Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 105,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

W końcu zmienili w karierze te durne losowania po awansie poziomu. Teraz sami wybieramy czy chcemy auto, kasę czy kombinezon.

Opublikowano

No w tych paczkach było klika fajnych rzeczy jak auta Forza Edition i bonusy pieniężne.

Wreszcie rozbudowali tryb dowolnego wyścigu, można sobie tworzyć własne wyścigi wieloklasowe :)

Opublikowano

Może ktoś widział stacjonarnie na półeczce gdzieś do wzięcia ? Hajp góruje znów...

Opublikowano

Doda ktoś do znajomych, coby to w leaderboardach było z kim konkurować? Tag: bananoluczo

Opublikowano

tor mokry, spod kół leci woda a szyba czysta i wycieraczki nie działają...

zwykły tor po deszczu :lapka:

giphy.giftutaj jest to samo 

BTW mm pytanie, mam nadzieje że d a się wyłączyć te podpisy nad samochodami? strasznie nieestetycznie wyglądają 

Edytowane przez asax

Opublikowano

ok, źle Cię zrozumiałem, przepraszam. Ogólnie jestem pewny że w grze jest mnóstwo takich niedoróbek w detalach. Betonowe 60 fpsów z zerowym screentearingiem wymagało pewnych kompromisów

Edytowane przez asax

Opublikowano

Cholera woda nie leci na szyby. A miało być życie. Nie gram w to dziadostwo.

Edytowane przez bloody_gipsy

Opublikowano

No taka mowa była o pięknej dopracowanej grze a nie ma takiej oczywistości ? przecież to już było w "słabym" 3 letnim Drive Club.

ktory dzialal oczywiscie w 60fpsach? ;) na koxie moze bedzie

Opublikowano

No widzisz, a ja wole w grach, ktore wymagaja szybkiej reakcji 60fpsow, takze wyscigi czy slashery moga dla mnie ciac graficznie poki bedzie te 60 klatek. Miedzy innymi driveclub to dla mnie srednia gierka z tego powodu.

Opublikowano

Ależ ta gra jest cudowna - właśnie spędziłem z nią jakieś 8h non-stop i po raz pierwszy od dawna wciągnąłem się tak, że ciągle jest ten syndrom "jeszcze jednego wyścigu" :obama:
Nie chcę spoilować, ale naprawdę

Focus Kena Blocka w deszczu na pełnej prędkości i przelot bokiem przez zakręty :banderas: