Skocz do zawartości

Fifa 18

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnia część to 13 na ps3 dlugo grana, później tylko okazjonalnie w u kogoś więc trochę jestem nagrzany na tą część chociaż to prawda że nic za dużo nie pokazano więcej oprócz gameplaya więc czekam do pierwszych recenzji i w weekend pojadę po grę jeśli nie będzie tragedii

Opublikowano

Pierw taka duma ze robia fife, chwalenie sie silnikiem, ze to najbardziej zaawansowana przenosna sportowka ea ever, a im blizej premiery tym ciszej i zapadli sie pod ziemie, przeciez oni nawet oficjalnym direct feedow nie pokazali

Opublikowano

mi to wyglada jakby ea miala totalnie wyje.bane na switcha i kompletnie nie wierzyli ze moga na niej cos dobrego zrobic / sprzedac

szkoda ze konami ogarnie dupe dopiero za rok jak dostrzeza potencjał

Opublikowano

Fifa na vite byla ok bo to byla chyba po prostu fifa11 z duzych konsol z aktualnymi skladami chodzaca w 30fps

Niestety 30fps tylko na najbliższej kamerze xD. Pamiętam bo specjalnie zbliżałem.

Ja tam dalej wierzę w wersję na Switcha. Może nie aż tak żeby brać preordera ale jednak.

Opublikowano

Wersja na Switcha jest chowana gdzies pod kamieniem. Wchodze na amazon, a tam fifa za ps4 i xo standardowo okupuje pierwsze dwa sloty (wersja podstawowa), wybieram Switcha i co? Currently unavailable XD. Nie mylic z ''wyprzedane''. Liczylem ze tasiemiec EA wezmie szturmem Switcha, a teraz sie obawiam ze po premierze bedzie ''no staralismy sie ale nie wyszlo, konczymy ze wsparciem''.

Chuya sie staraja jak widac ale to jedyna pilka przenosna wiec wezme chyba ze w reckach sie okaze ze jest to jakis port z telefonow :pawel:

Opublikowano

zero marketingu ze strony ea tej czesci, a banalnie mogli ja reklamowac, spoty z jakimis pilkarzami w samolotach, szatniach, grajacymi na switchu, wymieniajacymi sie joyconami itp, a jest cisza jakby sie czegos wstydzili

Opublikowano

szybkie maile do slaskich sklepikow growych i nikt nie wie kiedy beda mieli wersje na switcha ale tez nikt premiery tej wersji nie przekladal

dziwna sprawa

Opublikowano

a to premiera nie jest w piątek przypadkiem? 

zero marketingu ze strony ea tej czesci, a banalnie mogli ja reklamowac, spoty z jakimis pilkarzami w samolotach, szatniach, grajacymi na switchu, wymieniajacymi sie joyconami itp, a jest cisza jakby sie czegos wstydzili

była fifa na jakimś ostatnim trailerze od Nintendo skupionym na multiplayerze.  No ale tak czy inaczej - troche dziwne, że tego nie nagłaśniają, pewnie szukają powodu dla którego nie będą musieli tworzyć nowych gier na Switcha

"Switch? A na co to komu, nasza wymuskana Fifa 18 na dedykowanym silniku sprzedała się FATALNIE, no co zrobić, najwidoczniej fani Nintendo nie chcą grać w naszą piłkę, a przecież taka fajna była, na dedykowanym silniku... No nie wiemy co tak słabo."

Opublikowano

dzis juz sklepy dostaja ronaldo edition - ma ona premiere przed premiera wlasciwa, jest drozsza (299zl) i ma jakies bajery do futa, taka wersja dla napalonych

Opublikowano (edytowane)

Ta wersja Ronaldo to tylko PS4/XO i PC, PS3 i X360 też nie dostały

Edit: www.gameindustry.biz/articles/2017-09-26-how-do-you-sell-fifa-18-on-switch

Edytowane przez funditto