Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rallycross w 7? W Horizon byłoby za(pipi)iście ale w 7?

Część wyścigów Red Bull Rallycross odbywa się na torach takich jak Daytona czy Indianapolis, więc do FM7 by to bardziej pasowało :D

Opublikowano

Dobrze że osiągnięcia mnie nie interesują, bo pewnie też bym się wkurzył :D

Complete the Forza Drivers Cup

Complete the Forza Drivers Cup on Elite

Rozumiem że to elite znaczy bez żadnych wspomagaczy? Jak będzie manual ze sprzęgłem, to nie wyobrażam sobie tego na padzie.

Opublikowano

z tego co w komentarzach pisali to ręczna, bez asyst i trudne drivatary ale nie mam potwierdzenia. podobne był chyba w Apex. 

akurat wszystkie forzy które ograłem, wszystkie, mam w calaku więc i tu będę celował ale ciężko to widzę :(

Opublikowano

Będzie kozak totalny. Wreszcie brakujące trasy. Zmienna pogoda. Ultimate kupiona, chociaż obiecałem sobie, że nigdy więcej tego nie zrobię

Colin, kurde, jestem pełen sprzeczności wobec Ciebie... Z jednej strony Cię podziwiam za liczbę aczkików, z drugiej zastanawiam się czy masz czas na coś poza graniem... Bo zdobyć aczkiki w każdej Forza to musi być masa godzin. Chyba, że grasz ze wspomagaczami

Opublikowano

po prostu jestem oddany sprawie :lapka: na premiery to potrafiłem nawalać po kilkanaście godzin z przerwami na kibel i papu. ile wieczór minęło na torze albo w terenie to nawet nie liczę, bo się boję wyniku.

Opublikowano

Po pobraniu i udostępnieniu gry twoje konto nie jest używane, więc nie powinno być żadnych problemów. Ten problem o którym piszesz pojawi się tylko wtedy jak kuzyn odpali grę na twoim koncie MS.

Opublikowano

Mało finezyjne te osiągnięcia, chyba wszystko już było.

Niby było to oczywiste od początku, ale cieszy mnie, że w końcu są Porsche na premierę, bez DLC. Z drugiej strony mało nowości z europejskich aut produkcyjnych, tutaj znów się na dodatki szykują.