Opublikowano 29 września 20177 l Zaczęło działać o północy bez żadnych patchy. Co mogę napisać. Więcej, lepiej, ładniej niż w 6 :)
Opublikowano 29 września 20177 l W końcu zmienili w karierze te durne losowania po awansie poziomu. Teraz sami wybieramy czy chcemy auto, kasę czy kombinezon.
Opublikowano 29 września 20177 l Było kilka paczek vipowskich na start. I w sumie nie wiem co on jeszcze daje :D
Opublikowano 29 września 20177 l No w tych paczkach było klika fajnych rzeczy jak auta Forza Edition i bonusy pieniężne. Wreszcie rozbudowali tryb dowolnego wyścigu, można sobie tworzyć własne wyścigi wieloklasowe :)
Opublikowano 29 września 20177 l Panowie - czy ktoś dzisiaj planuje pograć wieczorem? Bo pewnie jak ogarnę Forzathona w FH3, to wypada poszaleć w nową Forzę, skoro już mam tą edycję Ultimate
Opublikowano 29 września 20177 l Może ktoś widział stacjonarnie na półeczce gdzieś do wzięcia ? Hajp góruje znów...
Opublikowano 29 września 20177 l Poszukaj w Komputroniku - mają tam fajną edycję Ultimate z modelem Porsche :D
Opublikowano 29 września 20177 l Mi trochę hype minął jak się dowiedziałem że płynna zmiana dzien noc i zmiana pogody będzie dostępna ale nie na każdych torach tylko na niektórych...
Opublikowano 30 września 20177 l Doda ktoś do znajomych, coby to w leaderboardach było z kim konkurować? Tag: bananoluczo
Opublikowano 30 września 20177 l Mi pobiera, ale po drodze jest jakiś błąd i zaczyna od nowa, przy czym dochodzi do 1/3 z całości, kilka razy
Opublikowano 30 września 20177 l Ja tam na PC gram od wczoraj. Z oficjalnego sklepu m$ pobierałem 6 razy bezskutecznie. Dopiero tym sposobem http://pclab.pl/news75607.html poszło gładko.
Opublikowano 30 września 20177 l coś chyba poszło nie tak, tor mokry, spod kół leci woda a szyba czysta i wycieraczki nie działają...
Opublikowano 30 września 20177 l tor mokry, spod kół leci woda a szyba czysta i wycieraczki nie działają... zwykły tor po deszczu tutaj jest to samo BTW mm pytanie, mam nadzieje że d a się wyłączyć te podpisy nad samochodami? strasznie nieestetycznie wyglądają Edytowane 30 września 20177 l przez asax
Opublikowano 30 września 20177 l No to co że po deszczu ? ten deszcz jest nieruchomy ? powinien lecieć spod kół na szybę
Opublikowano 30 września 20177 l ok, źle Cię zrozumiałem, przepraszam. Ogólnie jestem pewny że w grze jest mnóstwo takich niedoróbek w detalach. Betonowe 60 fpsów z zerowym screentearingiem wymagało pewnych kompromisów Edytowane 30 września 20177 l przez asax
Opublikowano 30 września 20177 l Cholera woda nie leci na szyby. A miało być życie. Nie gram w to dziadostwo. Edytowane 30 września 20177 l przez bloody_gipsy
Opublikowano 30 września 20177 l No taka mowa była o pięknej dopracowanej grze a nie ma takiej oczywistości ? przecież to już było w "słabym" 3 letnim Drive Club.
Opublikowano 30 września 20177 l No taka mowa była o pięknej dopracowanej grze a nie ma takiej oczywistości ? przecież to już było w "słabym" 3 letnim Drive Club. ktory dzialal oczywiscie w 60fpsach? ;) na koxie moze bedzie
Opublikowano 30 września 20177 l Wolę grę ładniejszą z detalami w 30fpsach niż 60fpsów i takie oczywiste rzeczy zapomniane, na mikrotransakcje i jakieś gejowskie stroje kierowców był czas
Opublikowano 1 października 20177 l No widzisz, a ja wole w grach, ktore wymagaja szybkiej reakcji 60fpsow, takze wyscigi czy slashery moga dla mnie ciac graficznie poki bedzie te 60 klatek. Miedzy innymi driveclub to dla mnie srednia gierka z tego powodu.
Opublikowano 1 października 20177 l Ależ ta gra jest cudowna - właśnie spędziłem z nią jakieś 8h non-stop i po raz pierwszy od dawna wciągnąłem się tak, że ciągle jest ten syndrom "jeszcze jednego wyścigu" Nie chcę spoilować, ale naprawdę Focus Kena Blocka w deszczu na pełnej prędkości i przelot bokiem przez zakręty