłeczka kopana on the go to czysty miód. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 w sumie to zdałniłem, bo zapomniałem, że w piątek wyszła na wszystkie platformy no to 1% to trochu słabo, no ale 1 miejsce na Switchu, wyprzedane na amazonie UK... No zobaczymy, czy EA będzie zadowolone z wyników, czy raczej nie. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 pytanie nie tyle o procent a liczbe sztuk jaka wrzucili - jesli naklad byl maly i prawie caly sie wyprzedal to niech i bedzie 1%, gorzej jak naklad byl obrzymi i spodziewali sie lepszego wyniku (w co watpie) Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Do tego pamiętajcie, że mówimy tylko o pudełkowych wersjach gierek. Cyfrowo też się sprzedają i tutaj statystyk niestety nie znamy. A wynik raczej nie jest zaskakujący, samego Switcha jest jakoś z 15x mniej niż PS4/X1 razem wziętych, a i fani Switcha to raczej nie jest docelowy target EA. Do tego brak dema oraz jakiegokolwiek marketingu + wtopa z brakiem private play. Nic tylko czekać, aż zaczną się płacze, że ojej tak bardzo chcieliśmy robić gierki na Nintendo ale Wy ich nie kupujecie ;(. Cytuj
roivas 41 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 (edytowane) Dajcie spokój. Zero promocji, zero dedykowanych trailerów w okolicy premiery, w eshopie jedyna gra bez screenow z gry i filmików, za to z obrazkami z menu(!). Brak recenzji, problemy z dostępnością itd. Przecież to jest mistrzowska indolencja EA i w ogóle się tego nie powinno komentować zanim się nie ogarną. Nie wspominam nawet o błędach w stylu kolorowych jap w barwach koszulek czy piłkarzy- cieni:) Aaa i jeszcze mi się przypomniało - brak możliwości zagrania online z ludzmi z friend listy. Nie wiem, chyba wzięli do tego randomowy zespół 3-osobowy z ulicy i dali im 50zł żeby przez miesiac ogarnęli fife na switcha, bo to już wiele gorzej wygladać nie mogło. Edytowane 2 października 2017 przez roivas Cytuj
rici747 1 Opublikowano 2 października 2017 Opublikowano 2 października 2017 Skusiłem jako koneser piłki i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Myślałem, że to będzie paździerz, a to naprawdę dobra gra. Jestem bardzo zadowolony i to jako PESowiec Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Czy tak to w tej grze zawsze wygląda? Wynik był 2:2, bo tego w sumie na zdjęciu nie uchwyciłem. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 dokladnosc podan 66% xd Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 (edytowane) Momentum to nic nowego w tej serii, ta gra powinna mieć taką nazwę w podtytule. Edytowane 3 października 2017 przez kes Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 dokladnosc podan 66% xd No jak się gra ogórkami z pierwszych paczek w FUT to chyba nic niezwykłego? Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Ja nie gram w FUT tylko normalne drużyny ale zdarzały mi się mecze że koleś ma 2 strzały, 2 gole a ja 20, 18 celnych i 0 goli ;-) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 No no, pięknie mi dopasowało przeciwnika, 4 mecz w 10 lidzie, a tu typek z Reusem i Benteke przeciwko moim gwiazdkom, gdzie największy rating ma Charlie Austin z 78 xD. Na szczęście udało się wyjaśnić typa na 2:1 golem z główki w 87 minucie. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 chelsea mialo w finale LM tylko jeden strzal na bramke a wygrali te zawody wiec panowie to po prostu R E A L I Z M Cytuj
funditto 661 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 No no, pięknie mi dopasowało przeciwnika, 4 mecz w 10 lidzie, a tu typek z Reusem i Benteke przeciwko moim gwiazdkom, gdzie największy rating ma Charlie Austin z 78 xD. Na szczęście udało się wyjaśnić typa na 2:1 golem z główki w 87 minucie. Ciekawe co byś pomyślał jakbyś trafił na mój skład Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) No to pokaż, z chęcią zobaczę ;D. Mój po pierwszym dniu, dawajcie swoje. Szukam jakiegoś drwala na lewe skrzydło, ale wszystko drogie. Edytowane 4 października 2017 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Czekaj i jak to działa, chemia 100 z czerwonymi liniami? Jestem początkujący w temacie, dlatego pytam. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 xd, ten krzyk podczas wychodzenia z meczu w 43 minucie aż tutaj słyszałem Cytuj
Gość Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 Ech, gdyby to nie była FIFA z chęcią bym sprawdził skila ninofagów :( Cytuj
funditto 661 Opublikowano 4 października 2017 Opublikowano 4 października 2017 (edytowane) Ogólnie ten Turan to tam był wstawiony, bo kontuzję miał Zieliński,ale działa to tak, że każde połączenie ileś Ci daje - bodajże 7 za żółte i 10 za zielone plus jeszcze bonusy do zgrania są gdy zawodnicy długo grają w Twojej drużynie, a Turan grał cały czas w drugim składzie. Edit: To jeszcze jedna rada ragus skoro dopiero poznajesz FUTa: kupuj czarne karty jak tylko będziesz miał możliwość - za kilka miesięcy ceny innych piłkarzy polecą na pysk, a te się będą względnie trzymać Edytowane 4 października 2017 przez funditto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi